Tennis: Tennis Tilbehør Tips

Hvad er dit hemmelige våben

Har du et hemmeligt våben i tasken? Har du en favorit wilson tennis tilbehør, der bringer dig held? Måske er det din heldige Cubs hat, eller dine lilla svedbånd eller dine prins tennisbolde. Uanset hvad det er, har noget i din taske, der giver dig, at "lille kant" over din modstander, det være sig psykisk eller fysisk!

Viibraaattioonnnn

Nogensinde set Agassi s "streng dæmper?" Det er en elastik! En enkel og effektiv tennis tilbehør, der hjælper ham med at nå et højere niveau af spillet. Uanset hvad du vælger, sørg for at det er placeret på den nederste midterposition af strengene, så når du kontakter bolden det "dæmper" vibrationen af ​​ketsjeren!

Beskyt dit hoved

En hat med en visir er en af ​​de vigtigste tennis tilbehør, du kan have i din Wilson tennis poser. Det vil forbedre dit spil ved at holde solen og sved ud af dine øjne. Hvis en hat gør du for varmt, overveje en bøjle eller tørklæde til at beskæftige sig med sved. Desuden vil armbånd hjælpe med at holde dine hænder tørre for at opretholde et godt greb om din ketsjer. Solbriller og solcreme er vigtige, også. Plus, der er diskret ball caddies du kan bære på ryggen til at bære en ekstra bold, når du ikke har en lomme.

Slather på, at solcreme

Nogensinde fået brændt af solen? Det er bare solens måde at advare dig at slather på at "skærm! Få 30 blok, og sætte det på flere gange, især på dine ører, og på siderne af dit ansigt, hvor huden er tynd. Kunne der være en vigtigere tennis tilbehør derefter solcreme? Glem ikke den ekstra beskyttelse af en hat eller visir. Nu gå ramt nogle bolde!

Hvorfor Tennis Solbriller?

Mange spillere kan ikke lide at bære tennis solbriller, mens du spiller. Hvis du spiller ofte udendørs, er det meget vigtigt at have ordentlige solbriller for at beskytte dine øjne. Refleksionen uden for banen kan være lige så skadelig som den direkte sollys. Prøv wraparounds der er lys, og også beskytte dig mod solens ultraviolette stråler. Solbriller er en af ​​de bedste tennis tilbehør, hvor du kan investere. Flere producenter specifikt design til sport, så tjek alle dine muligheder og beskytte dine øjne!