Teleskoper: Bushnell Teleskoper Tips

En Bushnell Reflektor Telescope For Astrophography

For dem af jer, der søger efter en stor Bushnell reflektor teleskop, Consumer Guide anbefaler Bushnell 78-9518 Deep Space teleskop. Dette Bushnell reflektor teleskop retter sig mod højere ende nybegynder og mellemliggende astronomi entusiast markedet. BUSHNELL 78-9518 Deep Space teleskopet er et ideelt astrofotografi teleskop på en forholdsvis lav pris, og det leveres med kameraet tilpasningsevne for eksponering fotografering længe. Med denne særlige Bushnell produkt, får du en brugervenlig finderscope og et mount, som kommer med pakken lettere portabilitet og stabilitet.

Picking en Bushnell Refractor Telescope

Hvis du er i markedet for en rimelig pris Bushnell refraktor teleskop, se til Consumer Guide henstilling af Bushnell 78-9570 Voyager. Dette Bushnell refraktor teleskop retails for $ 200 og leveres med en begrænset levetid garanti. Du vil være i stand til at udveksle tre forskellige okularer - 4 mm, 10 mm og 20 mm. Dette alle omkring novice astronoms fund vil give dig et klart billede af nattehimlen for almindelig stjernekiggeri, så længe du holde sig væk fra stærkt oplyste områder.

Maksutov teleskoper

Maksutov teleskoper blev udviklet af Dr. Dmitri Maksutov, og de tilbyder fremragende lys kollektion i et kompakt rum. Den Bushnell Maksutov-Cassegrain teleskop er en fremragende rækkevidde og en endnu bedre værdi.

Den bedste værdi Bushnell teleskoper

Hvilke Bushnell teleskoper give dig den bedste bang for pengene? Ifølge Consumer Guide online er Bushnell Northstar Reflektor 78-8846 vurderet som bedste køb køb. Denne model normalt retails for $ 300 og er spækket med funktioner og funktioner. Som med andre Northstar-modeller, disse Bushnell teleskoper har en elektronisk funktion, der giver dig mulighed for at indtaste dit stjernekiggeri dagsorden og derefter tage dig der automatisk. Derudover får du gavn af en stemme og på skærmen indtaling af hvad du ser, om det er en konstellation, tåge eller planet.

Bushnell Maksutov-Cassegrain

Bushnell bærer et par forskellige Maksutov-Cassegrain modeller i deres produktlinje. Deres mellemniveau Bushnell Maksutov-Cassegrain 90 mm Northstar 78-8890 er et fast produkt, hvis du er interesseret i at se månen, planeter, galakser og stjernetåger. Du får en "gå til" funktionen, så du kan spore objekter i rummet fra en database på 20.000 stargazing valg. "Gå til" funktionen er en computer drevet tilføjelse til begyndelsen astronomer og mere avancerede entusiaster at få uddannet om nattehimlen. Desuden 78-8890 Bushnell Maksutov-Cassegrain giver dig en reel stemme output option, som fortæller dit syn på nattehimlen.

Bushnell teleskoper

Bushnell teleskoper er nogle af de mest anerkendte og populære teleskoper i astronomi. De tilbyder scopes fra begynder til ekspert, med en bred vifte af størrelser og mounts. Bushnell optik er kvalitet optik, som du kan regne med i din astronomiske visning.

Bushnell Optics

Bushnell omdømme er bygget på sin "optisk ydeevne i en lang række forskellige anvendelsesområder og linser. Bushnell producerer kikkerter, spotting scopes, riffel dækningsområder, og mange andre optisk udstyr, der både er nem at bruge og meget høj kvalitet.

Bushnell Astronomiske Teleskoper

Hvis du er interesseret i at kigge ind i det ydre rum, er der flere Bushnell astronomiske teleskoper, der vil opfylde dine behov. Mange Bushnell astronomiske teleskoper omfatter "Gå til" kommandør, der vil finde stjerner og planeter, du leder efter.

Bushnell Astronomiske Teleskoper

Selv mere bredt anerkendt for deres kvalitet kikkerter, Bushnell producerer også en linje af teleskoper. Bushnell astronomiske teleskoper imødekomme til entry-level astronomi entusiast og bærer tre produktlinjer: Harbormaster, Voyager Sky Tour, og Northstar.

Harbormaster - The Harbormaster serien retails fra en simpel $ 150 for bordpladen versionen til $ 2.000 for fuld skala version. Begge refraktor teleskoper, det Harbormaster serien baserer sin solide messing design på en britisk import teleskop.

Voyager Sky Tour - Denne linje af teleskoper har både reflektor og refraktor modeller, og er skræddersyet som en praktisk kikkert for første gang teleskop køber. Denne linje retails fra $ 100 til $ 200.

Northstar - For technophiles, denne linje af Bushnell astronomiske teleskoper tilbyder reflektor og Maksutov-Cassegrain modeller. Disse teleskoper kommer med en computer tracking teknologi, der giver brugeren en database på 20.000 himmellegemer at vælge imellem. Når det er valgt, vil det automatiske system spore objekt til visning. Disse modeller starter ved omkring $ 200 og derefter gå op derfra.