Team Building Aktiviteter for Kids

Team Building Aktiviteter for Kids
Fremme holdånd!

Der er flere teambuilding aktiviteter for børn, der vil udøve deres færdigheder og samtidig fremme samarbejdet og teamwork.

Om team building aktiviteter for Kids

Børn i alle aldre normalt begejstre i muligheden for at spille med deres jævnaldrende. Teambuilding er en værdifuld måde at engagere dem i øvelse, opbygge positive kommunikation, samarbejde, tålmodighed og som støtter deling.

Følgende aktivitet ideer er vidunderlige måder at tilskynde dine børn til at arbejde som et team i stedet for som solo individer.

Red Light og Green Light

Et populært børnehaveklasse spil, Red Light og Green Light er en vidunderlig teambuilding øvelse. For at spille, har børn stå så langt væk fra dig som muligt. Dæk dine øjne og sige "Rødt lys, grønt lys, en, to, tre." Under optællingen, vil børnene hurtigt køre så tæt på dig som muligt. Den, der stadig bevæger sig, når du åbner dine øjne bevæger sig til startlinjen. Den, der er nærmest, vinder. Dette spil kan varieres ved at vinderen stå op foran at tælle, og så videre, indtil næsten hver spiller har et sving på at være i gebyr.

Simon Says

Hvem elsker ikke dette klassiske teambuilding spil? Simon Says hjælper børn arbejder som et team og samtidig fremme lyttefærdigheder. For at spille, vil en spiller blive valgt som "Simon". Saml alle børnene i en rundkreds, og har Simon sidde i midten. Simon vil kalde ud kommandoer, såsom "Simon siger røre din næse!" Enhver kommando råbte uden "Simon" spørge først er en falsk kommando. Enhver spiller, der gentager den falske ansøgning er ude af spillet. Dette spil kan spilles næsten overalt og gør en sjov distraktion under lange familie road trips.

Jump Rope

Denne legeplads klassiker er en vidunderlig fysisk aktivitet, der også fremmer teambuilding. Der er flere sjippetov spil, der vil fremme samarbejdet, balance og rytme. Børn elsker øvelsen, så tyder dette spil, når de wiggles har brug for at komme ud!

Tug of War

Tovtrækning er en anden teambuilding øvelse, der er meget populært med drengene! Dette spil er en fantastisk måde at fremme stabilitet, balance, styrke og samarbejde. For at spille, opdele holdene i lige stort antal, og placere et hold på den ene side af en lang reb, og det andet hold på den modsatte side. Har børn holde på rebet og blæse en fløjte for at starte kampen! Begge hold vil trække deres hårdest, indtil de kan trække slap af det andet hold, eller indtil de tumler ned. Husk denne aktivitet tendens til at få rowdy og kræver masser af plads. Fordi nogle spillere kan miste deres balance og drikkepenge, praksis sikkerhed og spille tovtrækning på en lys polstret overflade eller på græs.

Relay Spil

Populær på atletik, relæ spil er et fremragende team byggeaktivitet. For at spille, har børn kører i ryk til den næste spiller, der passerer en stafet, når de mødes deres holdkammerat. Hvert segment kan være den samme eller kan ændre i forskellige andre aktiviteter. En spiller kan være sprinter, mens den anden kan køre til målstregen i en kartoffel sæk. Brug din fantasi og opmuntre børnene til at arbejde som et team til målstregen!

Tilskynde Team Spirit

Når børn lærer at arbejde i et team, skal du bruge disse spil til stadighed tilskynde deres samarbejde i klasseværelset eller i private legestuer. Børn elsker at føle en del af noget, og med disse teambuilding aktiviteter for børn, får han at vide, at han kan vinde ikke bare for sig selv, men for hele hans team!