Tegn Reference Form

Tegn Reference Form

Færdiggørelse en karakter henvisning formular for nogen hvem du kender behøver ikke at være en vanskelig opgave. Tag dig tid til at gennemgå formularen grundigt og du vil være i stand til at fuldføre det korrekt.

Hvad er en Character reference?

En henvisning karakter er mere personligt end et ansættelsesforhold reference. Når du udfylder en henvisning karakter formular, det er at fortælle den person, der skal gennemgå det, hvilken slags person motivet er. Den person, der kommer til du efter en reference er sandsynligt nogen, at du har haft det privilegium at kende personligt i nogen tid. Det er ikke nødvendigt for dig at have arbejdet med den person at være i stand til at give ham eller hende med en reference karakter.

Oplysninger om et Tegn Reference Form

Når tiden kommer til at udfylde en henvisning karakter formular, vil du sandsynligvis blive spurgt, hvor længe du har kendt person. Under en langvarig relation vil give din reference mere troværdighed, end hvis du kun har kendt den person, for en kort tid. Nogle former vil angive den minimale tid, du har kendt en person, før du kan give dem en reference.

En anden del på skemaet vil være for dig at forklare dig forhold til den person, referencen. Du bør ikke give en reference tegn for en slægtning, selvom du har kendt den person i flere år og du ved, at de er en person, der er værdig til din anbefaling. Referencer, at nogle fra denne kilde ikke bærer samme vægt som en fra en person, der er en ven, kollega, coach, eller lærer.

Indholdet af resten af, vil variere, afhængigt af årsagen henvisning tegnet søges. I nogle situationer, vil du kun blive bedt om at attestere, at personen er af god moralsk karakter. Andre former, såsom dem, der anvendes for personer, der ansøger om stillinger, der arbejder med børn, kan være mere detaljeret.

I den situation kan du blive bedt om at beskrive situationer, hvor du har set den, interagere med børn og til at dele dine indtryk af personens måde at håndtere dem. Der er ingen rigtige eller forkerte svar, og du behøver at være sandfærdig i din vurdering.

Udfylde formularen

Før du begynder at udfylde henvisningen karakter formularen, bør du tage dig tid til at læse igennem det grundigt. Nogle former er meget enkle, og med disse alle, du kan få brug for at gøre, er at udfylde de tomme felter. Andre kræver dig til at dele dine indtryk eller fremsætte bemærkninger.

Denne type formular vil kræve lidt mere forberedelse fra din side. Før du lægger dine tanker ned på papir, kan du ønsker at skrive ud et udkast først. Når du er tilfreds med den måde, det lyder, så kan du sætte den i sin endelige form i selve dokumentet.

Det er vigtigt at være sandfærdig; du vil underskrive formularen for at angive, hvad du har skrevet, er korrekte. Du bliver bedt om at give din mening om den person eller til at bekræfte, at de er en person, der er troværdig, ærlig, ansvarlig og hæderlig. Du vil også nødt til at give din adresse og telefonnummer på den formular, således at læseren kan kontakte dig, hvis de ønsker det.

Nægte at udfylde formularen

Hvis nogen nærmer dig og beder dig om at give dem en henvisning tegn, og du ikke føler sig trygge gøre det, så skal du ikke føler, at du har brug for at sige, "Ja." Du kan foreslå, at den person, finde nogen, der har kendt dem længere. Du kan blot konstatere, at du ikke giver vandelskrav for nogen, men hvis du vælger at give dette som en grund, skal du sørge for at holde sig til det.