Tegn på et dårligt forhold

Tegn på et dårligt forhold


Ved du, hvordan du kan genkende tegn på et dårligt forhold? Nogle gange, når du er i et forhold, kan det være svært at mærke tydelige advarsler.

Lyt til venner og familie

Ofte er det første folk til at lægge mærke et dårligt forhold er dine venner og familie. De mennesker, der kender dig bedst er i stand til at spotte ændringer i dit humør eller adfærd. Når de opdager ubehagelige ændringer, vil de ofte fortælle dig. I stedet for automatisk at afskedige de bekymringer, vores kære, tage sig tid til at undersøge, hvorfor de har bemærket ændringer.

Nogle tegn på et dårligt forhold

Denne liste over dårligt forhold tegn består af adfærd, som ingen bør skulle tolerere fra en partner. Bare fordi noget din partner gør ikke er anført her betyder ikke, du ikke har et dårligt forhold. Brug dit hjerte og instinkter som en vejledning. Hvis du tror, ​​et forhold er meningen at føle sig bedre end hvad du oplever, så er du sandsynligvis i et dårligt forhold.

Fysisk misbrug

Ingen bør have til at udholde fysisk misbrug. Selv hvis du udholdt misbrug som barn, du fortjener bedre fra en person, som hævder at elske dig. Pas på den cyklus af misbrug og undskyldning. Nogle mennesker bliver voldelige, når vred. Når de afkøles, de undskylder og lover at stoppe misbruget. Hvis denne cyklus sker mere end en gang, insistere på, at du søger par rådgivning til at behandle de vrede spørgsmål.

Kontrol Freak

Nogle mennesker naturligt tage ansvar og træffe beslutninger uden problemer. Det kan være rart at hvile og lade dem beslutte, hvor at spise, hvad de skal gøre på en dato, etc. Problemet er nogle mennesker gå meget længere end dette, og insistere på at kontrollere dit liv. Alle har fri vilje, og du bør aldrig tolerere en partner, der insisterer på, at du gør alt hans eller hendes måde. Tag tilbage dit liv og komme ud af et forhold til en kontrol freak.

Jalousi

Mange er tilbøjelige til øjeblikke af jalousi. De kan ikke lide det, når nogen flirter med deres partner, f.eks. Små niveauer af jalousi som dette er ikke et problem. Jalousi kan alt langt tages dog. Er din partner altid kontrollere op på dig, insistere at vide alt, hvad du gør, og hvem du er sammen med? Er han eller hun altid mistanke om, at du snyder, selvom du ikke udstiller almindelige tegn på snyd? Hvis dette beskriver din partner, så han eller hun har et jalousi problem. Hvad kan have startet som en sød adfærd, hurtigt får på nerverne.

Intet andet end sex

Great sex er ikke normalt opfattes som et dårligt forhold tegn. Problemet er ikke kvaliteten af ​​køn, men mængden. Prøv at spørge dig selv, hvis dit forhold har nogen grund til andet end sex eksistens? Har to af du brugte til at nyde at tale og hænge ud, men nu er alt du skal gøre er hop i seng sammen? Uanset hvor god den kærlige er er denne slags forhold dømt til at mislykkes. En stor sammenhæng er mere end blot fysisk nydelse. Find en person, som flytter dig følelsesmæssigt, mentalt og fysisk.

Du har ændret for meget

Dine venner vil sandsynligvis være dem, der bemærke, når du har ændret for meget. Når du er dating, er det meget almindeligt at erhverve nogle vaner eller interesser, at din partner har. Et eksempel er at begynde at nyde musik, din kæreste eller veninde kan lide. Ændringer som dette er ikke et dårligt tegn. Problemet er, når du bliver en helt anden person, næsten uigenkendelig til dine venner. Du kan være i stand til at opretholde den paradeforestilling i et stykke tid, men i sidste ende den virkelige du gerne vil reemerge. Når det sker, finde en partner, der vil elske dig bare den måde, du er.

Kontinuerlig Frustration

Hvad enten forårsaget af en adfærd eller mange små ting, en partner, der gør du føler hele tiden frustreret er et dårligt tegn. Undtagen i sjældne tilfælde, er du sandsynligvis ikke til at føle sig mindre frustreret helst snart. Uanset hvor god din partner kan være anderledes, hvis han eller hun irriterer dig til frustration, gør dig selv en tjeneste og komme ud af forholdet.

Konklusion

Der er mange tegn på et dårligt forhold og de adskiller sig fra par til par. Alle par vil opleve svære tider og tvister. Men samlet et forhold bør gøre dig glad. Hvis du ikke er tilfreds, hvorfor skulle du ønsker at bo i et dårligt forhold?