Teleskoper: Andre Telescope Mærker Tips

Nye produkter - Takahashi

Takahashi Seisakuho, en japansk teleskop selskab, har siden 1979. gjort teleskoper Deres første teleskop, en 90 mm fluorit apokromatiske refraktor, blev den første linje af sin art fremstillet til kommerciel brug for amatørastronomer. En fluorite apokromatiske linse er en fremragende metode til at korrigere problemet med falske farver i et teleskop.

Takahashi har en ny linje af apokromatiske refraktor teleskoper for 2006, TSA-serien. Den første og eneste model i rækken endnu er TSA-102S, en 102mm kompakt instrument måler kun 23-inches lang. Denne astrofotografi kompatibel model er bygget til jet-setter og designet til fly rejse.

Gå til Hots Event og lære at bruge Coronodo teleskoper

For alle interesserede i sol observation og Coronodo teleskoper, en producent af sol optisk udstyr, så tjek den 2006 Hots begivenhed, at være placeret i Irvine California fra 6. oktober til oktober 8. Denne begivenhed vil være det sjette at finde sted, og vil omfatte emner om robot tracking og mounts, tekniske oplysninger om Coronodo teleskoper og filtre, billedbehandling og forarbejdning teknikker, en stjerne fest, og mange andre undervisningsaktiviteter og muligheder sol observation entusiaster.

A Little Astrograph Fra Tele Vue Optics

Sommetider størrelse er vigtig - mindre, det er. Tele Vue Optics har en 60mm apokromatiske refraktor, TV 60is. Denne astrograph leveres med en 2 "focuser, 6: 1 fint fokus, og 6 point monteringssystem. TV 60is astrograph arbejder med CCD samt SLR billeddannelse. Tele Vue Optics har givet teleskoper i 20 år og blev startet af NASA månelanding simulator designer og amatør astronom, Al Nagler. Den kompakte størrelse TV 60is er nyt for 2006.

Hardin Optical

Hardin Optisk ligger i Bandon, Oregon, har været i branchen siden 1976, fabrikationen af ​​optiske komponenter og systemer. Hardin Optisk var virksomheden er ansvarlig for en linje af Deep Space Hunter Dobsonian teleskoper. I 2005 besluttede Hardin Optical at afbryde deres teleskop linje og nu koncentrerer sig om industrielle optik samt deres Mobile Sentry teknologi, en elektronisk og optisk baserede motion sensing-system detektere hastighed og rækkevidde af bevægelse.

Coronado SolarMax Telescope

For en simpel $ 3.000 kan du få den nyeste sol teleskop - Coronado SolarMax teleskop. Enkel i design og nem at bruge, Coronado SolarMax teleskop har en smalbåndsfilter så du kan se aktive områder omkring solpletter kendt som plages. For astrophotographer kan du få billeder af lyse prominences, som er store funktioner i Solens korona. Denne sol teleskop er ikke bare endnu varmt produkt for astronomi forbrugerne. Skoler over hele verden fra midten skole til universitetsniveau bruger Coronado SolarMax teleskop som et læringsredskab.

En Takahashi Astrograph bygget til fart

Leder du efter en hurtig eksponeringstid? Prøv Takahashi Hyperbolic Astrograph, en fotografisk teleskop for astrofotografering entusiast. Denne nye 180mm åbning Takahashi Astrograph har en 500mm brændvidde og et centralt forhold på f / 2.8 - hvilket svarer til en hurtig eksponeringstid. Den Takahashi Astrograph har en 44mm diameter, hvilket gør det alsidige nok til at arbejde med en fuld størrelse 33mm CCD samt et DSLR-kamera.

Den linje af Astro-Tech teleskoper

Astronomi Technologies begyndte med en linje af høj kvalitet tilbehør til amatør astronomi entusiaster og har netop udgivet en ny linje af små refraktor teleskoper, Astro-Tech teleskoper, figurerede i udstedelsen af ​​Sky & Telescope Magazine i juni 2006. Astro-Tech teleskoper omfatter tre refraktor teleskoper, to 80 mm versioner, og en 66 mm teleskop. Alle modeller leveres med et udtrækkeligt dug skjold, multi-coated optisk system, og ankommer i en række af farve finish at vælge imellem. De teleskoper er bærbare og alle vejer mellem 4 til 7 lbs. De sælger til en detail værdi af $ 330 til $ 580.

Den Coronado Personal Solar Telescope

Coronado tilbyder to mere overkommelige modeller af teleskoper til entry-level astronomi entusiast, der er interesserede i sol observation. Den 40mm Coronado Personal Solar Telescope H-alpha er en vinder af Popular Science Best of Nyheder Award. Ser gennem linsen af ​​denne sol teleskop, kan du se soludbrud udbrud, solpletter, der vil opstå, og drej i dagevis, og detaljerne i solens overflade som et tæppe af glødende gevind stykker, vævet sammen. Den 40mm Coronado Personal Solar Telescope Calcium K versionen isolerer et lag af gas i solens kromosfæren, hvilket giver dig udsigt over begivenheder, der finder sted på Solen, før du kan se det i H-alpha-version.

