Teenage graviditet Forårsaget af Teenage Drinking

Teenage graviditet Forårsaget af Teenage Drinking
Hvordan beskytter dit barn fra graviditet forårsaget af teenage drikke?

Teenage graviditet forårsaget af teenage drikke sker for piger yngre end du måske tror. Omkring 20 procent af den alkohol, der forbruges i USA er gjort, så de unge i alderen 12-20. Når drikke kommer ud af hånden, er hæmninger sænkes og alt kan ske - og det omfatter en uønsket graviditet.

Udforskning Teenage graviditet Forårsaget af Teenage Drinking

Teenage graviditet forårsaget af teenage drikke er legitimt. Hvis du har teenagere, du allerede vidste det, right? Drinking sænker hæmninger nok til at have bidraget til en tredjedel af de graviditeter i fjorten-til-21 år årige. En svimlende enoghalvfems procent af de piger var ikke engang planer om at have sex når de undfanget.

Unge kvinder og piger ofte mister deres mødom, når de har drukket. Er det nogen overraskelse, at når de har sex, de glemmer at bruge kondom?

Når det kommer til at få gravide, kondomer og planlægning vil ikke altid holde dig sikker. Tilføjelse alkohol og spontanitet i blandingen giver en katastrofal cocktail. Så hvad kan der gøres?

Uddannelse som et værktøj

Uddannelse og kommunikation er to af de bedste værktøjer, du kan have i baglommen til at bekæmpe mod teenage-graviditet - om at drikke er involveret eller ej. Da de er ikke babyer længere, det er svært at holde øje med dine teenagere på alle tidspunkter. Du vil ikke altid ved, hvor de er, eller hvad de laver, men hvis du har uddannet dem, og de ​​ved, det er i orden at tale med dig om noget, du har fået en op på en masse teenagere forældre.

Her er et par tips:

  • Hvis dine børn ikke er teenagere endnu, gå videre og begynde at tale tidligt, når det kommer til et kærligt forhold med åben kommunikation. Hvis de er for ung til sex snak, kan du stadig være sikker på at de er behagelige at tale med dig om noget, der kommer til at tænke.
  • Prøv at indgyde en stærk selvfølelse. Tal om aktiviteter dine børn kan gøre, som ikke involverer alkohol. Engagere dem i sport, frivillige aktiviteter osv, og tale om de uundgåelige peer pres, der vil dukke op i teenage årene, og hvordan man håndterer dem, siger nej, og stadig føler selvsikker.
  • Ikke afhænge af skolens sundhedsprogrammer at gøre alle de rådgivningsmål. Sandt nok, de tilbyder sex uddannelse klasser, men det er i sidste ende op til dig at give din teenager den uddannelse, han eller hun fortjener. Og den, du vil have dem til at have.
  • Diskuter brug og misbrug af alkohol. Tal om de virkninger, det har på kroppen og sindet, både langsigtede og kortsigtede. Dette ville også være et godt tidspunkt at opdrage føtalt alkoholsyndrom. Hvis din teenager har mistanke hun er gravid, bør hun kender konsekvenserne af at fortsætte med at drikke.
  • Tal åbent om sex. Lad din teenager vide, at ingen emne, de ønsker at bringe til bordet med dig er for pinligt eller off-grænser. Den eneste måde at vide, hvad de tænker, er at tale med dem.
  • Hent statistik. Tal er skræmmende. Antallet af teenage graviditeter alene er skræmmende. Du kan også tilbyde ovennævnte data vedrørende graviditeter, der opstår, når man drikker. Her er en god fordeling af omkostningerne ved at have et barn. Omkostningerne alene til at opfostre et barn er i visse tilfælde, nok til at afskrække en teenager fra at have ubeskyttet sex, eller fra at lægge sig i en situation, hvor deres hæmninger kan sænkes.

Forebyggende foranstaltninger

Nogle forældre vælger medicin for deres døtre prævention, og hvis du har mistanke om din teenager er seksuelt aktive, kan dette være løsningen for dig. Som forælder har du til at træffe beslutningen om, hvorvidt det er rigtigt at sætte din datter på prævention medicin - og hvilken alder er bedst. Under faktiske omstændigheder -. Hvor din teenager bruger hans / hendes tid, som deres venner er, etc, - vil være en guldgrube af oplysninger, når det kommer til at gøre din beslutning.

Vil din teenager tror, ​​at sætte hende på prævention betyder det er okay for hende at have sex? Sandsynligvis ikke, især hvis du taler til hende. Dr. Phil har en brik på sin hjemmeside om at sætte teenagere på prævention som en øvelse i forsigtighed, at et træk få dem gennem high school og college, før de er konfronteret med ansvar af en baby.

Så længe teenager husker at tage hende pille rutinemæssigt, om hun og hendes partner drikker for meget og undlader at bruge kondom hver gang, hendes chancer for at blive gravid er slanke.

The Bottom Line

Det bedste forsvar mod teenage graviditet forårsaget af teenage drikke er kommunikation. Både forældre og teenagere har brug for at være åben for at tale med hinanden om seksuel aktivitet, præventionsmetoder, og alkoholmisbrug. Hvis du stadig har tid, starter tidligt. Tal med dit barn om dit syn på sex og alkoholmisbrug, og hvorfor det er bedst at afholde sig fra dem begge, indtil de er klar til det ansvar, som kan komme med dem. Vær forberedt på at overveje prævention medicin som en "just in case" metode til at beskytte dit barn.