Tegn på en dårlig generator

Tegn på en dårlig generator


En dårlig generator er en af ​​de mest almindelige problemer, der kan opstå med en bil, der bliver på i miles og år. Før du begynder at betale for dyrere måder at løse din bil, skal du kontrollere at se, om din bil er udviser tegn på en dårlig generator.

Generatorer Power det elektriske system

En generator er nogen form for mekanisk anordning, der konverterer mekanisk energi til elektrisk energi. Det gør den ved hjælp af vekselstrøm. Mens generatorer anvendes i mange forskellige situationer, er ordet "generator" ofte brugt udelukkende til at henvise til en generator i en bil. Når indersiden af ​​din bil, en generator strøm på det elektriske system samt at holde batteriet opladet. Hvis din generator ikke fungerer korrekt, vil din bils motor ikke køre, fordi det elektriske system vil sap al energien fra batteriet. Hvis du har mistanke om at din generator ikke fungerer, bør du tale med en mekaniker med det samme til at erstatte det.

Bad Generator Symptomer

Kendskab til symptomerne på en dårlig generator vil hjælpe dig med at diagnosticere problemet med udelukkelse af andre problemer, at din bil måtte have. Disse symptomer omfatter følgende:

  • Hvis du opdager, at dit instrument panel dæmpning og kommer tilbage på, er det et tegn på, at din generator kan være på fritz. Tilsvarende, hvis dit instrument panel dæmpning langsomt, din generator er sandsynligvis død helt, og det er kun et spørgsmål om tid, før batteriet er tømt.
  • En anden beslægtet symptom på en dårlig generator er en bilmotor kører svagt og derefter tændes igen. Dette vil ske, når en generator begynder at svigte, intermitterende ikke lægge ud nok strøm til at drive motoren ordentligt før han vendte tilbage til det korrekte niveau af magt.
  • Når du har en dårlig generator, vil dit batteri dræne hver gang du kører din bil i længere tid. Det betyder, at du bliver nødt til at hoppe starte din bil kun om hver gang du nødt til at starte din bil. Hvis du opdager, at din bil har brug for en masse hoppe starter, kan oprindelsen af ​​problemet ikke være batteriet - det kunne være generatoren.
  • En generator gør mærkelige lyde er et tegn på, at der er et problem med enheden. Hvis du generatoren fungerer korrekt, bør du ikke engang ved, at det er der. Lyt efter en raslende lyd inden for din Serpentine bælte. Det er lyden af ​​en dårlig generator. Du har måske til at åbne kølerhjelmen af ​​bilen for at høre denne lyd.
  • Stalling helt ud er et tegn på, at generatoren kan nærmer total død.
  • Hvis du har et voltmeter kan du kontrollere dette for at se, om din generator kan have problemer. Hvis du rev ​​motoren og voltmeter gauge dråber, er dette et tegn på, at din generator har problemer.

Hvis din bil er at vise symptomer på en dårlig generator, og du ønsker et sidste ord i sagen, før du sætter din bil ind i butikken, mange Bilreservedelsforretninger vil tilslutte din bil op til en diagnostisk maskine for at se, hvordan din generator fungerer før din bringe den i en mekaniker. Dette er en langt billigere løsning end at have en mekaniker diagnosticere bilens problem.

Fastsættelse din Generator

Hvis du har mistanke om problemer med din generator, bør du kigge ind i det samme. I tilfælde af at din generator er ved at dø, vil du ønsker at få det rettet, før det går helt ud. I et worst-case scenario, kan du finde dig selv langt fra hjem med ingen måde at kontakte en kranvogn og en bil, der ikke vil køre eller genstart.