Telt Trailer Parts

Telt Trailer Parts


Hvis du er ejer af et telt trailer og forsøger at gøre traileren sidste så længe som muligt, vil du i sidste ende nødt til at finde telt trailer dele til reparation og vedligeholdelse.

Hvorfor har du brug Telt Trailer Parts

Når du investerer flere tusinde dollars ind i en helt ny telt trailer, vil en af ​​dine topprioriteter sandsynligvis være at sikre, at det varer så længe som muligt. Men selve karakteren af ​​camping egner sig til ulykker eller regelmæssig slitage på traileren. Efter en hel sæson af camping er gjort, kan du opleve, at der er behov for et par reparationer, der kræver udskiftning telt trailer dele.

Skal du købe ny eller brugt?

Den dele forretning for telt påhængskøretøjer er en meget gerne den dele forretning for biler eller både. Det er muligt at finde brugte reservedele i ordentlig stand, men det vil kræve mere tid til at søge efter en person, der sælger den del, du har brug for og i en stand, som du ønsker. Men der er også en industri bygget på renoverede eller repareret RV og trailer dele. Det betyder, at der er en række virksomheder derude, hvor du kan købe brugte dele, der er i bedre stand end de trailer dele, du kan finde, hvis du har købt direkte fra private ejere. Husk, at renoverede dele er ikke nye, de har bare re-bearbejdet eller repareret, så de er så tæt på ny som muligt. Den afgørende faktor vil være, om du ønsker at spare penge, i hvilket tilfælde du ville vælge for brugte reservedele, eller bedre kvalitet, i hvilket tilfælde du ønsker renoverede dele.

Hvor finder Dele til telt Trailere

Der er en række steder, både online og offline, hvor du kan finde reservedele til næsten enhver model af telt trailer. Disse kilder omfatter lokale og online klassificeret annoncer, online auktion sites med sælgere fra hele verden, eller købe direkte fra virksomheder, renovere dele til telt trailere.

Rubrikannoncer

Det bedste sted at lede efter brugte reservedele til dit telt trailer er lokale klassificeret programoversigter. Mange gange, mennesker, der ejer ældre telt trailere beslutte, at da de ikke kan få meget for den brugte trailer som helhed, vil man hellere "stykke den ud" og sælge delene enkeltvis. De fleste af disse private sælgere foretrækker at sælge til lokale kunder, fordi de ikke behøver at sende de dele ud; du kan køre over og samle det op. Hvis de lokale klassificeret programoversigter ikke tilbyder, hvad du har brug for, søge gennem de online klassificeret programoversigter, der undertiden dækker hele verden. Du er sandsynligvis at finde det, du har brug for.

Et par eksempler:

 • Onkel Henrys er en Maine baseret klassificeret publikation, og et eksempel på den form for lokale klassificeret publikationer, der ofte viser sig at være uvurderlige ressourcer til brugte telt trailer dele.
 • Nola er en Louisiana baseret rubrikannoncer offentliggørelse; et andet eksempel på en stor ressource for lokale klassificeret programoversigter.
 • Kijiji er en global klassificeret programoversigter hjemmeside, men det kan du filtrere annoncer ud fra den stat, hvor du bor.
 • Craigslist er lig Kijiji, men meget større. Oddsene er temmelig godt, at du vil være i stand til at finde de dele, du har brug for på Craigslist.

Hvis du ønsker at finde lokale klassificeret programoversigter, hvor du bor, skal du gøre en søgning på internettet efter "rubrikannoncer" og den stat, hvor du bor.

Auktion websteder

Mens eBay Motors er naturligvis den mest populære online-auktion site, hvor du vil sandsynligvis finde en hel liste af brugte reservedele til netop din telt trailer, at popularitet ofte udslag i højere priser og færre muligheder for at få en god aftale på de dele. Følgende online auktion websteder er også gode ressourcer til brugte dele, og der er ofte meget gode tilbud, der findes der.

 • BuySell.com ofte byder på mange programoversigter for camping relaterede emner, herunder artikler og redskaber til telt trailere.
 • RV Trader er en kæmpe markedsplads bestående af købere og sælgere fokuserede udelukkende på RV, herunder trailere.
 • ConsignAll er en canadisk baseret websted med en hel sektion for køb og salg fritidskøretøj relaterede emner.
 • Søgemaskine Auktioner - Glem ikke de andre meget populære online-auktion websteder, der drives af de store søgemaskiner såsom Yahoo! Auktioner, ophidses Auktioner eller Lycos Classifieds.

Nye eller renoverede del Forhandlere

Hvis du køber brugte dele fra private sælgere er ikke noget, du føler dig tryg ved at gøre, så vil du ønsker at tjekke de forskellige virksomheder, der sælger renoverede dele til telt trailere. Et par eksempler på disse omfatter følgende.

 • WKS er hovedsagelig en canadisk bjærgning forhandler, der tilbyder brugte reservedele og reparation af telt trailere.
 • Freeway Trailer Salget i Californien tilbyder RV "dele og tilbehør". Du kan finde forhandlere som denne, rundt om i landet, der tilbyder ikke kun renoveret, men helt nye reservedele til dit telt trailer.
 • RV Workshop er et godt eksempel på en virksomhed, der fokuserer på en bestemt del "niche". I dette tilfælde, har denne virksomhed reparationer og erstatter telt trailer lærred toppe.

Sørg også for at tjekke med din lokale telt trailer forhandler, som mange lokale detailforretninger tilbyder også dele og reparationsservice.

Afsluttende ord

At eje dit eget telt trailer kan tilføje en hel del til din families camping oplevelse. God trailer vedligeholdelse er vigtigt, så du kan rejse og lejr med den, uden at skulle bekymre sig om traileren er i god nok stand til at støtte en anden campingtur. At vide hvor man kan finde de dele, du har brug for, så du kan vedligeholde og reparere din camping trailer vil lade dig nyde udendørs, vel vidende at din trailer er i den bedst mulige tilstand.