Tegn dit mand har en Midlife Crisis

Hvis din elskede mand pludselig begyndte at bruge en fugtighedscreme før sengetid og tænker på at få en tatovering, han sandsynligvis vil gå gennem en tidlig midtvejskrise, engelske forskere hævder.

Tegn dit mand har en Midlife Crisis

En undersøgelse foretaget blandt 2.000 mænd viste nogle tegn på en midtvejskrise, som mange måske ikke er klar over. For eksempel kan en mands pludselige ønske om at dyrke sport, løbe en maraton eller gå til gym kan bevidne, at han begyndte at føle sig gammel og desperat ønsker at udvide sin ungdom. Det samme med tatoveringer.

Undersøgelsen viste, at de traditionelle tegn på midtvejskrise, såsom depression og forsøg på at få en ung elskerinde er forældede. Mindst en tredjedel af de adspurgte siger det, og hver fjerde kalder disse tegn en kliché. Det symptom på krisen i dag er, for eksempel, når mænd begynder at tage probiotiske yoghurt eller ved hjælp af en fugtighedscreme.

Mange mænd pludselig begynde at gå på arbejde på cykel i stedet for en bil. Nogen opretter en konto i et socialt netværk, og nogen bliver interesseret i den seneste populære kostvaner. Undersøgelsen viste, at 50% af mænd over 40 forsøger at se mere slank og atletisk, og til det, de er villige til at tage smerterne, som at tage op ekstrem sport.

Det viste sig, at en typisk midtvejskrise starter ved 45 og varer i gennemsnit lidt over et år. To tredjedele af de adspurgte sagde imidlertid, at dette begreb ofte anvendes til at beskrive enhver ikke-standard opførsel mænd over 40.