The Twilight Wish Foundation Interview

The Twilight Wish Foundation Interview
Cass Forkin, grundlægger og administrerende direktør for Twilight Wish Foundation

Hvis du ønsker at give din mor, en ældste onkel, en hjælpsom nabo, eller en skattet bedstemor deres største ønske, kan Twilight Wish Foundation kunne hjælpe.

Missionen for Twilight Wish Foundation er at "berige livet for ældste, der har tjent andre." Ramt af den barske virkelighed for en gruppe af ældre kvinder tælle ud forandring til at opfylde deres fane frokost, Cass Forkin besluttet, at ældre borgere fortjente mere respekt. I 2003 grundlagde hun organisationen, og som en fe gudmor vinke hendes tryllestav, sluttede frivillige og sponsorer sammen for at ære næsten 1.000 folks ønsker hidtil. Nogle anmodninger grand, ligesom en tur i en luftskib. Andre er beskedne, ligesom to brødre i et plejehjem, der ønskede en radio på deres værelse.

LoveToKnow Seniorer bad Forkin at dele organisationens filosofi, nogle ønsker anmodninger og hendes håb for fremtiden.

The Twilight Wish Foundation Interview

Du har sagt, at fundamentet ærer mindet om dine forældre. Fortæl os lidt om dem.

Min mor var en kunstner og døde pludseligt, da hun var 40; Jeg var 16. Min stedmor var et hoved kirurgisk sygeplejerske i 28 år og mistede en kamp med brystkræft efter en fireårig kamp i en alder af 52. Min far var en engelsk lærer i Philadelphia i 30 år og diagnosticeret med mange sygdomme, herunder CHF , og gik bort i en alder af 67.

Hvad jeg lærte i en tidlig alder, er, at livet er kort. Ingen ved, når deres tid vil være op, så uanset hvad det er, du ønsker at gøre i livet, uanset hvor du vil hen, så gør det nu. Mine forældre lærte mig også at tage sig af andre. Jeg lærte, at penge ikke er meningsfyldt. Når du har nok til at betale dine grundlæggende regninger, resten menes at dele og at give noget tilbage. Virkelig. Vi er ikke her for at se, hvem der kan dø med flest legetøj. Vi er her for at ære hinanden, og ved at gøre det, er du så leve livet fuldt ud.

Der er en række non-profit organisationer gør et godt stykke arbejde. Hvad gør Twilight Wish Foundation anderledes?

The Twilight Wish Foundation Interview
Frank Duras, 82, en WWII veteran, ønskede at modtage en hyldest fra sine kolleger officerer igen.

Twilight Ønske inspirerer håb blandt de "glemte generation." Vi engagere alle generationer og aktivere frivillige fra børn gennem Baby Boomers til at gøre ønsker gå i opfyldelse for fortjener seniorer.

Ikke alene har vi opfylde de grundlæggende behov og ønsker for mad, tøj og småting, vi også opfylde det højere niveau, åndelige behov, såsom at se familiemedlemmer en gang mere, gå tilbage til en hjemby, hvilket gør en ældste den "stjerne" for dagen, følelse vigtig og speciel. Som en 80-årig kvinde, der red på en flyder i sidste års Philadelphia Boscov s Thanksgiving Day Parade sagde: "Du holder stearinlys tændt"

Derudover bruger vi vores medier magt til at skabe opmærksomhed og påvirke kulturel forandring i den måde, vores nation bekymrer sig for sine ældre generationer. Twilight Wish er en ressource til at fremme forandringer i den måde, plejehjemspladser drive, øge folk-centreret adfærd og handlinger, der medfører øget værdighed og respekt for den enkelte. I sidste ende, Twilight vil også bemyndiger hårdtarbejdende, underbetalte pårørende og ældrepleje facilitet medarbejdere, som de bruger denne ressource til at anmode om ønsker for deres kunder eller beboere.

Når du ser et stjerneskud ...

Hvad gør folk ønsker?

Ønskerne er lige så forskellige som du nogensinde kan forestille dig!

 • Alex, en 68-årig hospice patient og veteran fra de koreanske og Vietnam krige, ønskede respekt og tak i form af en særlig Thanksgiving middag i Georgien.
 • Margaret, 82, et plejehjem bosiddende i Pennsylvania, ønsket en gravsten for sin søn, der døde tidligere på året.
 • Norma fra Oregon fejrede sin 100 års fødselsdag ved at ride på en motorcykel sidevogn.
 • Margaret, 92, et plejehjem bosat i Florida, ønskede til høreapparater, så hun kunne deltage i aktiviteter igen.
 • Josef, 82, en WWII veteran, der anvender kørestol primær mobilitet, ønskede at rejse til sin hjemby i Buffalo, New York, for en genforening.
 • Theresa en 70-årig plejemor, der plejes mere end 130 børn i år, og en nylig enke, ønsket nye tæppe i hendes Trevose, Pennsylvania, hjem.
 • Dominic, 68, er en quadriplegic veteran, der ønskede at gå på sin gamle Jenkintown, Pennsylvania mail rute en gang til.
 • Joanne, 75, drømt om at ride på en Zamboni i Philadelphia Flyers spillet.

Se nogle af de andre ønsker er ydet på det Twilight Wish Foundation hjemmeside.

Hvordan du vælger de støttemodtagere?

The Twilight Wish Foundation Interview
Ada Rosado Sullivan, 80, en tidligere Marine og engelsklærer, bruger kørestol, men håbede at danse igen med en "flot gentleman." Her hun danser med Tim Wu, en af ​​tre herrer, der squired hende hen over gulvet på hendes særlige aften.

