Teen Eye Makeup

Teen Eye Makeup
Gotta spørgsmål? Spørg eksperten!

Lad denne unge læsers spørgsmål til vores Spørg eksperten side lære dig et par teen eye makeup tips.

Teen Eye Makeup Tips

Reader Spørgsmål

Kære Dana. Jeg er en 14 år gammel, og jeg har virkelig brug for nogle tips til at hjælpe mig til at se smuk. Har du nogen makeup tips, der hjælper dig se godt uden at bruge en masse makeup?

Tak så meget, Nikki

Ekspert Svar

Kære Nikki,

I din alder, det højeste, du skal være iført en lille lip gloss! Hvis der er en særlig lejlighed som et bryllup eller en dans, derefter gå videre og prøve lidt rødme og lidt af øjenskygge, fordi det vil hjælpe dig med at se bedre i nogen billeder. Når dette er tilfældet, skal du bruge nuancer, der er meget tæt på din egen unikke farve. Prøv f.eks støvning hele dit ansigt med et løst pulver, der er enten "gennemsigtig" eller en nuance tæt på din hud. Det vil give dig en endnu lærred til at starte med, og vil ikke se caked på eller overdrevet.

Dernæst gælder rødme i en blød fersken eller rosa på æbler af dine kinder. Brug skinnende pink øjenskygge på hele din låg og top af med mørk brun eller sort mascara være omhyggelig med at kun bruge nok til pels vipperne, ikke klumper dem. Endelig gælder lip gloss i en ren pink, naturlig rose eller nøgen. For lidt mere information om at anvende makeup for en person på din alder, afhente Bobbi Browns "Teenage Beauty". Husk Så du allerede smukke - makeup forbedrer kun yderligere, hvordan dejlige du allerede er!

~~ Dana

Reader Spørgsmål

Hej Dana, jeg er 16 og jeg virkelig ønsker at gøre noget nyt. Jeg vil virkelig gerne vide, hvordan man kan gøre mine øjne skiller sig ud. Jeg har store mørkebrune øjne og min hud er lidt tan, og jeg ved ikke, hvad der ville bringe ud mine øjne uden at gøre det ser tarvelige; kan du hjælpe mig?

~~ Tak, Betz

Ekspert Svar

Kære Betz,

Prøv foring dine øjne med jæger grøn eyeliner. Jeg har store, mørkebrune øjne, og jeg opdagede dette ser et par år siden og elsker det! To foretrukne af mine er Prescriptives blødt Pencil i Void ($ 17,50) og Bobbi Browns Long-Iført Gel Eyeliner i Hunter Ink ($ 19,00). Hver en går på lidt forskelligt, men har meget lignende virkninger.

Den Prescriptives blyant har en udtværing svamp for enden, så det er en hurtigere, enklere løsning. Er behov for en pensel til at anvende Bobbi s gel, så det er lidt tricky, men det har en masse udholdenhed. Den dybe grønne oprettet mod mørkebrune øjne er et overraskende vidunderlige virkning, og det vil se helt fantastisk med din solbrændt hud. Prøv det og se, hvad du synes!

~~ Dana

Reader Spørgsmål

Hej Dana, Mit navn er Kayla og jeg har et spørgsmål. Jeg har været iført makeup i 2 år, og jeg er 12 år gammel, men jeg ved bare ikke, hvordan man kan anvende det og gøre det ser pænt ud. Alle siger, at jeg bærer 10 pounds af makeup. Hvordan kan jeg anvende makeup og gøre det ser naturlig og smuk uden at ligne jeg iført en masse af det?

~~ Tak, Kayla

Ekspert Svar

Kære Kayla,

Lad mig være så dristig at sige, at i din alder, det højeste, du skal være iført en lille lip gloss! Kiddo, hvis folk gør kommentarer om, hvor meget makeup du bære, så er du måske ønsker at lytte. Hvis der er en særlig lejlighed som et bryllup eller en dans, så ved alle midler, bære en lille blush, mascara og endda lidt af øjenskygge, fordi det vil hjælpe dig med at se bedre i nogen billeder, der måtte blive truffet. Når dette er tilfældet, skal du bruge nuancer, der er meget tæt på din egen unikke farve.

For eksempel, som jeg er sikker på du har smuk hud som blot 12 år gammel, kan du prøve støvning hele dit ansigt med et løst pulver, der er enten "gennemsigtig" eller en skygge tæt på din hud. Det vil give dig en endnu lærred til at starte med, og vil ikke se caked på eller overdrevet. Pulveret vil også fjerne enhver skinne, som du måtte have.

