Teenager Jobsøgning

Teenager Jobsøgning


En teenager jobsøgning kan være en udfordring for flere grunde. De fleste teenagere har ikke omfattende arbejde historie. De har også krævende tidsplaner, som undertiden omfatter sport og skole. At finde et job som teenager kan være svært, men et par tips kan hjælpe med at gøre det lettere at udføre. Tænk uden for boksen, når de søger et job som teenager.

Lokale Teenager Jobsøgning Tips

En jobsøgning for en teenager bør starte så tæt på hjemmet som muligt for at lette at komme til og fra arbejde. Opholder tæt på hjemmet kan lette sind forældre, også.

  • Lokale virksomheder: Mens fastfood restauranter og detailforretninger er en stor drage for teenagere, kan der være andre lokale virksomheder med mere lovende positioner. Overveje at besøge små virksomheder, familie ejede restauranter og lokale serviceudbydere at forhøre sig om en stilling. For eksempel kan en lokal ejendomsmægler firma leje en teenager til at holde landskabspleje i form i de egenskaber, de klarer.
  • Tal med skolerne: Mange skoler er malet, faste og ryddet op i sommermånederne eller efter skole i skoleåret. Tal med den lokale janitorial vejleder eller anvende på skolebestyrelsen. Glem ikke om private skoler og daginstitutioner, når de søger denne type arbejde.
  • Offentlige kontorer: Offentlige kontorer kan give teenagere med beskæftigelse. Besøg rådhuset, handel kontor og turistfaciliteter i en by. Spørg om potentielle ledige stillinger. Parker og genskabelser divisioner ofte brug for hjælp så godt, selv om de måske ikke annoncere disse positioner.

Overvej faciliteter placeret op og ned den vigtigste færdselsåre i din by. Kunne de brug for ydelser fra en teenager på udkig efter deltidsarbejde?

Netværk for Teen Jobs

Netværk kan være meget værdifuldt, når der udføres en teenager jobsøgning. Netværk er en proces, der kræver enkeltpersoner til at tale med venner, familie og bekendte til at forhøre sig om potentielle jobmuligheder. Disse personer kan være virksomhedsejere eller kan arbejde for en virksomhed med behov for ekstra hjælp. De fleste af disse positioner er ikke annonceret. Den eneste måde at få dem er gennem at bede om dem.

Teenager Jobsøgning

  • Tal med forældre, tanter, onkler og andre familiemedlemmer. Find ud af om deres tjenestesteder kan leje.
  • Tal med venner og venners forældre at forhøre sig om potentielle jobmuligheder.
  • Naboer kan også være en god kilde til hjælp her, især hvis de ejer deres egen virksomhed eller arbejde for en mindre virksomhed.
  • Lærere og andre skole fakultet kan være i stand til at hjælpe en teenager at finde et job, der passer til deres færdigheder.
  • Kirkens ledere og menighedens medlemmer kan være i stand til at hjælpe en teenager finde et job. At være aktiv i sociale kredse som dette kan hjælpe en teenager at finde beskæftigelse af høj kvalitet som regel langt bedre end det, der ville være til rådighed gennem en lokal kæde.
  • Find en ven eller et familiemedlem med en landskabsarkitekt eller remodeling forretning og arbejde med dem. Disse fagfolk ansætte ofte teenagere, der de kender er pålidelige og kvalificerede.

Jo flere mennesker, der er talt med, jo flere muligheder for beskæftigelse være til rådighed. Hold dine muligheder åbne ved at tale med mange forskellige mennesker.

Andre muligheder for Teen jobsøgning

En teenager jobsøgning må ikke føre mange muligheder, især i tider, hvor arbejdspladser er forskrækkelser. I disse tilfælde bør teenagere overveje andre områder for beskæftigelse. For eksempel kan teenagere starte en online forretning gennem blogging eller affiliate marketing, hvis de er vidende på dette område. Start en lokal virksomhed kan også være en mulighed. En teenager kan være i stand til at give landskabspleje og græsplæne pleje, hvis de har erfaring at gøre det.

Hvis disse typer job ikke synes rigtigt, find en position, der passer til de særlige kompetencer og kvalifikationer en person har. Skriv til en lokal avis eller online-tjenesten, hvis du har gode journalistiske færdigheder. For dem, der elsker sport, finde positioner assistent coaching eller arbejder på vedligeholdelse område. Teenagere kan prøve job, kan udvikle sig til praktikophold senere, såsom at arbejde i en læge, advokat eller anden professionel kontor.

Holde dine muligheder åbne og være villig til at prøve nye ting er vigtige funktioner. Lær så mange job tips, som du kan for at hjælpe dig med at kvalificere sig til beskæftigelse.