"The hudtype Solution" Doctor Diskuterer Acne

"The hudtype Solution" Doctor Diskuterer Acne

I årevis har hudpleje kærester hørt om de fire hudtyper: normal, tør, fedtet, og kombination. Du har måske også hørt om mange one-size-fits-all hudplejeprodukter. Desværre, selv om, mange mennesker stadig plaget af problemet hud, trods det stigende antal dyre lotion, cremer og kosttilskud.

Dr. Leslie Baumann banebrydende bog, The hudtype Solution, afslører en overraskende kendsgerning: der er faktisk 16 hudtyper. Hvad mere er, vil din sande hudtype diktere hudplejeprodukter du vælger, og din samlede skønhed regime.

Den hudtype Solution

"The hudtype Solution" Doctor Diskuterer Acne

LoveToKnow (LTK): Hvorfor skrev du "The hudtype Solution"?

(Leslie Baumann) LB: Jeg følte den gamle typebestemmelsessystem af fire typer (tør, fedtet, følsomme og kombination) gav ikke hele billedet. Fra mine år af forskning i over 30 virksomheder, jeg indså, at der var fire vigtigste spørgsmål at overveje:

  • Fedtet eller tør
  • Følsomme eller resistente
  • Pigmenteret eller nonpigmented
  • Krøllet eller "stram"

Jeg er en fan af Myers-Briggs personlighedstyper, der kombinerer fire parametre i 16 typer, så jeg fulgte samme model og gjorde Baumann SkinTyping System. Jeg indså dog, at de fleste mennesker fejlagtigt vil gætte deres type (over 80 procent), så jeg udviklede BSTI (den Baumann Skin Type Indicator), som er et spørgeskema, der afgør din hudtype. Bogen er skrevet som en måde at dele spørgeskemaet med andre læger og patienter og for at forklare, hvad hver type er. Bogen også fortælle dig, hvilke produkter er rigtige for din hud på tre prisklasser: $, $$, og $$$.

LTK: Vi ser så mange produkter, der hævder at være for "alle hudtyper." Er det en falsk påstand?

LB: Ja! Ingen produkt er det rigtige for alle typer. Selv solcreme kan have egenskaber gode for nogle typer og ikke andre. For eksempel vil følsomme typer gøre godt med en solcreme med anti-inflammatoriske ingredienser som feber få, mens rynker typer ønsker en med retinol, en ingrediens, der kan irritere følsomme typer.

Hudtyper og Acne

LTK: Hvad er årsagen til acne?

LB: De hudceller, skalle af huden tilstoppe hårsækken eller pore. Dette fører til en hudorm eller whitehead. Olie eller sebum, gør denne tilstopning værre. Bakterier bevæger sig i at spise disse døde celler og frigiver inflammatoriske faktorer, der forårsager rødme og pus.

LTK: Hvordan ser hudtype teori vedrører acne hudpleje?

LB: Acne patienter er følsomme typer. De bør søge salicylsyre, benzoylperoxid, og anti-inflammatoriske bestanddele.

LTK: Er visse huden mere udsat for pletter?

LB: Ja, følsomme typer, som er otte af de 16. De olieholdige følsomme typer er de mest tilbøjelige, der er nummer fire af de 16 typer.

LTK: Er der hudtyper immune over for acne?

LB: Alle kan få acne, hvis du bruger et comedogen produkt, men nogle typer får det oftere end andre.

LTK: Er benzoylperoxid sikker og effektiv til alle hudtyper?

LB: No-det kan irritere nogle tørre følsomme typer.

LTK: Er det muligt at kurere acne?

LB: forebygge og behandle og helbrede. Yes!

LTK: Når skaden allerede er sket, hvad vil du anbefale til behandling af acne ar?

LB: Laser eller dermabrasion resurfacing. Jeg elsker Fraxel laser for dette.

Flere oplysninger

Dr. Leslie Baumann aktier mere om ber baggrund: "Jeg startede på University of Miami Cosmetic Center i 1997. Vi var det første universitet at have et kontor og center dedikeret til kosmetisk dermatologi (forskeruddannelse og patientpleje) I 2002 jeg. skrev bestselleren lærebog Kosmetisk Dermatologi: Principper og praksis, der nu trykkes på fire sprog Min center har gjort meget af den forskning, der har ført til FDA-godkendelse af ting som Botox, Hylaform, Juvéderm, Tri-Luma og mange flere hver måned.. i ni år har jeg haft en hudlæge fra et andet land roterer med mig, så jeg har forsknings forbindelser over hele verden, og jeg ofte inviteret til at tale på internationalt plan. I virkeligheden, i februar gik jeg til Australien for at starte Cosmoplast. Jeg også, i over fem år, har skrevet kolonnen "kosmeceutiske Kritik" for den førende dermatologi avis Hud og Allergi News. Det diskuterer videnskaben om forskellige hudpleje ingredienser. Det kan tilgås for gratis på Skin Type Solutions. "

For mere information om Dr. Baumann og hendes innovative hud skrive-systemet, på hendes hjemmeside på www.skintypesolutions.com. Du kan også besøge Hud og Allergi Nyheder for at læse hendes kolonne. Hudtype løsning er tilgængelig på Amazon.com.