Texas realkreditlån

Texas realkreditlån

På mange måder, Texas realkreditlån er helt magen til realkreditlån i nogen anden stat. En overflod af udlån selskaber vente med at angribe enhver potentiel homebuyer udtrykker interesse for at ansøge om et realkreditlån. Staten Texas har også nogle unikke pant regler, men; så forbrugere, der bor i Texas skal være opmærksom på, at ikke alle realkredit annonce nødvendigvis gælder for dem.

Långivere Galore

Interesserede boliglånet ansøgere vil have noget problem at finde en långiver i Texas, fordi der er hundredvis af udlån institutioner i staten specialiseret sig i boliglån, herunder:

  • Banker
  • Låneforeninger
  • Mortgage selskaber
  • Huslån

Nogle mennesker er overrasket over at opdage, at bank eller kreditforening, de anvender til deres sædvanlige behov for bankforretninger har et realkreditlån afdeling, og for mange potentielle låntagere, dette er en god nyhed, fordi de gerne vil arbejde med en långiver, som de allerede kender. Ikke alle kan kvalificere sig til et realkreditlån gennem en bank eller kreditforening selv; den slags långivere generelt godkende ansøgere med gode kredit scoringer og benægte resten. Dette resulterer som regel i meget lidt vrikke plads til justering rente baseret på kredit scoringer.

På den anden side, Texas realkreditinstitutter specialiserer sig i den slags programmer og ofte har udlånsprodukter til folk med mindre end perfekt kredit. Texas mæglere også specialiseret i at finde långivere, der vil godkende lån, selv i situationer, hvor ansøgerens kreditværdighed er uønsket eller i andre unikke situationer som selvstændige ansøgere. Selvstændige ansøgere har ofte svært ved at kvalificere sig til et lån, fordi godkendelsen indkomst kan være en hovedpine.

Forordninger og Texas realkreditlån

Mortgage mæglere har et ry for at være en smule skrupelløse til tider, men Texas beboerne kan ånde let at vide, at deres tilstand har nogle af de strengeste love og bestemmelser vedrørende pant mæglere. Nogle af de mest strenge love og bestemmelser vedrørende Texas realkreditlån involverer kombinerede lån til værdi (cltv). Dette er en procentdel nummer som betyder hvor meget hjemmet er værd kontra hvor mange penge skylder på hjemmet. For eksempel:

Kombineret lån til værdi
Hjem Market Value Skyldige beløb Cltv
$ 100,000 $ 60,000 60%
$ 100,000 $ 80,000 80%

Uden for Texas, der er långivere, der låner ud over cltv, hvilket giver nogle låntagere at tage anden eller endda tredje realkreditlån, hvilket resulterer i en cltv på op til 110 procent. Det betyder, at låntagere skylder flere penge på hjemmet, end hvad hjem er værd. Texas realkreditlån, dog ikke lov til at overstige 80 procent kombineret lån til værdi med lånekapital og egenkapital kreditlinjer. Faktisk vil nogle långivere tilbyder ikke selv aktieprodukter til Texas refinances grund af statens komplekse begrænsninger.

Før der ansøges om nogen form for realkreditlån eller refinansiere produkt med en national långiver, er det vigtigt at sørge for, at långiver forstår ansøgeren bosat i Texas; ellers kan ansøgeren blive rådet til at søge om visse lån produkter, som de ikke er støtteberettigede under Texas regler.

Erhvervelse et lån

Normalt Texas pant ansøgningsprocessen fungerer som enhver anden pant. Hvis lånet er for et hjem køb, er det bedst først at sikre finansieringen før at finde et passende hjem.

Hvis lånet er for en refinansiering, tager sig tid til at gennemføre en kort markedsanalyse af hjemmets værdi først. Ellers kan du afvikle halvvejs gennem godkendelsesprocessen kun at finde ud af, at det cltv er for høj, når hjem er vurderet. En markedsanalyse er let at gøre. Du skal blot sammenligne salgspriser omkringliggende sammenlignelige hjem. Mange ejendomsmæglere vil gennemføre markedsanalyser uden beregning, og der er hjemmesider, som har temmelig nøjagtige oplysninger om hjem værdier.

Konklusion

Det er en god ide at gøre lidt forskning, før der ansøges om et realkreditlån eller et realkreditlån refinansiere, især med alle de regler, der er knyttet til Texas realkreditlån.