The Dirty Little Secret om bryllupper

The Dirty Little Secret om bryllupper
Måske du har set overskrifter i aviser, blade, eller på din fave Internet nyhedskilde der skrige ting som:

"Den gennemsnitlige pris for et bryllup er $ 27,000"

"Amerikanske Brides bruger i gennemsnit $ 32,000 at sige jeg gøre"

"Bryllupper i 2013 Omkostninger Couples $ 25,000 i gennemsnit"

Sandheden

Her er ned og beskidt sandhed. Den "gennemsnitlige" omkostningerne ved et bryllup er relativ. Alt for mange faktorer spiller ind på, hvor meget et bryllup kan koste at gøre noget ved det "gennemsnitlige." Lad os tage et kig på nogle af de faktorer, der spiller ind, hvor meget dit bryllup kommer til at koste, og hvad der spiller ind på gennemsnittet.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Svarende til fast ejendom (køb eller salg af huse, der er), en stor del af de gennemsnitlige omkostninger ved et bryllup afhænger af, hvor brylluppet finder sted. Staten New York, for eksempel, har en højere omkostning til et bryllup end Florida. Selv regionale omkostninger kan spille ind i den gennemsnitlige omkostninger. Et bryllup i New York har en tendens til at køre højere gennemsnitligt end et bryllup i upstate New York. Det er billigere at binde knude i Central Florida, end det er at sige, at jeg i det sydlige Florida.

Gæstelisten

Beyond hvor du vært for dit bryllup, den næststørste omkostning faktor er, hvor mange mennesker deltage dine nuptials. Nogle af dine bryllup omkostninger er faste, uanset hvor mange mennesker deltage. Din kjole, for eksempel, kommer ikke til at koste dig mere eller mindre, hvis du har 20 mennesker på dit bryllup eller 200 mennesker på dit bryllup. Fødevarer, blomster, mødested omkostninger og drikkevarer, dog kan svinge meget afhængigt af optælling.

Personlige smag

Det ordsprog, "Djævelen er i detaljerne" kommer i spil big time, når de planlægger til bryllup omkostninger. Hvis festsalen stole, sans dækker, buer, eller andre dekorationer passer din smag, så kan du bruge langt mindre end bruden, der kræver Chiavari stole, som skal lejes.

Gennemsnit er relativ

Den nederste linje er, at "gennemsnitlige" omkostninger ikke eksisterer, når det kommer til at planlægge et bryllup. Hvis bryllupper var cookie-cutter arrangementer, hvor alle var gift på samme sted med alle de samme elementer, så en pris ville passe alle. Da hver bryllup er anderledes, at omkostningerne til at være vært for begivenheden varierer i overensstemmelse hermed.