The Mountain Winery

The Mountain Winery

Paul Masson s Legacy

The Mountain Winery plejede at blive kaldt Saratoga Mountain Winery og før det bruges til at blive kaldt Paul Masson Mountain Winery. Af disse Paul Masson versionen sandsynligvis ringe en klokke med de fleste mennesker. Husk de Orson Welles 1970s reklamer med "Vi vil sælge noget vin før sin tid" mantra? Det var Paul Masson.

Desværre, i dag Paul Masson navn overlever kun som et mærke på Centerra Wine Company, som igen er ejet af monstrum Constellation Brands. Centerra markedsfører en Paul Masson cognac og noget, der hedder en creme likør, der går bedst over is. Ingen tvivl om Mr. Masson sidder oppe i sin grav og skrabe hans kranium, gad vide hvad der skete med resten af ​​hans lille imperium. Heldigvis hans Mountain Winery arv holder vil.

En California Wine Pioneer

The Mountain Winery

Masson var en af ​​Californiens vin pionerer, der kommer til Californiens Santa Clara Valley i 1878 fra Frankrigs Bourgogne. Han vendte tilbage kort til Frankrig i 1880 for at arbejde i vinindustrien der. Det fungerede ikke så godt for Masson, som han vendte tilbage i tide til phylloxera skadedyr at ramme de franske vinstokke og suge al saften ud af dem, og vinbranchen.

Og mens europæiske vinindustri floundered i en depression, Masson tilbage til Santa Clara, Californien. Da han vendte tilbage, Masson gik til at arbejde for en anden fransk indvandrer, Charles Lefranc. Lefranc døde, Masson giftede Lefranc datter, Louise, overtog ledelsen af ​​Lefranc egenskaber og til sidst købte Lefranc egenskaber fra den overlevende familien.

Masson ville blive, Champagne Kongen af Californien, der producerer sin første boblende vin i 1892 i Almadén, et område lige syd for San Jose, Californien. Så i 1901, Masson købt jord på en bjergtop i Saratoga med udsigt over Santa Clara Valley. Her skiftede han sin mousserende vin produktion og holdes gør hans andre vine på Almadén facilitet.

I 1905 byggede han sin romansk Chateau herregård og vingård på hans Saratoga bakketop med udsigt over Santa Clara Valley. Her vundet han et ry som en vært til middage og fester. Forbud var svært, men Masson modstået mådehold storm ved at skære ned og flytte til medicinske champagner. Husk, at næste gang du føler en kold kommer på: en fløjte af boblende holder lægen væk. Masson døde i 1940, men hans Mountain Winery ikke gjorde. En anden California vin ikon havde købt Mountain Winery fra Masson i 1936, Martin Ray. Han fortsatte traditionen med at lave vin der indtil 1952, da vinfremstilling operationer ophørte.

Koncerter på bakketop

The Mountain Winery

Inspiration ramt i 1958, da Mountain Winery begyndte at producere en række koncerter. Koncerterne blev iscenesat foran Chateau fra det 12. århundrede foran portal fra Spanien. Folk i South Bay kunne sidde og lytte til folk som Tony Bennett, Ella Fitzgerald, Ray Charles, Randy Newman, Emmylou Harris, Neil Diamond, Grover Washington Jr., Diana Krall, og en bred vifte af de bedste nutidige kunstnere i tid.

Uanset om jazz, folk, country, opera, og komedie, for over fyrre år, Mountain Winery tilbudt en idyllisk og afslappende udendørs indstilling til at lytte til musik eller le ad en vittighed. Koncert-gængere ville sidde i et amfiteater med spektakulær udsigt bjergskråning, omgivet af redwood og egetræer og Chateau. Da ordet vingård ligger i locale navn, er vin serveres i vinsmagning Værelset og prix-fixe middage tilbydes i Chateau spisesal. The Mountain Winery koncerter giver plads til omkring 1.650, så koncerter er små og intime, en hård indstilling til at slå til en koncert.

National Landmark 83001239

Der er mindre end 2.500 registrerede nationale historiske landemærker med den amerikanske National Park Service. The Mountain Winery er en af ​​dem, og er anerkendt som vigtig betydning i forbindelse med historie, arkitektur, arkæologi, teknik og kultur.

Skift Happens

Forandring er uundgåelig, især i Silicon Valley. I 1999 hilste Mountain Winery nye ejere. I øjeblikket de bestræber sig på at genoprette og opdatere vingården og koncertsted. Sommer koncerter stadig fortsætte i sommermånederne fra juni til september. At udvide Mountain Winery forretningstransaktioner, er de nye ejere at udvide deres vægt på corporate events og fester, bryllupper, spisestue, særlige programmer, og selvfølgelig vinsmagning.

Wine Tasting

Mens Mountain Winery ikke længere gør vin, har de vin. De sælger en Mountain Winery linje af Chardonnay, Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah og Zinfandel fra nogle af de bedste områder i Californien. De kan købes på vingården eller online. The Tasting Room er åben fra onsdag til fredag ​​fra 13:00 til 04:00 med en $ 7 prøvesmagning gebyr.

Fremtiden?

Der er ingen krystalkugle for Mountain Winery fremtid. Men det er en unik beliggenhed og facilitet for koncerter for Santa Clara Valley samfund. Ejerne er forpligtet til at fortsætte de traditioner, der er fastsat af Paul Masson og bevare vartegn historie.