Theme Park tilsynsførende

Theme Park tilsynsførende
En vejleder skal være organiseret og effektiv.

En forlystelsespark vejleder er en nødvendig del af forvaltningen hierarki af et godt køre park, men der er mange forskellige niveauer af tilsyn, der er nødvendige for at opfylde alle de væsentlige opgaver for at holde en park kørende.

Theme Park Supervisor positioner

Mens alle forlystelser og forlystelsesparker har deres egen organisation for vejledere og andre i ledelsen, grundlæggende tilsynsmæssige stillinger omfatter ofte:

 • Enkelt placering Vejleder: Denne person er ansvarlig for en placering i parken, enten en fødevare bevoksning, gavebutik, ride, eller en anden attraktion. Generelt har de arbejdet de samme eller lignende steder som almindelige medarbejdere, og som vejleder de er nu ansvarlig for, at den daglige drift af stedet forløber tilfredsstillende. Dette kan omfatte åbner eller lukker sted, udfylde daglig tjekliste og inspektion papirarbejde, uddannelse af nye medarbejdere på det sted, der fører tilsyn med medarbejdernes pauser, hvilket gør ugeplaner, ledende opgørelse, og andre opgaver i forbindelse med deres ene arbejdssted.
 • Område eller en region Vejledere: Disse ledende medarbejdere overvåge et sæt af relaterede steder, generelt inden for samme afdeling, såsom flere Gavebutikker eller forlystelser, der er i umiddelbar nærhed af hinanden. Deres opgaver omfatter godkendelse af papirarbejdet de enkelt placering vejledere har gennemført, fremsætter forslag til forbedringer af effektivitet og service, der beskæftiger sig med medarbejder disciplin, håndtering nødsituationer, og koordinere større programmer, der vil påvirke flere steder. Afhængig af størrelsen af ​​forlystelsesparken, kan der være flere region vejledere i hver afdeling for at dække hele parken, og lavere niveau region vejledere kan selv overvåges af en anden, højere område forlystelsespark vejleder.
 • Fuld Park Vejledere: Disse øverste ledelse vejledere generelt overvåge alle af en enkelt afdeling i parken. De vil styre området vejledere, herunder at gøre deres tidsplaner, godkende ordrer, der beskæftiger sig med medarbejderen disciplin til og med opsigelse, rekruttere nye medarbejdere, og gøre året rundt beslutninger som at fjerne gamle attraktioner og foreslå nye. Denne type stilling er generelt en fuld tid, året rundt position selv for parker, der kan være åbne for offentligheden kun for et par måneder.
 • General Manager: Denne person fører tilsyn med afdelingsledere for hele park og er generelt den vigtigste og mest indflydelsesrige vejleder. Mens de er som regel kender alle den daglige drift af parken, deres opgaver er mere vidtrækkende og også skal ses på repræsentanter for medierne, der fører tilsyn med fuld park forvaltningsoperationer, hvilket gør byggeri beslutninger og andre væsentlige foranstaltninger. For mange parker, er denne manager ofte overvåget af en instruktør bord eller andre multi-bestyrelsesmedlem, selvom parken manager vil gennemføre udvalgets beslutninger på en dag til dag basis.

Tilsyn i forskellige afdelinger

Theme Park tilsynsførende
Hver park attraktion har brug for en vejleder.

Alle en forlystelsespark store afdelinger har et hierarki af vejledere, der er fortrolige med operation, pligter og behov den specifikke afdeling. De nøjagtige roller besat af hver vejleder vil variere baseret på størrelsen af ​​parken og deres individuelle niveau af kontrol, og selv inden for samme park forskellige afdelinger kan organiseret forskelligt. Personer, der er interesserede i denne type lederrolle, men kan ofte finde tilsynsmæssige poster relateret til nogen af ​​disse store afdelinger:

 • Fødevarer: Fuld service og fastfood steder samt gourmet-restauranter og catering
 • Varer: souvenirbutikker og andre detailforretninger
 • Spil: Alle midway karneval spil og arkader
 • Underholdning: Både teknisk support samt udøvende kunstnere og koreografer
 • Rides: Store og små attraktioner, rutsjebaner, vand forlystelser mv
 • Indlæggelser og reservationer: Billetsalg, hotelreservationer eventuelt koncernens salg, osv
 • Vedligeholdelse: Landskabspleje, plænepleje, reparationer, teknik, trash fjernelse og andre vedligeholdelse tjenester

At blive en tilsynsførende

At være en forlystelsespark vejleder kan være en udfordrende men givende job, der fører til en karriere i park management. At blive en vejleder, men tager, engagement og erfaring. De fleste vejledere begynder som almindelige medarbejdere, men gennem hårdt arbejde, gode resultater, og fremragende service, de kan blive forfremmet til højere tilsyns stillinger. Selv om det er muligt at gå fra at være en almindelig medarbejder til en enkelt placering vejleder i blot et par måneder, især på årstidens parker, er det mere sandsynligt, at tilsynsmyndighederne har arbejdet i parken i mere end et år, før de er forfremmet til enhver type af lederstilling. Opnåelse højere niveauer i forvaltningen hierarkiet kan tage flere års erfaring samt relaterede videregående uddannelser grader. For nogle parker, kan interesserede enkeltpersoner angive deres ønske om at være vejledere om den oprindelige ansøgning. Demonstration ledelseserfaring, teamwork og lederevner, og en vilje til at gå ud over standard opgaver er alle nyttige egenskaber, der kan føre til forfremmelser, især lavere niveau supervisor positioner.

At være en tilsynsførende

Mange medarbejdere drøm om at blive vejledere, så de kan få mere kontrol over deres arbejdsmiljø, men det er ikke et job, der bør gennemføres let. Vejledere arbejder ofte 70 timer eller mere hver uge og er ansvarlige for mere udfordrende opgaver end almindelige medarbejdere. Der er generelt lønstigninger for højere niveauer af tilsyn, dog, og nogle parker kan tilbyde ekstra fordele såsom betalt frihed, sundhedspleje og pensionering pakker til fuld tid ledere og tilsynsførende.En forlystelsespark vejleder er en vigtig medarbejder for enhver park, og de fleste parker ansætte snesevis af vejledere på forskellige niveauer og i forskellige afdelinger for at sikre parkens daglige operationer forløber tilfredsstillende. Uden at koordineret styring, ville en gæst forlystelsespark flugt ikke være så behageligt eller sjovt, og de forskellige vejledere er afgørende for et godt køre park.