Vi har et ønske, som mødes hver måned, og kvalificerer de ønskesedler applikationer ved hjælp af følgende retningslinjer:

 1. Skal være 68 år gammel eller ældre eller en fuldtids bosiddende i et plejehjem.
 2. Indkomst krav er en påvist økonomiske behov 200 procent af fattigdomsgrænsen indkomst ($ 19,600 per person i 2007), eller ønsket modtageren kunne aldrig gøre deres egne ønske gå i opfyldelse eller anden grund.
 3. Ansøgeren skal være fysisk og kognitivt i stand til at formulere, kommunikere og opleve ønske.
 4. Ansøgere skal være amerikanske statsborgere og har en dokumenteret historie om at bidrage positivt til andres velfærd over deres levetid.

Twilight ønske vil ikke indrømme ønsker, som er medicinsk karakter, eller anmodninger, der involverer bolig, politiske, juridiske eller økonomiske spørgsmål, eller der er farlige.

Ønsket skal være i overensstemmelse med den mission at Twilight Wish Foundation ... bringer glæde eller komfort til seniorer. Hvis et ønske er godkendt, men omgående finansiering ikke er tilgængelig, vil Twilight Ønske placere en anonym anmodning på vores hjemmeside for et ønske Funder, eller forsøge at gøre det lettere at ønske ved at skrive breve til potentielle støttemodtagere på vegne af modtageren. De fleste af vores ønsker ydes denne måde.

Vi har givet mere end 815 ønsker til dato, og har cirka 90 åbne ønsker vi brug for økonomisk støtte til i november 2007.

The Twilight Wish Foundation Interview
Edward MacDonald, 83, bedt om at tage en gruppe af underprivilegerede børn på en fangstrejse.

Forklar den "uventet tak" oplevelse.

Først har vi en "Dining Unexpected Tak" programmet (told), et særligt kort, der tillader en person til uventet behandle seniorer til frokost. Kortet går til seniorer og siger: "Tak for alt, hvad du har gjort for andre gennem årene. Vid, at vi pleje og huske."

For det andet, Twilight Wish er en 501c3 non profit velgørenhed og donationer er fradragsberettigede. Men Pensionister vi ikke giver velgørenhed. Vi er "tak for det gode, de har gjort i årenes løb i bane vej for os." Ønsker alle modtagere modtage en pris certifikat forseglet med vores Twilight Ønske segl, der beskriver den gode, de har gjort og ønsket ydet, og er underskrevet af en Twilight Ønske repræsentant.

Vigtigheden af ​​frivillige

Din organisation gør også en masse arbejde i plejehjem og plejeboliger centre. Hvorfor mener du, at dette er en vigtig del af initiativet programmet?

Ganske ofte, ældre beboere i Medicare- og Medicaid-betalte plejehjem faciliteter er den mest oversete af alle seniorer. Vi inddrager lokale intergenerationelle grupper, navnlig skoleelever, for at hjælpe os med at opfylde ønsker fra mange af disse lokale plejehjemsbeboere. Dette gør det muligt lokale frivillige til at se på første hånd den forskel, de gør for at bringe glæde til ønsket modtagere. Til gengæld bringer utrolig glæde at de frivillige.

Hvilke typer af frivillige har du brug for?

Hands-on frivillige ønsker der tildeler ønsker udvalgets medlemmer, fundraisers, administrative og højttalere til at sprede ordet. Hvis du har et talent, er det nødvendigt!

Hvor mange kapitler har du i landet, og hvad er dit mål?

Vi har aktive kapitler i Arizona, Californien, Illinois, Florida, New Jersey, og flere i Pennsylvania.

Derudover har vi et netværk af aktive frivillige over hele landet, der er med til at give ønsker. Vores mål er at have flere kapitler i hver stat inden for syv år. Vi kan gøre individuelle ønsker kommer rigtigt overalt i USA, men for større arrangementer og ydelse plejehjem ønsker, kræver vi lokalafdelinger.

The Twilight Wish Foundation Interview
Muffin Letham, 71, en plejemor til mere end 30 børn og en Big Brother, Big Sister frivillige, længtes efter at ramme en baseball, trods hendes fysiske lidelse. Hun formåede at forbinde med bolden fire gange.

Hvis du kunne få et ønske i dit eget givet, hvad ville det være?

Kort sagt, jeg ønsker at vide, at jeg opfyldt min kaldelse ... at jeg var god nok, og op til opgaven. Jeg ønsker at vide Twilight Ønske er bæredygtig og selvforstærkende, nationalt og internationalt. At se tilbage og vide, at Twilight Ønske rejst bar på, hvordan vi værdsætter og opføre sig over vores seniorer.

Og en dag i den nærmeste fremtid, vil jeg personligt flyve over Atlanten og rejser til Irland og andre europæiske lande, herunder Tyskland, Frankrig, Italien, og de græske øer. Jeg har ikke haft disse muligheder endnu!

Lær mere om Twilight Wish Foundation

 • Læs People magazine profil byder Forkin og Edward MacDonald.
 • Her er en anden artikel om organisationen, som figurerede i Family Circle.
 • Hvis du kan udføre frivilligt arbejde, donere en tjeneste, eller give ønske sponsorering, tilmeld dig her.
 • Vil du gøre et ønske til dig selv eller nogen du kender? Klik her for at komme i gang.

~ Tracey L. Kelley