Theme Park Rides

Theme Park Rides


En god forlystelsespark vil have en bred vifte af tema forlystelser for gæster at nyde, fra spændende rutsjebaner til milde børnevenlige attraktioner. Ved at forstå de forskellige typer af forlystelser til rådighed, kan potentielle besøgende planlægge en forlystelsespark flugt til en park med den helt rigtige forlystelser for dem.

Typer af Theme Park Rides

Der er flere forskellige typer af forlystelsespark forlystelser, hver tilbyder en unik spændingen for gæster til at opleve. Selvom det ikke er hver park vil funktionen enhver form for tur, kan gæsterne, der ved, hvilke typer af forlystelser, de er interesseret i at planlægge en stor forlystelsespark besøg.

 • Roller Coasters: Roller coastere er en parkens største attraktioner. Fra enorme, høje tech gys maskiner til mere milde, enklere coastere, der er mange rutschebane design, parker kan funktionen, og de fleste forlystelsesparker vil have mindst to eller tre typer af rutsjebaner. Dips, kurver, dråber og inversioner af disse ekstreme forlystelser er populære hos mange park gæster.
 • Cirkulære Rides: Dette er de klassiske karneval forlystelser, at mange park gæsterne kender, såsom Scrambler, Matterhorn og Tilt-a-Hvirvel, og de ​​kaldes "cirkulærer", fordi spinning er deres primære handling. Disse er ikke egnede rides for enkeltpersoner tilbøjelige til kvalme eller køresyge, men de er hæfteklammer på mange parker, fordi de kan tilbyde en spændende tur i et lille rum.
 • Familie Rides: Disse mildere attraktioner er velegnet til alle aldre, og mange gør det muligt unge ryttere til at deltage, når de ledsages af en ansvarlig voksen. Eksempler på almindelige familie rides omfatter radiobiler, Ferris hjul, karruseller og gynger.
  Theme Park Rides
  Drop tårne ​​tilbyder spændende forlystelser.
 • Transport Rides: Mange store forlystelsesparker tilbyde gæsterne milde forlystelser til at tage dem fra en ende af parken til den anden. Tog, monorails og Sky forlystelser er de mest almindelige valg, og disse forlystelser har typisk mere end en station, hvor gæsterne kan begynde eller slutte deres forlystelser.
 • Vand forlystelser: Der er ingen bedre måde at køle af på en varm sommerdag, end at drage fordel af en parkens vand forlystelser, såsom log flume forlystelser, små vandrutsjebaner, eller flod tømmerflåde forlystelser. Disse er forlystelser, hvor du vil få våde, men så bringe en ændring af tøj eller iført en badedragt at ride (hvis det er tilladt af parkens dresscode) er tilrådeligt.
 • Extreme Thrill Rides: Drop tårne ​​skud tårne ​​og pendul forlystelser er eksempler på ekstreme gys attraktioner, mange parker bygge tilbyde et adrenalinsus i et lille rum. Disse rides anbefales ikke til gæster med helbredsproblemer eller dem tilbøjelige til motion sygdom.
 • Mørke Rides: Lukkede, er stærkt tema forlystelser kaldet mørke forlystelser og tilbyder en unik oplevelse for gæster. Rides som Pirates of the Caribbean i Disneyland eller Jaws i Universal Studios Florida er mørke forlystelser, og mange parker har hjemsøgte huse og lignende attraktioner.
 • Kiddie Rides: Yngre gæster kan nyde mindre, mildere udgaver af mange voksne rides i børneområder af forlystelsesparker. Pint-størrelse radiobiler, miniature Ferris hjul, og hoppende tårne ​​er almindelige barnligt rides, sammen med kofanger både og cirkulære forlystelser tema som motorcykler, racerbiler og rumskibe. Disse rides har typisk en højde grænse for at begrænse dem til de yngre gæster, selv om forældrene kan være i stand til at ledsage nervøse unge på nogle rides.
 • Pay-Per-Kørende forlystelser: Mange forlystelsesparker ikke blot har et bredt udvalg af klassiske forlystelser, men de tilbyder også yderligere attraktioner gæsterne kan betale at ride. Disse er ofte mere ekstreme forlystelser såsom bungee jumps, go kart, og faldskærmsudspring simulatorer, og omkostningerne kan variere fra $ 5 til $ 30 eller højere pr gæst.

Riding Tips

For at få mest muligt ud af dit forlystelsespark besøg og opleve en bred vifte af tema forlystelser ...

Theme Park Rides
Vand forlystelser er overfyldt på varme dage.

 • Planlægge ved at forske, hvad rider en park tilbud. Tjek parken hjemmeside, temapark kort, og aktuelle brochurer for at se, hvilke attraktioner er nye eller hvad populære forlystelser anbefales.
 • Vær forberedt på lange linjer på de nyeste og mest ekstreme forlystelser. Mildere rides vil fylde op i løbet af parkens travleste timer, og vand forlystelser er altid populære på varme dage.
 • Læs alle udstationerede advarselstegn og ridning instruktioner og overholde dem. Riders bør også lytte til anvisninger fra rytter operatører og andre park medarbejdere.
 • Fastgør alle løse ejendele før ridning ved stuvning dem sikkert i lommer, skabsrum, eller turen er lagerbeholdere. Hvis det er muligt, skal du lade elementer såsom kameraer, mobiltelefoner og bilnøgler med en ikke-rytter for at sikre, at de er ikke tabt eller beskadiget.
 • Ride sikkert og omhyggeligt ved at følge alle anvisninger og fastgørelse af en sikkerhedssele, lap bar, skuldersele, eller andre begrænsninger snuggly. Forsøg ikke at stå op, vende rundt, eller på anden måde opfører sig forkert på en tur.
 • Kend dine grænser i form af ekstreme forlystelser og tage en pause, når du føler dig slidt eller woozy. Drik masser af vand, slid behageligt tøj, og minimere solen at forblive sunde og have det sjovt.


Forlystelsespark rides er rygraden i enhver forlystelsespark besøg. Forståelse af de forskellige typer af forlystelser til rådighed, og hvordan at ride dem sikkert vil hjælpe dig har en spektakulær og spændende flugt, uanset om du foretrækker rutsjebaner, vand forlystelser, ekstrem spænding, eller andre af de snesevis af attraktioner på din favorit forlystelsespark.

.