Dernæst gælder rødme i en blød fersken eller rosa på æbler af dine kinder. Brug skinnende pink øjenskygge på hele din låg og top af med mørk brun eller sort mascara, være omhyggelig med at kun bruge nok til pels vipperne, ikke klumper dem. Endelig gælder lip gloss i en ren pink, naturlig rose eller nøgen. Bare rolig, som årene går på har du nok mulighed for at male din dejlige ansigt! For lidt mere information om at anvende makeup for en person på din alder, afhente Bobbi Browns "Teenage Beauty".

~~ Dana

Reader Spørgsmål

Hej, Dana

Jeg er en 16 år gammel og godt ... Jeg er ikke nyt for make-up, men jeg ønsker at skabe nogle kat øjne, men ved ikke hvordan. Jeg tænkte på om du kan fortælle mig hvordan?

~~ Tak, 208 Mami

Ekspert Svar

Kære Mami,

Start med en lys bund øjenskygge i creme, abrikos eller æggeskal, afhængigt af din hud tone og øjenfarve. Dernæst tager en mørkere nuance, ligesom blomme, mørk brun, grå, og anvende i den krølle, hvilket bringer den mørkere farve rundt om hjørnet af dine øjne.

Dernæst skal du vælge en eyeliner, flydende eller gel arbejde meget pænt til "feline" effekt. Linje rødderne af dine øverste vipper først. Start omkring tre fjerdedele vejen mod det inderste hjørne og feje linjen mod den ydre hjørne fortykkelse linjen som du bevæger dig ud. Forlæng linjen så langt som du føler er nødvendigt mod dette ydre hjørne. Du kan stoppe der og tilføje mascara eller du kan linje bunden vipper så godt bare sørg for at stoppe, før det område, hvor du har udvidet den øverste linje for at undgå den "Cleopatra" look. Du kan også blande disse to linjer ved hjælp af en mørk øjenskygge i brune, grå eller sort for en "smokier" effekt.

~~ Dana

Reader Spørgsmål

Hej, jeg har mørke, mørkebrune øjne, der næsten ser sort. Jeg er spansktalende og øjenskygge jeg bruge guld eller en gullig farve. Jeg bruger normalt sort eyeliner blyant. Jeg gætte, jeg er kinda god til det, men min eyeliner altid tværes selv om det er vandtæt. Det kører altid ned mine øjne så jeg er nødt til at sætte det på igen. Er der nogle råd du kan give om alle disse ting? Skal jeg holde at sætte på, at farven på øjenskygge eller bruge en anden farve? Af den måde, jeg er 13 år gammel.

Alena

Ekspert Svar

Kære Alena,

For startere, jeg vil vædde på din alder, behøver du ikke så meget eyeliner på alle! Her er en idé - hvorfor du ikke prøve at bruge abrikos eller champagne øjenskygge til basen med en dyb brun eller blomme for folden. Blend. Se kun foring toppen af ​​dine vipper ved hjælp af en mørk brun blyant, bringe linjen lidt ud i hjørnerne. Nu tager en meget fin pensel og nogle mørke brun eller sort øjenskygge og blend denne linje. Afslut de nederste og øverste vipper med sort mascara. Hvis du tror, ​​du stadig har brug for nogle farve nedenunder, bruge den fine pensel og den mørke øjenskygge til linje bunden vipper og blend, ikke eyeliner. Det er et blødere look. Også tage nogle presset pulver og knalde under øjnene, der sætter din makeup og hjælper med alt, kørende.

Held og lykke! ~~ Dana

Reader Spørgsmål

Kære Dana,

Min hud er fedtet på min pande, næse og hage (T-zone). Jeg er en ung teenager, så jeg er interesseret i lys make-up. Jeg bruger i øjeblikket mascara, øjenskygge, blush, lipgloss, men jeg finder det yderst vanskeligt at anvende concealer og fundament til at dække pletter. Kan jeg få nogle råd om hvad man skal gøre?

~~ Tak, Kay

Ekspert Svar

Kære Kay,

Med din kombineret hud, er det en god ide at bruge foundation, der er vandbaseret. Din bedste chance er at vælge en creme-til-pulver fundament for fedtet hud. Glem ikke at første cover ufuldkommenheder med en concealer. Jeg foreslår Laura Mercier Secret Camouflage eller Prescriptives Flawless Skin.

På en ren ansigt, der er blevet fugtet, bruge en foundation pensel til at anvende concealer under øjnene, sprængte blodkar, pletter osv Du kan også vælge at prøve en grøn korrektion, som vil håndtere rødme af pletter. Dernæst gælder fundament ved hjælp af en foundation pensel eller svamp og slut af med en løs eller presset pulver.

Min ultimative favorit er Chanels Double Perfection Compact Matte Reflekterende pulver. Hvis dette er for tungt på toppen af ​​din foundation, så prøv en løs pulver i stedet. Ved hjælp af denne kombination af produkter bør give dig den dækning, du er på udkig efter. Prøv også at børste majsstivelse i hele dit ansigt for at fjerne skinne hele dagen.

~~ Dana

.