Teen Gave Kataloger

Teen Gave Kataloger

At give teen gave kataloger til at kigge igennem for at oprette en ønskeseddel er en fantastisk måde at sikre, at du får, hvad han eller hun ønsker. For at give teen en lang række valg, skal du sørge for at give ham eller hende kataloger, der er helt anderledes, som en med tøj, en anden med elektronik og eventuelt en anden med bøger eller musik.

Hvor finder Teen Gave Kataloger

To af de mest populære måder at indsamle teen gave kataloger er ved at besøge butikker og søge på internettet.

Finde kataloger på Mall

Du kan finde teen gave kataloger i nogle af teen foretrukne butikker, især i løbet af ferien. Prøv at gå til indkøbscenter og besøge nogle af de butikker teen hyppige såsom musik eller DVD butik, speciale tøjbutikker, og stormagasiner såsom Sears og JCPenney. Du må ikke gå forbi en legetøjsbutik tænker, at kun børn vil have, hvad de har på lager; teenagere nyde videospil eller brætspil også. Du kan også prøve kundeservice desk i storcenteret. Nogle gange har de kataloger med mange forskellige butik merchandise i det eller emner, du kan bestille via telefon eller mail.

Bestilling Kataloger Online

Den bedste del om bestilling kataloger online er, at du ikke behøver at beskæftige sig med skarer, og det sparer dig tid gå ind og ud af butikkerne. Alt du skal gøre er at sætte sig ned i et par minutter, skal du indtaste din adresse og vente på katalogerne for at komme til dig. Du kan endda sende kataloget til teen, hvis det er nemmere.

Følgende er nogle kataloger, du kan bestille nu:

  • Delias - Dette er et katalog specielt til teenagepiger. Det har teen mode, soveværelse indretning og andre søde girly type ting.
  • Alloy - Dette er en anden populær katalog for teen pige mode herunder jeans, kjoler, overtøj, fodtøj og trøjer.
  • Dr Jays - Dette katalog har tøj til både piger og drenge fra mærker som Evisu, Red Monkey, True Religion, Christian Audigier, Creative Recreation, Antik Denim, Hellz Bellz, Taverniti Så Miss Sixty.
  • Lakside Collection - Selvom dette er ikke specielt for teenagere, det har nogle punkter, at teenagere ønsker. Bestil denne ene gratis og videregive den rundt til alle familiemedlemmer for at få alle dine shopping gjort på én gang.
  • abc Distribution - Igen, dette er ikke specielt for teenagere, men der er mange elementer, der kan interessere dem.

Opret en huskeseddel på Internettet

Mange handlende online ikke sende kataloger længere, fordi de har alle deres varer opført på deres hjemmeside. Mange af disse online-butikker har en mulighed for folk at oprette en ønskeseddel. En teenager kan blot gå til webstedet, oprette en konto og derefter vælge præcis, hvad han eller hun ønsker. Hjemmesiden viser disse elementer i ønskelisten sektion, der er tilgængelig for alle, der har oplysninger til teen konto. Du kan derefter se, hvad han eller hun ønsker, og enten bestille vare (r) direkte fra hjemmesiden eller ringe til butikken for at se om du kan samle det op.Hvis du kender nogen teen gave kataloger, kan du efterlade en kommentar nedenfor og dele dem!