Tennis: Tennis for begyndere Tips

101 Tennis Tips

Ikke sikker på hvor man kan finde masser af tips til at hjælpe dit spil, fra tjener til volley, forehand til overliggende? Få nogle online tennis lektion tips ved at gå til tennis.com, og find 101 Tennis tips. Spidserne er godt for nogen i "tennis for begyndere" Trin til mere avancerede spillere.

Anden bold i Wall

Hvis du ikke har en partner, vil enhver væg groove din jord slagtilfælde. Prøv denne gratis tennis lektion på egen hånd. Spil op tæt på væggen for at ramme bolden i strengen center så meget som muligt. Derefter flytte tilbage og lade bolden hoppe to gange mod muren, rammer bolden blødt! Dette vil give dig den rytme og timing afgørende for jorden slagtilfælde!

To vigtige Strokes i hulspil

Uanset om din tager en tennis lektion eller læse en tennis for begyndere bog, en af ​​de første ting, du vil lære om, er de to vigtigste skud i tennis. De tjener og afkastet. Hvis du er interesseret i at spille konkurrencedygtige, skal du have en solid og konsekvent tjene og vende tilbage. Hvorfor? På det mellemliggende niveau og under, de fleste skud ikke vare længere end 4 eller 5 skud!

Vær Ligesom Andy Roddick!

Vil du virkelig ønsker at lære hurtigt? Derefter, se og videobånd de bedste fagfolk i aktion! Først IKKE se bolden, men i stedet, spilleren. Dernæst gennemgå videobåndet i kampen du så, i slowmotion! Dette er den bedste måde at få gratis tennis lektioner fra det absolut bedste af de bedste!

Hånd Hurtigere end øjet

Har du problemer med at ramme bolden på strengene? Prøv dette i dine tennis lektioner. Spille fangst med en bold, lade det hoppe først. Så en spiller kaster bolden, mens de andre bump det tilbage til partneren. Nu vende med ryggen til tosser. Tosser kalder "bold", og du slår til bump det tilbage. Ti i træk, derefter skifte!

Lærer ved at gøre

Integration af lyd og visuelle med kinæstetiske er de bedste måder at lære bestemte slag, du lærer i din tennis lektioner. Det er ikke nok at høre det og se det. Du skal gøre det, og gør det gentagne gange, indtil det "føles rigtigt", og du får det ønskede resultat, du ønsker.

Spil 21!

Nu er det tid til at fuldføre sandwich! 21 er en stor tennis lektion, der vil "groove de groundstrokes." Begge spillere begynder på grundlinjen, med én person at ramme (ikke en tjener) til den anden. Efter 3 bolde, det punkt er "live". Hele singler domstol er god. Vær tålmodig. Dette vil gøre dine groundstrokes stor!

Bounce og trounce Drill

Prøv denne tennis lektion bore med en ven! Med et par dusin bolde, eller helst en "hopper" af kugler, har din ven ramte en "blooper" bold (høj og langsom) omkring stikledningen området. Tag bolden, som den kommer op, og ramte den tilbage med kontrolleret magt. Det er en hård, men sjov bore! Skift efter 5 minutter!

Forehands og backhands

Med en "cue" ord er vigtigt, hvis du er ved at lære en ny chance. De groundstrokes er ingen undtagelse. På din forparten, tænker "palm fremad." På din baghånd, tænker "knoer fremad." Dette gør det muligt at fokusere på den korrekte sti af ketsjer! Plus får du mest ud af din tennis lektioner.

30 minutter til et spil

Dette er en stor opvarmning boremaskine lærte mig af en af ​​mine mentorer vi gjorde i hvert tennis lektion. Start med mini tennis efterfulgt af crosscourt baseline slagtilfælde. Flyt derefter på, volley med baseliner, derefter skifte. Nu volley at sende. Nu baseline til volley. Baseliner suppleanter groundstroke og lob, netto spiller varmer op volley og overhead. Switch. Udført!

Lær ved tilskuer

Ikke sikker på, om du er klar til at spille i en tennisturnering? En måde at besvare dette spørgsmål er at kontakte dit samfund tennis forening, og observere nogle kampe. Det vil være som at få gratis tennis lektioner. Du kan observere deres streger og færdigheder. Plus, vil du finde ud af meget hurtigt, om du er klar eller ej!

