Terry Cykling Tops

Terry Cykling Tops


Faktureret som "den første og sidste navn i kvinders cykling," det er ingen overraskelse, at Terry cykling toppe er nogle af de bedst designede og mest populære derude. Georgena Terry, grundlæggeren af ​​virksomheden, blev uddannet som ingeniør og iværksætter, og denne pragmatiske tankegang gælder såvel for de cykling toppe, som den gør til Terry præcision cykler. Mere end det, anvender Georgena sine egne produkter til at ride mere end 6000 miles om året - så hun afprøver alle de redskaber, selv, og kan fortælle, når noget er ikke op til hendes høje standarder for kvalitet.

Hvad går med at vælge en Cycling Top?

Der er flere faktorer at huske på, når du vælger det bedste Terry overflade til din ridning behov. Det er langt mere kompliceret end blot at få den rigtige størrelse; cykling er en verdensomspændende sport, og udviklingen i tekstil-teknologi har gjort de valg så forskellige som det terræn du Cykling igennem.

  1. Vejret - hvad der sandsynligvis vil være klima af din cykeltur? Terry toppe kommer i en række forskellige materialer, lige fra 100% bomuld eller polyester til high-tech patenterede materialer med navne som "SQ Pro med Mynx UV." Det er mere end en imponerende navn - Mynx UV, for eksempel, er en behandling af stoffet, der vil blokere ultraviolette stråler, der kan skade huden. Dette er meget nyttigt, hvis rider gennem sommeren Texas, for eksempel, men ikke så nødvendigt, hvis Cykling gennem England i efteråret.
  2. Vægevirkning - opsugningshøjde er betegnelsen for en stoffets evne til at løfte fugt fra huden og gør det muligt at fordampe i luften. Dette tjener et dobbelt formål: det hjælper med at holde sved fra opholder på kroppen, hvilket kan føre til lavere kropstemperatur i koldt vejr, og hjælper også tørre stoffet mere hurtigt (for eksempel efter et regnvejr). Bomuld er ikke særlig god til fugtspredende grundet dets absorption og fastholdelse af fugt. På den anden side, Gore-Tex er en high-tech stof berømt for sin evne til at væge fugt hurtigt og effektivt. På de vigtigste site er der et link ud af cykling toppe afsnittet direkte til Gore-Tex-produkter.
  3. Praktiske - Praktiske i en Cykling top tager hensyn til, hvad de krav, som din cykel tur vil være. Hvis du har planlagt en lang road trip, som har noget, der har mange lommer og kan bruges i lag kan være et godt valg. På den anden side, hvis du blot laver en mini-triathlon og kun vil ride i en time eller deromkring, kan en simpel maske beholder give mere mening. Hvis rejsen kommer til at vare gennem dagen, tænke over, hvordan vejret kan ændre sig og vælge alle dine gear korrekt.

En virkeligt eksempel af at vælge en Terry Cykling Top

Danica bor i Madison, WI og er ved at deltage i AIDS Awareness bred. Denne tur starter tidligt på dagen og går gennem landlige Wisconsin, med nogle temmelig intense bakker i den sidste del af ruten. Hun ved, at på grundlag af afstanden og hendes tur tid, at hun kan forvente at være på cykel fra 07:00 startoff til 5 eller 6:00 om aftenen.

Ser man på Terry cykling top hjemmeside, tænker hun om klimaet i Wisconsin, hvor joke er "Kan du ikke lide vejret? Vent ti minutter." Hun beslutter sig for at bruge en base lag af "Sun Goddess" trøje, baseret på følgende funktioner:

  • Letvægts stof, skåret i en racer-back stil, men med et feminint snit til resten af ​​toppen.
  • Front lynlås giver mulighed for luft udluftning;
  • Dobbelte bageste lommer til at holde mad, glas og andet udstyr
  • Hurtig fugtspredende, med UV-beskyttelse og andre high-tech behandling.

Lyset stof og racing skåret af trøjen betyder, at under den lange tur Danica vil være i stand til at holde fra overophedning i lummer Wisconsin sommer. Men som hun ved det ofte temmelig kølige tidligt på dagen, hun har også besluttet at få noget til at sætte over "Sun Goddess" i starten af ​​hendes tur. Med valg spænder fra simple arm warmers til fuld lang ærme trøjer, hun lægger sig på en bolero top (i en almindelig sort farve, der vil supplere hendes Sun Goddess print), fordi det vil holde sine arme varme og derefter krølle op nemt til at passe i en hendes lommer efter.

Sikker på garantien for, at Georgena lægger på alle hendes Terry cykling toppe, Danica har tillid til, at hendes nye redskaber vil tjene hende godt. Efter alt, virksomheden mission, i en nøddeskal, er: "Vi ønsker kvinder at have det sjovt at cykle."