Thanksgiving Kostumer til Børn

Thanksgiving Kostumer til Børn


Thanksgiving kostumer til børn kan hjælpe dig med at strække din dollar ved at gøre dobbelt told på Halloween og under ferien November.

Udklædning til Thanksgiving

Hvem siger Halloween er den eneste kostume-venlige ferie? Børn elsker udklædning og Thanksgiving er ingen undtagelse. Tyrkiet Day er det perfekte tidspunkt for børn at don kostumer til familiesammenkomster, skolen spiller, teatergruppe produktioner eller dagpleje dress-up dage. Uanset om det er en historisk reenactment eller en traditionel kostume fest, vender din søn eller datter til en pint-størrelse pilgrim eller en overfyldt kalkun er en leg, hvis du ved hvor de skal lede.

Populære Thanksgiving Kostumer til Børn

Gør dig klar til Halloween, Tyrkiet eller ethvert andet dress-up dag med disse populære Thanksgiving kostumer til børn:

Pilgrim

Thanksgiving Kostumer til Børn

Dine børn kan foregive, at de bare styrke fra Mayflower i nuttede pilgrim kostumer. Drenge kan sport traditionelle sorte hatte med guld firkantet accenter, sammen med:

  • Sort skjorte med hvide revers og hvide foldede ærmekanter
  • Sorte bukser, der ramte lige under knæet
  • Sort bælte med guld lås
  • Sorte sko med guld spænder
  • Hvide knæhøje sokker

Piger kan rejse tilbage i tiden iført en hvid hjelm, en lang, sort kjole med cinched talje og blonder accenter, og et hvidt forklæde. Den realistiske perioden kostume er ideel til skolen spiller. Hvad mere er, er det relativt billigt at gøre, da de fleste af de nødvendige materialer kan findes i hjemmet.

Indiske

Thanksgiving Kostumer til Børn

Børnene vil elske at klæde sig som indfødte amerikanere for en mock rejse til Plymouth Rock. Piger kan sport store-købte eller hjemmelavede indiske prinsesse kostumer. Alt, hvad hun har brug for er en brun kjole med tan trim. Par at med en fjer hovedklæde eller beaded hår smykker, plus pels boot covers, og du har opskriften på et show stopper Thanksgiving kostume.

Drenge kan komme ind på den handling ved at klæde sig som indianske krigere. En grundlæggende indiske kostume byder brune bukser og en brun top med læder frynser, indiske design mokkasiner og en matchende pandebånd med fjer. Du kan yderligere pynte udseendet med en falsk tomahawk og ansigtsmaling.

Kalkun

Thanksgiving Kostumer til Børn

Det kan være den ultimative Thanksgiving kostume; kalkun get-ups er reelle crowd. Klæd din lille Smørkugle i en kalkun kostume, der vil gøre familiemedlemmer smelte. Du kan enten købe pre-made getups eller lave din egen derhjemme. En række forhandlere tilbyder bløde bodysuit kalkun kostumer til børn, som byder en fuld fan af halefjer, plus en hætte med tyl fnug fjer.

Sparsommelig forældre kan gøre deres børn kalkun kostumer hjemme. En af de billigste måder at gøre det er at male en papkasse rød og vedhæfte gule, orange og røde silkepapir fjer over det hele. Dernæst skæres en trekant-formet næb fra skrot pap, male det gule, og lim det nedenunder øjne, du tegner på forsiden af ​​kassen. Du kan også klippe et pilefletning fra pap, male det rødt, og sæt det på forsiden af ​​kassen.

Hvor kan jeg købe Thanksgiving Kostumer til børn

Hvis du ikke har tid eller kreativitet til at skabe en Thanksgiving kostume for dit barn, så overveje at købe en på nogen af ​​disse velrenommerede forhandlere:

  • BuyCostumes.com
  • CostumeCraze.com
  • HalloweenCostumes.com
  • ChasingFireflies.com