Tea: sundhedsmæssige fordele ved te Tips

Detox grøn te kost

Når du er på en detox kost, en af ​​de første ting at gå er koffein. For nogle mennesker, som går uden koffein i to eller så timer er simpelthen ikke en mulighed. Hørelse, at de skal opgive koffein til detox gør dem beslutter at denne diæt er ikke for dem. Mange koffein elskere har ændret en traditionel udrensning kost til at omfatte grøn te for at give dem mulighed for at få koffein i den sundeste mulige måde. Detox grøn te er udarbejdet som enhver anden te. Du skal blot brygge en te pose i en gryde med 175 grader Fahrenheit vand i to minutter. Men fordi du forsøger at være så sunde som muligt, bør du undgå at tilføje sødestoffer som sukker til te. Hvis du vil tilføje mere smag, kan du prøve at klemme en skefuld citronsaft i koppen i stedet. Lemon er ofte brugt i en traditionel afvænning kost, fordi det siges at fjerne giftstoffer fra leveren.

Traditionelt en detox kost indeholder også store mængder vand, masser af frugt og grøntsager og proteiner, der kommer fra ikke-kød kilder, såsom bønner. Eventuelle forarbejdede fødevarer undgås, hvilket betyder alle de færdigretter og fastfood måltider er off grænser.

Nogle af fordelene urtete

Når du har brug for at slappe af, du straks ud efter din kamille te. Når du har et insekt bid, eller du har brug for at håret, du rækker ud efter butikken købte produkter til behandling dit problem. Du har aldrig holdt op med at overveje, hvorfor du gør tingene på denne måde, indtil du duppe medicineret lotion på din kløende hud og en ven spurgte, om det var en urtemedicin. Nu er du spekulerer på, om der kan anvendes urtete at forbedre din sundhed.

Samme kamille te, der hjælper dig med at fange nogle resten kan bruges til at lindre kløende hud. Du skal blot placere din kamille te pose i en kop, hæld varmt vand over det og lad det stejle i fire til fem minutter. Lad det køle lidt af og løfte den op fra koppen. Tryk forsigtigt nogle af de overskydende vand og placer te taske på kløende område.

Kamille te er også siges at være effektiv i flere gastrointestinale problemer. Mennesker med fordøjelsesbesvær og Crohns sygdom har brugt det til at lindre symptomerne.

  • Hvis du har allergi over for ragweed, så sørg for du taler med din læge, før du bruger kamille eller prøv at bruge afrikansk rød busk te at lindre kløen i stedet. Fordi kamille er relateret til ragweed, kan folk med allergi bliver syge fra at bruge en kamille grødomslag.
  • Du bør også tale med din læge, hvis du er på en medicin til at fortynde blodet, da Kamille har vist sig at være en naturlig blod tyndere.

Reducer Blood Sugar med Økologisk grøn te

Grøn te har mange nyttige fordele. Men en af ​​de mest spændende fordele, mens det er blevet diskuteret og studeret i nogen tid i østlige kulturer, er bare modtager stor opmærksomhed i den vestlige verden. Undersøgelser har vist, at du rent faktisk kan reducere blodsukkeret med økologisk grøn te.

Hvad kunne være bedre end at forhindre udviklingen af ​​type 2-diabetes, mens du nyder en kop lækker grøn te? Selv hvis du allerede har diabetes, kan du ønsker at diskutere drikke grøn te med din læge. Forskere har fundet, at hengive sig til denne sunde vane kan stoppe grå stær fra formning i rotter og tror, ​​at det kan arbejde for mennesker, også.

For at følge en effektiv grøn te regime, skal du planlægger at drikke en masse af denne drik - mindst fire store glas. Hvis du drikker din te i en standard te kop, skal du drikke en masse mere, fordi forskerne foreslår, at mindst 36 ounces te om dagen er nødvendig for en gennemsnitlig størrelse voksen at se resultater.

Hvis du tænker at ignorere fordelene ved grøn te, fordi du ikke nyde smagen, tage et kig på den måde, du brygge din te og give det en chance. En god kop grøn te fremstilles ved at opvarme vandet til omkring 175 grader Fahrenheit og lagt i blød det i to minutter.

Sundhedsmæssige fordele af te for arthritis syge

Som du langsomt stå op, hver centimeter af din krop fortæller dig, at det ikke er glad for din beslutning. Du ønskede at arbejde i din have i dag, men det er absolut ikke sker med dette gigt blusser op. Mens din læge har tilbudt at placere dig på flere medikamenter, du er bare ikke så begejstret for tanken om at lægge alle disse stoffer i dit system. Men at gøre noget er ikke at gå på arbejde, enten. Du humpe mod køkkenet, til at brygge en kop frisk te. Du er nødt til at undre sig, selv om. Hvad er de sundhedsmæssige fordele af te for arthritis syge?

Forskere har fundet, at grøn te kan give lindring for mennesker der lider af leddegigt grund af polyfenoler, som denne fantastiske drik indeholder. De polyfenoler kan være i stand til at hjælpe folk undgå at få gigt alle sammen eller kan muligvis bremse sygdommens udvikling, så grøn te drikker udvikler ledsmerter senere i livet, end de ville have.

For at få mest ud af din grøn te regime, tale med din læge, før du begynder at være sikker på du ved om den seneste udvikling. De fleste mennesker er enige om, at du skal drikke mindst fire kopper frisk grøn te om dagen for at få resultater.

Grøn te og sundhed

Du har hørt om forholdet mellem grøn te og sundhed. Da det indeholder antioxidanter, kan grøn te hjælpe med at forhindre kræft. Du har også hørt, at det kan hjælpe dig med at tabe. Desværre dit problem er en sovende uorden, og du er temmelig sikker på et par kopper te vil ikke hjælpe dig med det. Efter alt, grøn te er simpelthen en koffeinholdige drik, ikke? Faktisk forskere mener, at grøn te kan hjælpe med at forbedre nogle problemer med søvnproblemer, især søvnapnø.

Søvnapnø er en lidelse, hvor folk holder op med at trække vejret i deres søvn og normalt genstarte vejrtrækning processen efter flere sekunder eller endda et par minutter er gået. Hvis tilstanden er alvorlig, kan det være en livstruende problem, men selv folk, der har milde tilfælde af denne frustrerende lidelse har mange aspekter af deres liv, der er berørt. Pludselig, kørsel ikke er et sikkert valg, fordi du måske falder i søvn ved rattet og forårsage en dødelig ulykke efter en nat med meget lidt søvn. Du forbløffende gennem livet i en tilstand af evig udmattelse og alt er en udfordring, når du er slidte. Din hjerne bliver påvirket af mangel på søvn, og du kan udvikle permanente skader på nogle mentale evner.

Imidlertid har forskerne gjort undersøgelser, der viser, at når du drikker flere glas grøn te om dagen eller tage grøn te kapsler, kan din hukommelse og kognitive evner ikke bliver så beskadiget som for søvnapnø patienter, der ikke tilføjer grøn te til deres kost .