Kunsten at mini rallys

Vil du have en tennis lektion, der vil lære dig groundstrokes hurtigt? Så mini samlingspunkt for dig! Begge spillere starter lige bag stikledningen, nær nettet. Bump (det betyder ingen store udsving) bolden frem og tilbage med en bounce indtil kontrol er opnået. 10 i træk som et team, så spiller først til 11, ved hjælp af alle 4 servicebokse som din tennisbane.

Praksis Perfekt

Tony Robbins er glad for at sige, "gentagelse er mor til dygtighed." Men, skal du gentage de færdigheder, du ønsker at erhverve korrekt for at erhverve de færdigheder. Det er derfor, "perfekt praksis" er meget bedre end praksis. Perfekt praksis er den vane at fokusere på dine svage skud og slag, indtil de bliver så stærk som de stærkeste områder af dit spil. Dette kan opnås med en 10 minutters rally med instruktøren ved udgangen af ​​hver tennis lektion.

Spil op Tæt på Lær Tennis

Hvad er mini tennis? Det er tennis spilles ved hjælp af de fire servicebokse tæt ved nettet - og det er den bedste måde at begynde med varme op, før du starter din tennis lektioner! Prøv det, men husk - ikke nogen stor tilbagesving, og ikke vikle ketsjeren omkring din hals. Bare "bump" det tilbage, og etablere en mini rally!

Topspin Lobs

Hemmeligheden bag en solid topspin lob er forklædning. Indstil din lob som en almindelig groundstroke. Så lige før kontakt, fremskynde ketsjer hoved op, og se bolden hurtigt flyve over dine modstandere hoved! Før du forsøger at afspille konkurrencedygtig tennis bør du sørge for dette er dækket i en af ​​dine tennis lektioner.

Video Lessons lyver ikke!

Vil du have en meget hurtig måde at forbedre dit samlede spil? Prøv booking video tennis lektioner. Pro vil sandsynligvis har du at ramme bolde mod en bold maskine, mens han / hun videobånd dine slag. Senere vil du analysere dine slag, og du vil se nøjagtigt, hvad du laver forkert, og præcis hvordan du forbedre dine slagtilfælde mangler.

Lær ved at undervise

Her er hvordan du hurtigt lære, hvad du har lært på din tennis lektioner. Lær det til andre. Når du lærer at anvende den anden hånd, for eksempel, skal du straks finde en partner, der har aldrig været udsat for, at tip. Lær dem at anvende den anden hånd, og derefter sikre, at de forstår det; den eneste måde at lære dette tip, eller nogen tip i tennis ordentligt, er først at forstå det, og endelig, at lære det til andre!

Chip og Charge

Chipping og opladning er stor praksis for double. Her er en stor boremaskine du skal bruge i tennis lektioner - 2 eller 4 play. Et hold berører bolden for at starte spillet på modstanderens serv linje. Holdet modtager bolden angriber bolden, "skår og opladning" til nettet. Spille ud punktet, og skift hitters og modtagere hver 3 point. Først til 21 vinder!

Hvis du vil vide, skal du undervise!

Når du tager tennis lektioner forsøger at holde tanker Stephen Covey i tankerne. Han har foreslået, at for at lære en ny færdighed godt, skal du undervise i det. Det lægger byrden på dig til virkelig at lære at dygtighed. Derudover skal du også koncist kommunikere denne færdighed. Dermed vil dine evner i dette emne bliver så meget bedre!

Offensive Tennis!

Velkommen til de forreste linjer tennis! Flugtninger og overhead er undertiden menes at være den sværeste del af tennis lektioner, men er ikke! For volley, tænker "fange" at kontrollere ketsjer og bold. For overhead, tænker "slappe af" og din hånd, håndled og arm vil så gøre arbejdet. Fra bogen Tennis For Life.

The Two Bounce Drill

Her er en lille "appelsinskal" til din tennis sandwich! Kunne du tænke dig at lære CONTROL fra baseline hurtigt? De "to bounce drill" er simpelt, det fungerer og bør anvendes i enhver tennis lektion. Begge spillere ramt fra grundlinjen, og helflugtede den med en kort swing, og målrette modsatte service-bokse. Gå efter 10 i træk, så spiller først til 11! Have det sjovt!

Spil Mini Tennis

Har du problemer med at styre dine baseline skud? Kom helt tæt på og prøve din hånd på "mini-rallys." Kort sagt, dit job og din partners job er at holde bolden inden for rammerne af de 4 Service bokse. Se om du kan opretholde en 10 bold rally. Derefter spille til 15, ved hjælp af hele området af mini domstol! Dette spil virker fint i gruppe tennis lektioner.