The Hives Biografi

Du er nødt til at elske The Hives biografi. Det er et band, der har kombineret iørefaldende musik, stærkt stiliserede udseende og mere end en lille smule tunge og kind god humor at vinde lyttere i løbet. Hele pakken var god nok til at få indie label impresario Alan McGee til at tage en chance på dem, og det også givet dem en masse diagram succes.

The Hives Biografi - De unge år

The Hives må kun være steget til fremtrædende plads i verden i de seneste år, men bandet er ældre end du måske tror. Denne Fagersta, Sverige band dannet i 1993 og blev underskrevet forholdsvis tidligt på svensk label Sidekick optegnelser. De udgav en EP, Oh, Herre! Hvornår? Hvordan? I 1995 og succesen af denne udgivelse i Sverige oplevede bandet kandidat til brændende hjerte Records, moderselskabet etiket Sidekick.

På Burning Heart, udgav bandet Barely Legal, deres første fuldlængde i 1997, og fulgte det op med en anden EP, AKAIDIOT i 1998. The Hives på dette tidspunkt legede lige frem punk musik, men de tog et par år ud efter sidste EP at skrive nogle nye musik og opstod med en lidt anden lyd.

Som held ville have det

Deres tilbagevenden til musikscenen i 2000 med deres nye lyd var en heldig én - at ny lyd, de kom tilbage med, stærkt påvirket af garage rock, tilfældigvis bare lyden, der var på mode i øjeblikket. Bands som The Strokes og The White Stripes (alle de såkaldte "de" bands på det tidspunkt, som en kendsgerning) solgte tonsvis af poster. The Hives 'næste album, Veni Vidi Vicious sad pænt ved siden af den nye "nyeste ting" i musik i øjeblikket, og momentum begyndte at samle op bag bandet.

Luck ind i billedet en anden gang på dette tidspunkt i The Hives biografi. Alan McGee, tidligere af den roste indie label Creation Records og den mand, der opdagede Oasis, var på udkig efter en stor handling at underskrive til sin nye Poptones aftryk. Han var i Tyskland og sket at fange en video af The Hives, for sangen hader at sige jeg fortalte dig det. McGee opsporet bandet og underskrevet dem op til Poptones.

Tommelfingeren fra Alan McGee kan tage dig langt i musikpressen, og de store musikmagasiner begyndte dunkende tromlen for bandet. McGee udgivet din nye favorit band på Poptones i 2001. Albummet var en samling af materiale fra deres tidligere svensk udgivelser. Det var et diagram succes i Storbritannien og cementerede The Hives 'sted som en stor handling.

Større Etiketter og retstvister

Selvfølgelig, når et band på en indie label begynder at sælge ligesom de store drenge, det tager ikke lang tid for de store pladeselskaber at komme snuse rundt. Universal Music Group underskrev The Hives til en aftale efter succesen med din nye favorit Band. Handlen har ikke overtræder aftalen bandet havde med Poptones, men Burning Hearts Records råbte modbydeligt. Brændende hjerter hævdede, at de havde første afslag på en mere Hives album. Tvisten blev til sidst afgjort - ikke nogen stor overraskelse - med en rygter $ 12000000 aftale fra Universal på bordet.

The Hives første store label udgivelse, Tyrannosaurus Hives, blev udgivet i 2004. Det gjorde mindre godt end dit nye yndlingsband, men det stadig sælges meget godt. Bandet tilbragte de næste par år touring og skrive nyt materiale, og vendte tilbage i slutningen af ​​2007 med The Black and White album.

Det sjette Hive?

En ukendt enhed i The Hive biografi er den mærkelige tilfælde af Randy Fitzsimmons. Fitzsimmons får alle de sangskrivning kreditter på The Hives albummer, og bandet refererer til ham som den "sjette Hive", både muse og manager. Bare der er denne mystiske mand? Rygter har cirkuleret, at han blot er en skabelse af bandets fantasi, mens bandet insisterer han er meget en virkelig person. Er der en Randy Fitzsimmons derude trækker i trådene til The Hives? Du bestemmer.