Teenage Drug Abuse

Teenage Drug Abuse
Gør tale med teenagere om narkotika bruger en prioritet, så de ikke er alene i deres beslutninger.

Selv i de seneste år har der været en vis nedgang i teen stofbrug, fortsætter teenage stofmisbrug til at være en udbredt problem, som fortjener opmærksomhed. Teenagere oplever stofmisbrug problemer kræver særlige overvejelser og behandlingsmuligheder.

Teenage Drug misbrug Statistik

Den Overvågning the Future (MTF) Undersøgelsen er blevet givet til teenagere siden 1975 gennem University of Michigan Institute for Social Research. Undersøgelsen er finansieret af National Institute on Drug Abuse (Nida). Denne undersøgelse er kun en af ​​mange, der tjener som grundlag for statistikker vedrørende teen stofmisbrug, men det er en undersøgelse, der menes at være pålidelige. Denne særlige undersøgelse ser på 10. gradere gennem 12th gradere, og kun konstaterer væsentlige tendenser hvert år.

Nogle af de nuværende 2007 statistikken følger i de næste to afsnit.

Positiv Teen STOFBRUG Trends

I tilfældet med den MHF, positivt og lige hvad du mener - gode nyheder, såsom hvis teen rygning falder. Følgende er nogle af de nuværende positive tendenser i relation til teen stofmisbrug.

 • Meget god nyhed: Mest teen stofmisbrug i 2007-undersøgelsen var stabil eller faldt fra 2006. I virkeligheden, når det kommer til en samlet kig på ulovlige stoffer, teen rapporterede brug er gået udført af 32 procent i de sidste seks år.
 • Marijuana: Mens marihuana brug er nede for alle aldersgrupper af teenagere, jo større nyhed er en holdningsændring. 8. klasses elever har markant ændret deres holdninger om rygning marihuana i de sidste par år. De fleste rapporterer, at de misbilliger selv forsøger pot "En eller to gange." Ændringen i holdningen er tydelig, da den faktiske marihuana brug af elever i 8. klasse er faldet med 44 procent siden 1997.
 • Inhalation: Den dårlige nyhed er, at brugen af stoffer, der inhaleres ikke er faldet. Den gode nyhed er, at det ikke er steget enten. Normalt stabilitet brug viser, at narkotika uddannelse kan arbejde, og en tendens ned kan snart ses. Det er godt, fordi inhalationsmidler er bredt tilgængelige og dødbringende.
 • Nikotin: Teenage cigaretrygning har oplevet en mindre tilbagegang i de seneste år. Ikke en enorm tilbagegang, men nok til at blive betragtet som en forbedring af MTF forskere. Der har faktisk været en stor nedgang (10 procent) i teenagere, der ryger tobak i de sidste ti år - så mens nedgangen er langsom, det ser ud til at være i gang.

Negativ Teen STOFBRUG Trends

 • Receptpligtig medicin: The MTF rapporterer, at receptpligtig stofmisbrug blandt teenagere er "uacceptabelt højt." 15,4 procent af gymnasieelever rapporterede ikke-medicinsk brug af receptpligtig medicin i det forløbne år - og som ikke omfatter resten af ​​gymnasieelever.
 • Ecstasy: Det største problem med ecstasy stofmisbrug blandt teenagere er, at misbilligelse bedømmelse er gået ned - hvilket betyder, at teenagere ikke betragter ecstasy af fagfæller et dårligt valg. Mange teenagere i virkeligheden rapporterer også, at de ikke betragter ecstasy en fare. Samlet godkendelse ratings af ecstasy og brug af stoffet er steget blandt alle aldersgrupper af teenagere.
 • Heroin: Anvendelse af den dødelige stof heroin er steget blandt 8th grade og 12. klasses elever 2006-2007.

For at se andre positive statistikker vedrørende metamfetamin, beroligende midler, barbiturater, kokain, steroider og alkohol sammen med negative tendenser for hallucinogener, besøge resultater på Nida.

Forebyggelse og behandling Ressourcer for Teen Drug Abuse

Hvad der synes at ske med de nuværende teenage stofmisbrug tendenser er, at måske forebyggende taktik har været fokuseret mere på lægemidler, der er nemt for teenagere at opnå. Det er nemt at finde cigaretter, let at komme alkohol og endda pot. Det giver mening, at den forebyggende indsats lægemiddel vil være fokuseret på disse lægemidler.

Naturligvis statistikken viser imidlertid, at andre lægemidler bliver misbrugt i stigende grad af teenagere. Ecstasy, heroin og andre hallucinogener er ikke så let eller billigt at komme med, hvis du tilfældigvis er en teenager, men på en måde teenagere er at finde dem og opfatte dem som sikkert nok til at prøve eller misbrug. Du vil måske bemærke, at du ikke kan se forebyggende reklamer eller andre medier annoncer hælder mod teenagere om så meget som cigaretter eller alkohol disse lægemidler.

Da cigaretter og alkoholbrug blandt teenagere er nede, er det fornuftigt at antage, at yderligere uddannelse og mediernes opmærksomhed om farerne ved disse lægemidler har gjort en forskel. En forebyggelse taktik er at uddanne teenagere ligeligt om farerne ved alle mulige forskellige stoffer, ikke bare dem, forældre, lærere eller medierne opfatter som mere udbredt.

Teen specifikke forebyggelse taktik ressourcer omfatter:

 • Forældre. Anti-Drug: Hjælper med at lære forældre, hvordan man diskutere stofmisbrug med deres børn.
 • Piger Sundhed: Store websted til direkte teenage piger til; diskuterer stofbrug fakta.
 • Taler med Kids: Hvordan til at tale om nogen hård problem med et barn eller teenager.

Teenage stofmisbrug kræver også nogle specifikke behandlingsmuligheder. Hvad der virker for voksne kan ikke arbejde for teenagere.

 • Der er en ældre undersøgelse (2004) til rådighed, men det er interessant. Det diskuterer en kæmpe undersøgelse for den bedste behandling for teenagere oplever depression. De fleste teenagere misbruger narkotika har en form for depression, så det er værd at lytte. Du kan lytte til fakta om undersøgelsen på NPR.
 • Teen lægemiddelprogrammer slå nysgerrige teenagere til crackheads. En skal læse for forældre overvejer at sætte deres teen i en narkotikabehandling program.
 • Hvordan vælger du den rigtige teen narkotikabehandling program.