Teenager pige var ved at dø af Brug Tampax Tamponer

Sådanne tilfælde er sjældne: kun én kvinde ud af hver tre millioner kan lide af en toksisk chok syndrom forårsaget af brug af tamponer i de kritiske dage. I Storbritannien, den 15-årige Paige Roffey syntes at være i sådan en sjælden situation.

Teenager pige var ved at dø af Brug Tampax Tamponer

Pigen havde brugt en tampon til kun 4 timer, før hun mistede bevidstheden, når at være hjemme. Hun blev straks taget til vagtlæger. I første omgang kunne eksperterne ikke afgøre, hvad der var galt. Tænker det kunne have været en virus, blev pigen endda taget hjem, men hun mistede bevidstheden igen, og derefter skolepige blev bragt tilbage til lægerne.

Paige var i en meget alvorlig tilstand, hvor lægerne lykkedes at fortælle den korrekte diagnose - toksisk chok syndrom. Det blev som følge af brug af tamponer. Toksisk shock syndrom er karakteriseret ved indtrængen af ​​bakterier i blodet. Den skolepige blev bragt til en kunstig koma tilstand i to dage, da hendes tilstand var alvorlig. I løbet af denne periode blev hun ordineret stærke medicin, og lægerne kæmpede for sit liv, da hun var ved at dø.

Pigens mor, 39-årige Sarah, indrømmer, at hun selv begyndte at tænke på datterens begravelse. Hun og hendes mand havde ingen syge datters seng selv for et øjeblik, konstant skiftende hinanden. Heldigvis Paige tilstand forbedret og hun var i stand til at forlade hospitalet efter 10 dage.

Staten toksisk chok er et sjældent fænomen, men det er meget farligt at livet. Det sker, når bakterierne, dybest set sikker for huden og bor på overfladen, trænge ind i blodbanen og begynde at producere skadelige toksiner. En af de første symptomer er blodtryksfald. Andre symptomer, som omfatter muskelsmerter og diarré, kan forveksles med tarminfektioner eller maveinfluenza.

Moderen og datteren forsøger nu at gøre alt for at fortælle folk om det giftige chok, Paige distribuerer foldere i hendes skole fortæller om farerne ved toksisk chok. Paige brugte Tampax tamponer; repræsentanterne for producenten forvisset om, at de var glade for at lære om skolepige opsving. I deres side er de foretager en uafhængig forskning af virkningerne ved anvendelse af tamponer, og disse undersøgelser er endnu ikke afsluttet.