Teenagere lommepenge Interview

Teenagere lommepenge Interview
Stuart Fleming, Teen Money Coach

Mød Stuart Fleming, "Den fyr, der stopper forældre og teenagere fra at kæmpe om penge!" i denne informative interview om teenagere lommepenge.

Teenagere bruge penge: Interview med Stuart Fleming, Teen Money Coach

Hvad er din erfaring og viden om emnet teenagere og penge?

Tre faktorer pegede mig i retning af at hjælpe teenagere med deres finanser:

 1. Som en personlig coach hjælpe folk ærgre mindre, smile mere og opnå dristige mål, ville jeg høre forældrene klager over deres børn: "Mine børn behandle mig som en penge-maskine!"
 2. Jeg er en senior volontør for spejdere New Zealand, vil teenagere knurre: "Det er ikke fair - mine forældre bare ikke forstår!"
 3. Helst jeg tog en bog om forvalte penge eller skabe velstand det proklamerede at dele den eneste metode til at opnå økonomisk uafhængighed. Dette er simpelthen ikke sandt, er der mange måder! Valget afhænger af den enkelte og dine naturlige præferencer og evner.

Money Mindset MobTM

At indse at der var behov for "højre back-to-basics finansielle uddannelse (velegnet til både teenagere og mindre end overbevist forældre) Jeg oprettede Money Mindset MobTM, fire venlige teenage karakterer, der hjælper undervise penge forvaltning og økonomisk ansvar.

Teenager Rådgivning: Lær at administrere dine penge

Hvorfor sparer penge vigtige for en teenager?

For mange teenagere, besparelse er ikke vigtigt! For Splurger Spike (en af ​​de penge Mindset Mob tegn), så snart pengene når sin tegnebog det bliver brugt! For ham penge for at have det sjovt i nuet, er han ikke gad med planlægning for fremtiden. Sammenlign det med Ashley Stasher, får hun et kick ud af at se hendes bank balance vokse. Hun ved, hvor hver cent går, og kan endda have problemer udgifterne hendes penge. Taget til det yderste, bliver hun en nærige tightwad, ikke nyder de penge muligheder kan bringe.

De fleste teenagere (og mange voksne!) Ikke klar over, at opsparingen er blot en form for udgifter, kun det er blevet forsinket en smule. Tænker du bliver velhavende ved at spare op til en bil eller endda et hus er en sikker-brand måde at holde fattige. Vigtigere end at vide, hvordan man kan spare, er at forstå om velstand.

Skabe rigdom handler om at opbygge indkomstskabende aktiver gennem investeringer. Ja, det indebærer at sætte penge til side (meget gerne spare op til en ferie eller ny jakke) med den hensigt at aldrig bruge det. Det er en stor forskel, jeg ønsker, at alle teenagere at forstå, at investere er vejen til uundgåelige rigdom.

Hvad er nogle måder teenagere kan budget deres penge bedre?

 1. Forstå de udfordringer og muligheder dine indgroede penge tankegang præsenterer og bruge dem til din fordel.
 2. Vælg et finansielt mål, der gør dig snurre med forventning. Udgifter $ 20 ved mall fødevarer Domstolen i løbet af weekenden vil blive sværere, hvis du har en levende, fuldfarve mentalt billede af, hvad det vil være som at nå dine penge mål.
 3. Indse, at penge er bare et værktøj. Det har kun negative (eller positive) vibes når du giver det denne beføjelse. Det er de økonomiske midler for dig at nyde i dag, samt forberede til i morgen. Derfor er et budget ikke ment til at føle restriktiv; Det er en plan for at hjælpe dig med at dække begge baser.
 4. Trække på hjælp fra en penge-kammerat, eller mentor. Stil spørgsmål om økonomisk succesfulde mennesker, såsom hvad gjorde du for at blive velhavende? Spil med deres ideer. Vil de arbejde for dig?
 5. Vær kreativ. I stedet for at vælte sig i et hul af "Jeg kan ikke råd til det!" se efter svar på "Hvordan kan jeg råd til det?" Ikke enhver idé vil nødvendigvis arbejde, men du vil have en bedre chance for at lykkes end hvis du aldrig prøvet.

Hvordan skal teenagere bruger »uventet penge"?

Der er ikke sådan noget som "forventet penge", folk, der nu såre fordi deres regelmæssige, "sikkert" indkomst er væk. Om pengene kommer til dig er regelmæssig (ligesom løn eller renter) eller en overraskelse (som en arv, en bonus, en fødselsdag eller graduering gave), skal du behandle det same.When jeg spørger teenagere Hvad er deres muligheder med deres penge, de normalt reagerer med "gemme eller bruge". Der er faktisk fire muligheder: Rigdom, donere Gem (for at bruge senere) og bruge (nu). Det er disse penge Mastery-systemet de fire Money Mindset Mob tegn kæmper med og dele deres erfaringer.

Hvilke andre råd ville du gerne give teenagere om penge?