At finde den Hardin Telescope

Den Hardin teleskop er ikke længere tilgængelig gennem mange detailforretninger og for dem, der satte pris på deres overkommelige, ligetil design, kan det være skuffende. Men for at en måde at få fat i en original Hardin teleskop, nyt eller tidligere ejede, er at gå gennem annoncer taget hensyn til den amatør astronom. Du kan finde en sådan ressource online via Astromart på www.astromart.com. Astromart er et sted, hvor du kan finde rubrikannoncer til køb af teleskoper, kikkerter, digitalkameraer og andre relaterede udstyr gennem online-kilder.

Alternativet til Hardin optiske teleskoper

Hvis du for nylig har søgt efter Hardin optiske teleskoper på markedet, kan du være opmærksom på, at de ikke længere tilbyde dem på mange detailbutikker. Der er et par online-forhandlere på markedet, som stadig bærer teleskopet. For dem af jer, der har en interesse i Deep Space Hunter modeller, der er et alternativ til de oprindelige Hardin optiske teleskoper. En ny linje af teleskoper, kaldet X-klasse, er en sammenlignelig erstatning til de oprindelige Deep Space Hunter modeller i priser, kvalitet og ydeevne.

Hardin Optical Telescope

Leder du efter oplysninger om, at undvigende Hardin Optical Telescope? Sky & Telescope har en gennemgang af Hardin Optical s 10 "Deep Space Hunter i deres udstedelse maj 2004. Sky & Telescope fundet teleskopet at have kvalitet optik, være let at samle, og tilbyder overkommelige priser for modellen ydelse og blænde størrelse. Nedadrettede var vanskeligt at styre azimuth bevægelse. The Deep Space Hunter Hardin Optisk teleskop vundet en loyal tilhængerskare blandt nogle amatørastronomer. Imidlertid har deres teleskoper er udgået.

Konus Scopes

Konus sælger også teleskop som en del af deres produkt linje. Teleskop er en type refraktor teleskop, at den er bygget med en objektivlinse ved den ene ende af røret og et okular i den anden ende. Du kan finde synsfeltet på Konus dækningsområder at være bredere end den, deres teleskoper. Du kan bruge Konus dækningsområder til en lang række applikationer, herunder fugle, vandreture, jordbaserede visning og astrofotografering. Konuspot er på toppen af ​​den linje, med en 100 mm åbning og et anti-shock gummi legeme. Konus anvendelsesområder omfatter også en linje for børn at nyde, det Konuscout.

Fra filteret til Coronodo Telescope

Fagfolk i hele verden har brugt Coronodo i 40 år for deres ultra-smalbånd filtre. For nylig Coronodo tilføjede amatør marked til sin liste over forbrugerne. Gennem 1990'erne, Coronodo begyndte at gøre optisk udstyr til både amatører og professionelle sol observatører. Den Coronodo teleskop og Coronodo kikkert, du ser på markedet i dag er optiske redskaber til observation af solen. Fremstillet til at overskride de normer, der er fastsat ved øjet sikkerhedsorganisationer, holder den korrekte brug af en Coronodo teleskop eller Coronodo binokulære dine øjne beskyttet mod sollys skader.

En Konus Telescope for begyndelsen Astronom

For begyndelsen astronom interesseret i at se nogle værdifulde synspunkter, overveje at få en Konus teleskop model, som er enten en reflekterende teleskop eller en bryder teleskop. Indsnævre dine valg til en kraftig nok til at give dig en god vifte af synspunkter himmellegemer, giver dig voksende plads med dit udstyr, og værdi for dit køb. Check for stabilitet i holderen. Billigere modeller tendens til at have nogle give og vibrationer.

Konus teleskoper

Konus teleskoper er en del af Konus Optical & Sports Systems, et firma grundlagt i Italien, som også fremstiller kikkerter, spotting scopes, ure og andre produkter. Konus teleskoper omfatter fem linjer af stjernekiggeri udstyr:

Motormax - Denne linje af Maksutov-Cassegrain teleskoper har motoriseret mounts og er ideelle til astrofotografer og observere planeterne.

Konusky-Motorisk - The Konusky-Motorisk linje omfatter reflektor teleskoper og refraktor teleskoper og komme med en motoriseret ækvatoriale mount.

Konutstart - Disse refraktor teleskoper kommer fås med eller uden en motoriseret ækvatoriale mount.

Konus KJ - Denne linje af refraktor teleskoper er for begynderen bruger.

Konus Junior - Disse refraktor teleskoper og spotting scopes er designet til børnenes marked.