Teleskoper: Telescope Lens Tips

Barlow Linser

Barlow objektiver kan bruges på alle teleskop, fordobling eller endda tredobling brændvidden af ​​anvendelsesområdet samme. De kan udskiftes med standard okular, der kommer med rækkevidden, og de er en billig måde at tilføje endnu mere kraft til dit teleskop.

Teleskop linse

Holde dit teleskop linse ren og sikker er en vigtig del af vedligeholdelsen teleskop. Sørg for at bruge en høj kvalitet linse renere lavet specielt til teleskoper, og altid bruge en blød klud til at rengøre din linse. Nogle enkle vedligeholdelse kan hjælpe med at holde dig nyde dit teleskop i mange år fremover!

Telescope Lens

En linse Shade / Dew Cap er dybest set et rør, der er omtrent samme diameter som din teleskop rør. Den er designet til at passe på den forreste ende af teleskopet for at reducere mængden af ​​dug, der kunne bygge op på korrektion pladen. Det fungerer også som en linse skygge ved at forhindre falsk lys fra at ramme korrektion pladen, og det kan i høj grad forbedre kontrasten.

Telescope Linser

Du kan finde en bred vifte af teleskop linser og okularer til at passe enhver model teleskop. Disse linser og okularer kan øge brændvidden, erstatte ødelagte okularer, eller endda give dig mulighed for at se længere og mere tydeligt gennem dit teleskop.

Barlow Lens

En Barlow linse er en nem og billig måde at øge forstørrelsen vifte af dine okularer. En Barlow linse fordobler forstørrelsesglas kraften i din okular ved at fordoble sin effektive brændvidde, og nogle Barlow linser endda tredobbelt brændvidden.