Teen Music Summer Camps i Oregon

Teen Music Summer Camps i Oregon


Teen musik sommerlejre i Oregon lyder måske svært at finde, og nogle gange sommerlejre baseret på musik kan være. Teenagere, der elsker musik og spille et instrument eller synge måske ønsker at tilbringe en sommer på en musik sommerlejr. Hvis du søger ind i at gå til en sommerlejr, og har aldrig gået til en før, kan du være lidt nervøs. Der er to forskellige slags sommerlejre: dag lejre, hvor du går i løbet af dagen og derefter gå hjem om aftenen, og der er uge eller måned lange lejre (afhængigt af program, du vælger), hvor du er faldet ud og overnatte i lejren, indtil programmet slutter. Yngre børn kan prøve en dag lejr før opholder sig natten, eller gå til en kortere lejr program for at undgå hjemve. Ældre teenagere normalt ikke har dette problem selv, og lejre er en populær måde at tilbringe sommerferien hos de fleste teenagere.

Hvad kan man forvente fra lejre

Hvis det er din første gang at gå til sommerlejr, kan du være lidt ængstelige hvad forventer. Selv om det kan være noget mange teenagere får nervøse, sommerlejr er en sjov, mindeværdig oplevelse. Når du går til din første musik sommerlejr, kan du være usikker på, hvad de skal tage, eller ikke at tage sammen med dig. Normalt lejre vil sende specifikke lister over emner, du har brug for, men nogle generelle ting, du bør bringe sammen med dig til sommerlejr er:

 • Nok tøj til sidste gennem hele lejren, og en ekstra sæt tøj eller to, hvis du får dit tøj beskidt.
 • Gode ​​travesko, ikke flip-flops.
 • En lommelygte.
 • Solcreme.
 • Badetøj og badehåndklæde.
 • Eventuelle toiletartikler, du bruger om morgenen derhjemme. (Dvs. tandbørste, deodorant, shampoo).
 • En pude og sovepose.

Hvis du har planer om at deltage i en musik lejr, kan du også blive bedt om at medbringe dit musikinstrument, eller en slags noder, selvom nogle lejre kan allerede have alle disse ting til rådighed på campus.

Nogle Teen Music Summer Camps i Oregon

Leder du efter en teen musik sommerlejre i Oregon kan virke som en skræmmende opgave, men der er mange websteder, der tilbyder information. Websteder som My Summer Camps.com tilbyder store databaser over sommerlejre, som du kan søge gennem enten stat, efter type, eller efter køn (alle drenge, alle piger, eller co-ed). Hvis du er på udkig efter en musik sommerlejr og er i din skolens band, så du kan være i stand til at deltage i en skole-sponsoreret band camp. Ikke-skole relaterede musik og band lejre kan også findes. Nogle af disse lejre er:

 • Lyd Roots Band Camp
 • University of Oregon Summer Camp
 • Camp Crescendo
 • Oregon East Symphony Summer Music Camp
 • Booher Music Camp
 • Oregon Music Academy

Der er hundredvis af forskellige lejre i og omkring Oregon, og mange af disse er musik og band lejre. Sommerlejr er en fantastisk måde at tilbringe et par uger, og en fantastisk måde at gøre mange nye venner, som du vil huske i mange år fremover. De venner, du foretager på en sommerlejr kan leve langt væk, men med indførelsen af ​​sociale netværkssider som MySpace og Facebook, holde kontakten med venner foretaget på lejren er nemt. Børn på musik lejre ofte danne stærke venskaber, da musik er en fælles tema blandt alle campister og giver dem noget at snakke om.