Teenage Trænings Program Interview

Teenage Trænings Program Interview
Interview med ekspert Jane Foody

I denne teenage øvelse program interview, vil du lære, hvad du behøver at vide, før du starter en øvelse program, fordelene ved motion, og hvordan du opretter et program, der vil holde dig aktiv og pasform.

Teenage Øvelse Program Interview: Om Jane Foody

Jane Foody er et registreret yogalærer anerkendt nationalt af Yoga Alliance. Hun lærer folk at blive certificeret yoga instruktører og træner private kunder. I øjeblikket er hun i sit andet år af graduate skole på vej til at blive en Doctor of Physical Therapy. Hun er medlem af International Association of Yoga Terapeuter, Yoga Alliance, Danske Fysioterapeuter, og American Association of Clinical anatomer.

Inden du går i gang en Teenage Trænings Program

Hvad skal en teenager vide, før du starter en teenage øvelse program?

 • Bær støttende sneakers

Alle, der udøver bør altid bære støttende sneakers, der føler sig lunt på foden og støttende omkring anklen. Du ønsker at have støttende sneakers for at holde dine led sunde og godt. Husk, at leddene, du har nu bliver leddene, du vil få for resten af ​​dit liv. Du bør få nye sneakers omkring hver 300 til 400 miles, som du gå eller køre på dem.

 • Gør hvad du nyder

Alle kan finde en øvelse til at nyde. Du er mere tilbøjelige til at være konsekvent og regelmæssig med en øvelse, hvis du virkelig elsker det. Hvis du elsker at danse så danse, hvis du elsker at spille basketball, så spiller basketball. Hvis der endnu ikke fundet en øvelse, du virkelig nyder, holde på at eksperimentere med alle de mange forskellige former for arbejde ud, indtil du finder en.

 • Stop, når du føler smerte

Tror ikke på at sige, "Ingen smerte, ingen gevinst. Smerte er et signal fra kroppen, at noget er galt. Lidt muskelømhed er okay fra tid til anden, men du bør aldrig føle smerte i nogen af ​​dine led eller knogler. Du er ansvarlig for din krops velvære og sundhed. Du ved bedre end nogen anden, hvad du føler. Lad aldrig nogen, at selv dit team coach eller dine forældre tvinge dig til at fortsætte med at gøre en øvelse, hvis du er såret eller i smerte.

 • Beregn dit mål hjertefrekvens

Alle, der kommer til at udøve skal vide, hvordan man beregner hans / hendes mål hjertefrekvens og tage hans / hendes eget puls. Det er meget simpelt at beregne dit mål hjertefrekvens og matematik er meget let.

 1. Tag 220 og trække din alder.
 2. Tag dit svar fra da du trækkes din alder fra 220 og ganger dette tal med 75 procent.
 3. Det nummer, du får fra det ovennævnte trin er en grov tilnærmelse af en 15-årig mål hjertefrekvens.

Den gennemsnitlige teen mål hjertefrekvens er omkring 154 slag i minuttet.

Når du træner, kan du nu overvåge din puls for at få det maksimale udbytte af din træning og ophold sikker.

Fordele ved at holde Fit

Hvad er fordelene ved at bruge en øvelse program?

Der er mange fordele. Nogle er:

 • Sund hud - Når du sveder din krop kan afgifte og slippe af med de giftstoffer tilstopning dine porer. Sørg for at vaske dit ansigt med koldt vand efter du træner.
 • Lykke - Når du motionerer du gør noget positivt for dig selv, og det er en agtelse stand handling, der vil gøre dig føle sig mere tilpas i din egen hud. Endorfiner frigives, når du arbejder ud. Endorfiner er kroppens naturlige føler gode kemikalier.
 • Bedre hukommelse og Focus - Når du motionerer du forbedre din omsætning og blodgennemstrømning og din hjerne har brug for frisk blod og næringsstoffer til at fungere optimalt.
 • Stærkere krop - Hvis du træner dine muskler regelmæssigt er det kun naturligt for kroppen at blive stærkere og montør.
 • Reduceret Stress - Når du har tests, problemer i parforholdet, bekymringer og bekymringer er der ingen bedre måde at forbrænde spændingen og slip stress end ved at udøve!
 • Stærkere knogler - Når du motionerer du bære vægten, og dette bygger stærkere knogler. Osteoporose stikker det grimme hoved i ældre, men at holde dine knogler stærke eller tillade dem at blive svag og skør begynder i en meget ung alder. Hvad du nu vil være din største velsignelse eller din største beklagelse. Husk, den krop, du er i nu, er det samme organ, som du vil have resten af ​​dit liv.

Kom godt i gang

Hvilke typer af øvelser bør en teenager indeholde?

For et godt afrundet træningsprogram, bør du have komponenter i strække, styrke og hjerte-kar-øvelse. Yoga er en fantastisk øvelse, der omfatter hjerte-kar, strække, styrke og afslapning. Yoga også kræver ikke meget plads eller udstyr. Hvis du har en lille smule gulvplads, kan du endda øve yoga i dit soveværelse.

