Tegn på snyd kæreste

Tegn på snyd kæreste


Ved du, hvordan man identificerer tegn på snyd kæreste? Det vigtigste er at se for ændringer i adfærd. Det er imidlertid også vigtigt, at ikke være paranoid eller usikker. Der er ofte helt gode grunde til hans skiftende måder. Dette gælder især, hvis du ikke har været sammen for længe, ​​da du ikke har lært alle sine finesser endnu.

Top Tegn på snyd kæreste

Det bedste tegn vil være din egen intuition. Hver kæreste og forholdet er anderledes. Du kender dit forhold bedre end nogen anden, så Stol på dine instinkter først. Hvis du har problemer med at bestemme, om han er snyd, er der nogle adfærdsmønstre til at overvåge.

Bruger mindre tid med dig

Dette er kun et tegn, hvis du har været sammen længe nok til at lægge mærke til en væsentlig ændring af tid med hinanden. For eksempel tidligt i et forhold, kan det være helt almindeligt at være meget sammen, ofte på bekostning af venner, skole, hobbyer eller arbejde. Som et forhold afvikler mere, den ene eller begge af jer vil sandsynligvis vende tilbage til en mere pre-forholdet tidsplan. En bedre fingerpeg er, når han synes fjernere end normalt, selvom den tid du bruger sammen ikke har ændret sig for meget. Nogle mere specifikke ledetråde kan være:

  • Siger, at han virkelig travlt på arbejde eller skal arbejde en masse overarbejde. Det kan meget vel være sandt. For at kontrollere, om han arbejder, kigge efter tegn på ham er mere træt end normalt, når han kommer hjem, efter alle han har arbejdet flere timer end normalt. Et andet tegn er at have flere penge.
  • Starter bruge mere tid med "venner." Igen, kan dette være sandt. Han kan mangle tid med hans venner og ønsker at uddele dem. Måske en ny video spil er kommet ud eller sport playoffs er på TV og han gør det med sine venner. Hvis han virkelig var ude med venner, bør han være i stand til at beskrive, hvad han gjorde. Hvis han bruger vage beskrivelser og undlader at nævne, hvem han var sammen med, er der en chance for, han er snyd.

Adfærdsændringer

Markante ændringer i hans opførsel er også tegn på snyd kæreste. Her er nogle muligheder for at se til.

  • Picks kampe med dig. Alle par kæmper, og bare fordi du har en kamp, ​​betyder det ikke, at han er snyd eller ønsker at bryde op. Han kunne også ekstra understreget i øjeblikket. Du kan også bare være at gå gennem en vanskelig periode i dit forhold. Selv om det ser ud til han er picking kampe uden god grund overhovedet, er det tid til at se ud. Dette gælder især, hvis han forlader umiddelbart efter kampen. Han kunne være at forsøge at køle ned - eller han forlader at være sammen med sin anden kæreste.
  • Nye telefon vaner. En god måde at fortælle, hvis han kunne være snyd er ved at observere sin telefon vaner. Hvis han er snyd, han sandsynligvis tale med den anden kvinde på sin telefon ganske ofte eller hun kalder ham. Find ud af om hans linje er optaget oftere, eller hvis han modtager flere opkald end normalt. En anden adfærd for at se efter, er at slukke sin telefon eller ikke at besvare opkald, når han er med dig.
  • Pludselig ændring i interesser eller smag. Når vi er udsat for nye mennesker, ofte vil vi udvikle nogle af deres smag. Med en ny kæreste, kan han begynde at vise ny adfærd, som han lærte af hende. For eksempel har sin interesse for musik ændret sig pludseligt? Hvad med et ønske om at se tv-udsendelser eller se film, at han aldrig ønskede at se før? I sig selv er dette ikke tegn på snyd kæreste, men når observeret sammen med andre ændringer, er det en stærk indikation af, at han kan være snyd.
  • Beskylder dig for at snyde. Ironisk nok kan en snyd kæreste faktisk beskylde dig for snyd. Han kan føle sig skyldig og forsøger at pantsætte sin skyld over på dig. Det kunne også være, at han forsøger at gemme sig bag sine egne beskyldninger.

Konklusion

Hvis din kæreste udviser en eller flere af disse symptomer, skal du ikke automatisk antage, at han er snyd, men ikke helt ignorere disse tegn enten. Fortæl ham, at du har bemærket nogle ændringer og spørge, om han er OK, så lytte til, hvad han siger. Hvis du til sidst nå et punkt, hvor du er meget mistænkeligt at han er snyd, så konfrontere ham om det. Endelig trist som det kan være, du er bedre tjent går videre til et nyt forhold end bo med nogen, der snyder.