Teleskoper: Astronomi Software Tips

Astronomisk software

Nyd stjernerne på din computer! Starry Night Software er simpelthen den bedste astronomiske software til din pc, og der er så mange forskellige versioner og emner til rådighed i Starry Night linje, du er sikker på at finde lige hvad du leder efter - fra Mars til Deep Space udforskning og videre.

Teleskop Software

I dag er de fleste teleskoper kommer med deres egen avanceret software til at hjælpe du linker med din pc og find objekter på nattehimlen. Ofte kan du "Autoguide" dit teleskop fra din PC, og se resultaterne på din skærm, mens teleskopet forbliver udenfor og gør alt arbejdet! Spørg om dette forskud teleskop software, når du køber dit teleskop.

Autostar Controller

Den Meade Autostar Controller er et must for automatisk lokalisere og låse til de himmellegemer på nattehimlen. Hvis du nogensinde har prøvet at fokusere og følge objekter ved hånden, vil du sætte pris på den lethed og præcision Autostar Controller, og hvordan det gør din nattehimmel visning så meget mere enkelt og behageligt. Indeholder over 14.000 poster i det astronomiske database.

AutoGuider

Mange teleskoper udstyret med porte til at tilslutte din egen AutoGuider kontrol og software. Nogle systemer, såsom mange af Celestron modeller leveres med AutoGlider software og controllere allerede er installeret. AutoGlider teknologi spor objekter for dig, så du ikke behøver at manuelt at omkonfigurere teleskopet hvert par minutter. Nogle endda give dig mulighed for at guide din teleskop fra din pc. Det gør visning nattehimlen meget sjovere!

Astronomi Software

Astronomi software gør visning nattehimlen nemmere, sjovere, og hjælper dig med at lære, hvor at lede efter konstellationer og stjerner. Der er mange gode astronomi programmer gearet til begyndere eller mere avancerede brugere, herunder stjerneklare nætter familie af software.