Det er ikke værd at kæmpe om. Penge kommer og penge går, men ægte rigdom er hvad der er tilbage, når alle dine penge er væk. Det er en lup af både positive og negative.

 • Hvis du er en idiot, når du er fattig, så vil du være en idiot, når du har masser af penge.
 • Hvis du er medfølende, modig, og pleje med ingen penge, så vil du være den samme person, når din indkomst er overfyldte.

Trods hvad alle medier portrætterer, de vigtigste ting i livet ikke har noget at gøre med penge. Dit helbred, tilregnelighed, relationer, tro og holdning er langt mere afgørende for din lykke end din bank balance.

Parenting Advice: Hjælpe din teenager administrere penge

Hvordan kan forældre hjælpe deres teenager lære værdien af ​​penge?

 1. Forstå, at din teenager er at lære om penge fra dig, om du underviser ham / hende eller ej. Har du tæve, grizzle og jamre, hver gang et lovforslag kommer i? Har du klager over hvor lidt du tjener? Din teenager opfanger disse vibes og kopierer dem.
 2. Scary spørgetid: Når dine børn er din alder, vil du have dem til at være i samme finansielle (og mentale) position som du er nu? Hvis ikke, gør noget ved det for at hjælpe dem tage en anden vej.
 3. Chancerne er din teenager kan have en anden penge tankegang, end du gør. Endnu mere sjov er, når du og din ægtefælle har forskellige tankegange! Indse, at ikke alle får et kick ud af at spare penge. Ikke alle føler behov for at bruge, bruger, og tilbringe. Ikke alle holder styr på finanser til den endelige cent. Sætter pris på disse forskelle og arbejde sammen.
 4. Spørg din teenager, hvad forskel, de gerne vil gøre i verden, ikke kun med hans / hendes tid eller profession, men med hans / hendes penge. Når teenagere kan se $ 1 de faldt bag sofaen pude kan hjælpe med at fodre en underprivilegerede barn, de lærer at værdsætte penge, tid og indsats.

Hvad skal forældre huske på, når det kommer til deres teenager penge?

 1. Husk, at din ultimative forældre resultat er en uafhængig, selvsikker, selvregulerende unge voksne, der omfatter at hjælpe vokse din teenager økonomiske uafhængighed, mens han / hun stadig bor hjemme.
 2. Forstå, at hverken a) stramt styre din teenagers finanser eller b) konstant redde dem, når de gør en penge fejl, giver din teenager mulighed for at lære om penge til sig selv.
 3. Respekter din forskelle, når det kommer til penge, og fejre, når din teenager kan stå på hans / hendes egne finansielle fødder.
 4. Eliminer trykket eller stiltiende åbenlys, om "at være en succes i livet, du skal have masser af penge." Dette er undertiden sidestilles som Succes = 5 x C (karriere, bil, kontanter, kreditkort og ejerlejlighed). Vis din teenager der er så meget mere til livet!

Hvordan skal forældre reagerer, når deres teenager har lavet en letsindig og dyrt køb?

Hvis det er teen penge at gøre, hvad han / hun ville, bør du respektere hans / hendes beslutning og være støttende, når (eller "hvis") han / hun indser han / hun har lavet en fejl. Eliminer "Jeg fortalte dig det!" fra dit ordforråd. Hvis det var penge til et bestemt formål, ligesom familie penge til dagligvarer eller en betaling for skole, der blev misbrugte, så forældrene bør drøfte beslutningen om køb og de deraf følgende konsekvenser roligt, med øje for den mulighed for at lære. Husk, penge er ikke værd at kæmpe om!

Hvad er nogle måder at forældre kan hjælpe teenagere budget deres penge bedre?

 1. Statuere et eksempel.
 2. Tal om penge. Må ikke holde det et tabuemne. Tal om, hvad rigdom egentlig betyder, hvilken forskel de ville elske at gøre i verden, hvilket arbejde, de ville gøre, hvis det ikke skulle tjene dem en indkomst.
 3. Vurdere dine egne penge tankegang. Du vil blive hårdt presset for at inspirere din teenager med en vision om overflod og penge aplenty hvis du jævnligt bruger ord som "beskidte rige", "ikke råd" eller "penge ikke vokser på træerne, du kender! "

Har du nogen produkter eller bog anbefalinger teens og / eller deres forældre kan bruge til at lære mere om penge forvaltning?

Sure! Du kan lytte til min lyd-cd sæt, "Get Serious Det er blot penge - Sådan Lær din teenager til at være økonomisk ansvarlig!" Eller downloade en gratis audio "Stop din teenager behandler dig som en Money-maskine: 3 måder at klippe dit Financial navlestrengen. " Jeg lærer også noget hver gang jeg læser disse bøger:

 • Rich Dad Poor Dad serien - Robert Kiyosaki
 • Tænk og Grow Rich - Napoleon Hill
 • Den rigeste mand i Babylon - George Samuel Clason
 • Dit liv Din Legacy - Roger Hamilton


For mere information om teenagere bruger penge, så tjek Stuart Fleming hjemmeside.