Tegn på graviditet gennem første trimester

Tegn på graviditet gennem første trimester


Mens ikke to graviditeter er ens, kan først trimester graviditet symptomer ofte clue en vordende mor i hendes tilstand, endnu før hun køber en graviditetstest. Ifølge den amerikanske Graviditet Association, den mest almindelige symptom er en forpasset periode. Men da mange kvinder oplever uregelmæssig menstruation eller ikke spore deres menstruationscyklus, kan de mærke til, andre symptomer først.

Fælles tidlig graviditet symptomer

Tender eller hævede bryster

Web MD viser bryst ændringer som en af ​​de tidligste tegn på graviditet. Øget hormon niveauer resulterer ofte i følsomme, hævede bryster. Denne ømhed kan minde dig om, hvordan dine bryster føler før begyndelsen af ​​din normale månedlige periode. Det ubehag ofte falder efter det første trimester, som du tilpasse sig de hormonelle forandringer.

Nogle kvinder rapporterer også, at areola, cirklen, der omgiver brystvorterne, mørkere med debut af graviditeten.

Menstruationscyklus symptomer

Tegn på graviditet gennem første trimester

I de tidlige stadier af graviditeten, mange kvinder rapporterer følelse svarer til den måde, de gør i begyndelsen af ​​eller i løbet af deres menstruationscyklus, ifølge den amerikanske Graviditet Association. Så kender er de symptomer, de måske ikke tror, ​​de er gravide. En tung fornemmelse i maven, pres for at lade vandet, oppustethed, udbrud og endda kramper kan forekomme. Denne betingelse undertiden varer et par uger, men nogle kvinder har haft disse symptomer gennem det meste af første trimester og for hver gang, graviditet.

Følsomhed over for lugte og Fødevarer

Parenting Graviditet siger, at følsomhed over for lugt er en tidlig graviditet tegn. Stærke lugte, såsom parfume, fisk eller endog roser kan udløse kvalme. At komme væk fra lugt kan være den hurtigste måde at lindre symptomerne. Det er heller ikke ualmindeligt for kvinder at finde, at fødevarer, som de engang havde nu ubehagelig. Dette er til dels på grund af de lugtesans bliver så tæt knyttet til smagssansen.

Almindelige fødevarer aversioner er appelsinjuice eller noget andet surt, nogle mejeriprodukter, kød, krydret fødevarer og endda kaffe, især lugten af ​​det. Negativt, kan trang til visse fødevarer uden for det normale rige vane også være en indikator for graviditet. Ligesom de fleste ting, reaktioner på lugte og fødevarer er på grund af de betydelige udsving i hormoner i den tidlige graviditet.

Hyppig vandladning

Baby center forklarer, at du måske bemærke du tisser oftere før du indser du er gravid. Livmoderen tidligt i graviditeten sætter sig lavt i din midten af ​​bækken og kan trykke på blæren, der er lige foran det. Som livmoderen vokser trykket lettet. Kvinder kan opleve dette symptom inden for de første par uger af graviditeten og finde behovet for at urinere stiger som barnet vokser og udøver mere pres på allerede beskattet blære.

Sommetider hyppig vandladning er et tegn på en blære infektion, så det er vigtigt at tale med din læge, hvis du oplever dette symptom.

Graviditetskvalme

Tegn på graviditet gennem første trimester

Mayo Clinic lister kvalme som en fælles tegn på tidlig graviditet. Selvom kvalme og opkastning ofte forbundet med graviditet benævnes morgenkvalme, kan det ske på ethvert tidspunkt af dagen. De fleste kvinder vil finde lindring fra disse tidlige graviditet symptomer inden for det andet trimester, men du kan fortsætte med at opleve morgenkvalme og tænde hele graviditeten.

Implantation blødning

Ifølge BabyMed.com, er det ikke usædvanligt at opleve en lille over for vaginal blødning omkring 10 dage efter undfangelsen. Det befrugtede æg gravende i blod-rige livmoderslimhinden kan være årsag til denne blødning. Normalt blødningen er lys og varer 24 til-48 timer. Ikke alle kvinder oplever implantation blødning.

Øget Basal legemstemperatur

Hvis du har været at kortlægge din basale kropstemperatur i et forsøg på at blive gravid, kan du se din temperatur forbliver forhøjet i flere dage i træk, ifølge Just Mommies. Når dette sker, chancerne er gode, du er gravid.

Humørsvingninger

Udsving hormoner kan medføre hurtige og ekstreme humørsvingninger, ifølge Kids Sundhed. Det er ikke usædvanligt, at en vordende mor til at græde for nogen indlysende grund, eller til vrede nemt. Rest, afbalanceret kost, og regelmæssig motion vil bidrage til at udjævne den følelsesmæssige omvæltning.

Konsumption

Baby center lister også udmattelse som en fælles tidlig graviditet tegn. Med den øgede hormonniveau og yderligere stress sætte på din krop, da det tilpasser sig gravid, er du tilbøjelig til at trætte hurtigt. Den gode nyhed er, at din energi niveauer vil sandsynligvis vende tilbage til normal i løbet af andet trimester. Nogle føler, at dette er naturens måde at beskytte barnet på et tidspunkt, hvor kvinder kan ikke indse, at de er gravide.

Senere Første trimester Symptomer

Efter de første par uger af graviditeten, kan du begynde at lægge mærke til andre symptomer som godt. Disse omfatter:

Tegn på graviditet gennem første trimester

  • Oppustethed
  • En metallisk smag i munden
  • Vægtøgning
  • En aktiv gag refleks
  • Svimmelhed
  • Besvimelse
  • Halsbrand
  • Lavere backaches
  • Hovedpine

Nogle af disse symptomer kan gå væk, som du indtaster det andet trimester, mens andre kan holde sig indtil dit barn er født.

Korrekt prænatal pleje

Mens alle disse symptomer kan være tegn på en graviditet i første trimester, husk at du ikke kan opleve dem alle, og at mange kan også være symptomer på andre betingelser. Hvis du har mistanke om du er gravid, skal du ringe til din læge for at planlægge en graviditetstest og begynde din prænatal pleje. Din læge kan vurdere eventuelle symptomer, du har, og tilbyde lindring, hvis det er nødvendigt.