The Best Strækker Øvelser til nakken

Strækker øvelser for din nakke er lige så vigtigt som at opnå fleksibilitet i andre dele af kroppen. Når du sidder ved computeren, luns over dit skrivebord, sove i en ubehagelig position på et fly eller deltage i træning, der udfordrer dine nakkemuskler, du ønsker at være sikker på at frigøre muskelspændinger.

Dansere ses ofte at tage sig tid til at udøve deres nakkemusklerne. Dette skyldes, at mange af deres bevægelser involverer skarpe eller cirkulære bevægelser af hovedet. Hvis du cykler, kan du finde dig selv konstant på udkig bag dig til at se ud for biler eller andre cyklister. Når du strække dine nakkemuskler, forhindrer du nakkesmerter og skader.

Varmer op nakkemusklerne

Før du begynder strækøvelser for dine nakkemuskler, skal du først varme dem op. Undgå strækning i et koldt rum. Varm din kropstemperatur ved først walking i sted for et par minutter. Derefter begynde at varme din hals ved at vippe hovedet til din højre skulder, og derefter til venstre. Fortsæt med at vippe ned mod gulvet og tilbage, ser på loftet. Hvis dine nakkemuskler tillader det, begynder en langsom bevægelse af cirkelbevægelser hovedet rundt til højre og omvendt til venstre.

Strækker Øvelser til hals

Når dine nakkemuskler er varme, er du klar til at strække dem. Dette område af din krop er generelt mere skrøbelige, så du ønsker at undgå narrer bevægelser. Begynd ved at vippe hovedet til højre, droppe øret mod din højre skulder. Hold hovedet der for et minut. Derefter vippe til venstre. Gentag dette flere gange. Vip hovedet på bagsiden, ser på loftet og derefter fremad, ser på gulvet. Gentag denne bevægelse flere gange langsomt. Forskellen mellem denne og den varme op, er, at du holder hver position så længe som muligt.

Det næste sæt strækøvelser vil bidrage til at uddybe din stretch. Bøj hovedet til højre, lade øret drop mod din højre skulder. Derefter placere din højre hånd på venstre side af hovedet og tryk ned på hovedet for at flytte det endnu tættere på din højre skulder. Du vil føle denne strækning på venstre side af halsen. Gentag strækning på den modsatte side. Du kan fortsætte denne strækning ved at placere dit hoved i forskellige positioner, såsom lige ned eller på en diagonal. Denne bevægelse hjælper dig med at isolere den præcise steder af din hals med behov for at strække.

Strækker Øvelser til hals mens på arbejdspladsen

De samme øvelser kan gøres, mens du sidder ved dit skrivebord på kontoret. Du kan arbejde på et tidskrævende projekt og tager ingen pauser. Dette er ofte, når nakkesmerter forekommer. Tag et par minutter hver par timer til at tage en dyb indånding, cirkel din nakke og vippe hovedet fra side til side og frem og tilbage. Mange af disse hals strækninger, såsom vipper og cirkler, der kan gøres diskret, eller når du træder væk for en kort pause.