Teen sociale netværk

Teen sociale netværk


Pew Internet undersøgelse om Teenagere og sociale netværk, viser, at mængden af ​​teenagere der bruger sociale netværk fortsætter med at stige. Mens der i 2006 lidt over halvdelen af ​​dem i alderen 12 til 17 brugte sociale netværk på en eller anden måde, nu næsten tre fjerdedele gør. Sammen med tekstning, er det blevet den vigtigste form for kommunikation for aldersgruppen.

Changing Social Network

Online sociale netværk refererer til online fællesskaber, hvor abonnenter udstationerer posteringer og en række andre former for medieindhold for at generere og vedligeholde relationer med andre registrerede medlemmer. I tilfælde af teen sociale netværk, det åbner en mulighed for teenagere at indlede drøftelser på grundlag af fælles interesser med andre teenagere, og også giver dem en måde at holde kontakten. Nye sociale netværk skabes hele tiden, men de kommer ikke til at blive nyttig, medmindre de har en masse af brugere.

MySpace og Facebook

Mens han var på et tidspunkt var det som om MySpace var det valgte sociale netværk for teenagere og Facebook mere for voksne, er denne tendens ændrer sig. Flere teenagere skaber profiler på Facebook end nogensinde før. Mens teenagere kan netværke med hinanden på MySpace, på Facebook, de kan netværke med hinanden, samt deres familier. Derudover har MySpace ikke så mange muligheder for spil og apps eller så mange messaging muligheder. Facebook er mere utilitaristisk.

Twitter

Twitter bruges stadig oftere af voksne end teenagere, men statistik er stigende så godt. Bliver mindre conversational end MySpace eller Facebook, synes det ikke at have samme uafgjort. Det bruges mere som en oplysende kilde end et værktøj til kommunikation, og der bare ikke holde den samme fornemmelse for den yngre aldersgruppe, der søger at dele så meget som de kan om deres liv.

Disse websteder er ikke kun utroligt populære med teenagere, men også med unge voksne, og er blevet en grundlæggende del af hverdagen for mange. Disse netværk tilbyder mere end blot underholdning. De giver mulighed for interaktion og selvudfoldelse, en støtte netværk af venner og meget mere. Følgende er nogle af de mindre populære sociale netværk:

 • Xanga
 • LiveJournal
 • MyLife
 • Bebo
 • Tumblr
 • Photobucket

Teen-specifikke sociale netværkssider

Sammen med de tre store netværk, er der også flere sociale netværkssider, der appellerer specielt til teenagere og unge voksne. Nogle af dem er ikke meget mere end en virtuel kød marked for teen sæt og bør undgås, da de tilskynder møde fremmede, en praksis, der kan være farligt for nogen, endsige teenagere. Det er vigtigt at være sikker på altid at undersøge et sted helt inden han og sætte op en profil med dine oplysninger. Nogle af de teenage sociale netværk kan nævnes:

 • MyYearbook
 • Habbo
 • WeeWorld
 • Vores Teen Netværk
 • Teen Grace
 • IMVU

Social Networks Anvendelse af Teens

Da de sociale netværk selv har ændret til at holde op med deres brugeres behov, idet de grunde, de er vant har ændret så godt, især med teenagere. Det er en udefineret verden, da der aldrig har været en generation, der kom af alder ved hjælp af sociale netværk, og det er grunden til, at hele idéen med det gør forældrene meget urolig.

Pew Internet undersøgelse viser, at mens et tidspunkt teenagere brugte sociale netværkssider til sender beskeder til hinanden, de ikke gør det så meget nu. De har også ikke blogging så meget, eller kommentere på andres blogs så meget. Hvad teenagere laver i stedet er udstationering kommentarer til en vens væg eller side, eller endda visning og udstationering kommentarer til billeder. Dette viser, at de taler til hinanden mere offentligt og i kortere mængder end de gjorde tilbage i 2006.

Anbefalede Tips til sikkerhed

Det er klart, at sociale netværk spiller en vigtig rolle i teenageårene liv i dag, men husk, det giver to-vejs kommunikation. Før en teenager tilmelder sig en social networking-konto er det vigtigt at drøfte sikkerhedsforanstaltninger, herunder:

 • At tale med deres forældre.
 • Ikke udstationering personlige oplysninger, herunder telefonnumre eller e-mail adresser for sig selv eller andre
 • Aldrig udstationering noget, de ikke ønsker forældre, lærere, familiemedlemmer eller fremtidige arbejdsgivere at se
 • Aldrig arrangere at møde nogen offline
 • Kun tilføje folk til deres netværk, hvis de kender dem i det virkelige liv
 • Indstilling privatlivsindstillinger at kræve godkendelse for folk, der skal tilføjes til deres liste over venner