Hvordan en teenager skabe et værk ud program?

 1. Sæt dig ned med et stykke papir og skriv ned dine træningsmål.
 2. Skriv ned de øvelser, du allerede ved, at du kan lide og ikke lide.
 3. Beslut på forhånd, hvad dage og på hvilke tidspunkter du vil udøve.
 4. Opret et program, der omfatter øvelser, der warm-up dine led, strækker dine muskler, styrker dine muskler og gør dig sved ud toksiner.
 5. Har forskellige øvelser og eksperimentere med dit program, indtil du finder dem, du nyder at gøre og samtidig opfylde dine fitness mål krav.

Altid skrive ned og registrere øvelse du gør hver dag, så i gang, du kan øge dine gentagelser, din hastighed eller intensitet og se dine fremskridt.

Hvad er et eksempel på et træningsprogram for teenagere?

Mandag fra 3:30 til 04:30: Cardio - Skift mellem løb og gang på sporet eller løbebånd

Tirsdag 3:30 til 05:00 Styrketræning - Må 3 sæt af 5 til 20 gentagelser af hver af følgende:

 • Pushups
 • Skiftende ben elevatorer
 • Balance øvelser såsom Yoga træ udgør, Yoga Crescent udgøre, Yoga Boat Pose
 • Modstand band øvelser

Onsdag fra 3:30 til 04:30 Fun Cardio Day - Afspil eller gå gøre noget med nogle venner eller familie. Du kan sætte dans, softball, svømning, fodbold, vandreture eller hvad du nyde her.

Fredag ​​3:30 til 04:30 Cardio - Skift mellem løb og gang på sporet eller løbebånd

Lørdag 3:30 til 04:30 - Styrketræning - Må 3 sæt af 5 til 20 gentagelser af de øvelser, du gjorde på tirsdag.

Søndag Fun Cardio Day - Afspil eller gå gøre noget sjovt med venner eller familie.

Hvis en teenager ønsker at tabe sig, hvad der skal præsenteres i hans / hendes arbejde ud rutine?

Hvis du ønsker at være lettere, først mister ordet taber! Hvis du mister noget, ikke du normalt håber at finde det igen? At have en positiv mental indstilling er hjørnestenen for din succes. Mind dig selv hver dag, at du er i færd med at blive stærkere og montør. Du kan endda skrive det ned et sted at inspirere dig hele dagen. Husk, hvad du er på vej mod, hvilket betyder at kalde dig selv fedt, vil kun gøre dig federe! Sig til dig selv, du er i færd med at få stærkere og montør.

Ernæringseksperter fortæller os, at et pund fedt er lig med omkring 3.500 kalorier. Hvis du sulte dig selv selv, vil kroppens stofskifte bremse, vil din krop i sidste ende klamre sig til din vægt, og du er usandsynligt at have nogen langvarige eller positive resultater med sult metoden.

Lad os sige, du ønsker at frigive 10 pounds. Hvis du spiser 2.000 kalorier om dagen, som betyder, at du spiser omkring 14.000 kalorier om ugen. Hvis du skulle udøve slukket kun 200 kalorier om dagen og skære 150 kalorier fra din kost (skære 150 kalorier kan være lige så nemt som at drikke vand i stedet for sodavand), du ville miste omkring tre pounds i en måned, og ville være 10 pounds lighter på bare fire måneder.

Hvis du er på udkig efter dramatiske resultater, kan du bruge matematik til at regne ud, hvad du skal gøre med din kost og motion bare ved at vide, at et halvt kilo fedt er lig med omkring 3.500 kalorier. Det er virkelig meget vigtigt at huske, at du ikke ønsker at frigive vægten for hurtigt, fordi du sandsynligvis ikke er en fan af strækmærker eller slappe løs hud. At miste nogen mere end 1-2 pounds en uge, er ikke ideel for de fleste mennesker.

Hvis en teenager ønsker at opbygge muskler og øge styrken, hvad der skal præsenteres i hans / hendes træningsprogram?

Isometriske øvelser er bedst for teenagere, der ønsker at øge deres styrke og muskelmasse, men ikke ønsker at hæmme deres vækst. Vægttræning kan undertiden stunt din vækst, så du skal være forsigtig med at bruge vægte, indtil du er sikker på at du er færdig med at vokse. Den bedste måde at opbygge muskler og styrke er at:

 • Gør modstand øvelser ved hjælp af din egen kropsvægt, såsom pushups, pull-ups, ben elevatorer, lunges osv
 • Få en modstand band og gøre modstand band øvelser
 • Hastighed gåtur op hill eller på en hældning på et løbebånd

Internet Resources til Medtag i dit træningsprogram

Hvordan kan teenagere finde ud af mere om øvelserne, de gerne vil i deres træningsprogram?

 • Gratis Calorie lommeregnere
 • Resistance Band Øvelser
 • Yoga Øvelser
 • Isometriske Øvelser


Hvis du vil vide mere om Jane Foody og yoga, kan du besøge hendes hjemmeside.