Tea Antioxidant Myter og fakta

En te antioxidant er almindeligt kendt for at være en glimrende kilde til antioxidant ernæring. Der er en debat om virkningerne af antioxidanter i det menneskelige legeme, og hvilke te give den mest ernæring. For at forstå den sande fordele af te antioxidanter, skal du først forstå, at din krop bruger antioxidanter for at beskytte og helbrede dine celler fra frie radikaler, de producerer, når din krop absorberer ilt. Mens det holder dig i live, ilt forårsager også celle oxidation, hvilket efterlader dig mere sårbar over for:

  • degenerative sygdomme forbundet med aldring
  • Alzheimers sygdom
  • kræft

Derfor er mange mennesker tror antioxidanter skabe en anti aging mekanisme i din krop. Der er en masse myter om te antioxidanter. Nedenfor er nogle sandheder, der kan gøre din kost og skære forvirringen.

Myte: Te Antioxidanter Vil redde dit liv
Fakta: Antioxidanter Effect din krop på måder, der kan resultere i Longevity

Mens antioxidanter gør hjælpe med at beskytte og helbrede dine celler, de skal kombineres med en sund kost og motion for at holde dine celler udsættelse for frie radikaler på et minimum i første omgang. Drikke te er en af ​​de nemmeste måder at forbruge en god mængde af antioxidanter uden at skulle forbruge mange kalorier. Når din krop er jævnligt modtager gode mængder af antioxidanter, du gør dit bedste for at beskytte dig mod fremtidige skader celle. Afhængig af din sygehistorie, kan raske celler føre til en sundere (og muligvis længere!) Liv.

Myte: Alle Teas indeholder samme mængde af antioxidanter
Fakta: Næsten alle te er en meget rig kilde til antioxidanter

Oolong te, sort te og grøn te alle kommer fra den samme kilde, en antioxidant rige plante kaldet Camellia sinensis. Deres vigtigste forskel ligger i den måde de behandles, ikke i mængden af ​​antioxidanter, de indeholder. Oolong og sort te behandles ved gæring og knusning, mens grøn te er vissen og dampet. Ingen af ​​disse processer i høj grad reducere mængden af ​​antioxidanter, der er indeholdt i den oprindelige plante. Der synes stadig at være lidt af debat i vores land om fordelene ved antioxidant te. For at rydde det op for din egen fred i sindet, se på vores naboer i øst. Asiatiske kulturer, hvor te drikke er meget mere udbredt, har tendens til at indberette færre forekomster af:

  • kardiovaskulær sygdom
  • kræft
  • leversygdom

Mens visse undersøgelser kan afspejle visse strid resultater, synes det temmelig sikkert at antage, at sundhed og levetid af millioner af asiatiske folk er ikke bare en tilfældighed. Ud over sund kost og regelmæssig motion, regelmæssig tedrikning virkelig sætter dit helbred på en fordel i vores forurenet verden.

Myte: Frugt og grønt er en bedre kilde til antioxidanter end Tea
Fakta: te har cirka ti gange mængden af ​​antioxidanter findes i frugt og grøntsager

Fantastiske men sandt, vil du forbruge mange flere antioxidanter fra en simpel kop te end fra en servering af frugt eller grøntsager. Dette er yderst nyttigt, når du forsøger at holde din kalorieindtag ned. Mens frugter og grøntsager er en vigtig del af en sund vægt tab plan, frugter indeholder sukker, der kan tilføje op hurtigt, og visse grøntsager indeholder stivelse, som din krop processer til sukker.

En kop usødet te er et nul kalorieindhold måde at berige dine måltider og snacks med antioxidanter. Frugt og grøntsager er stadig en vigtig del af din kostplan - ikke engang tænke på at erstatte frugt og grøntsager med te, som du vil fratage din krop af essentielle næringsstoffer, og du vil højst sandsynligt være skrupsultne (hvilket kan resultere i usunde valg).

Det er forbløffende, at en enkel, naturlig drik kan give sådan et udestående på antioxidanter for din krop. Omfattende usødet te i din kost kan være svært, hvis du er vant til at drikke sød te eller sodavand. En lækker måde at tilføje smag til din te er ved at tilføje en kvart kop frisk frugtsaft eller et lavt kalorieindhold sødemiddel. Honning er også en god måde at forsøde varm te, men du har brug for at overvåge din servering af honning, da det er meget høj i sukker. Når du tilføjer andre varianter til din te, vil det være meget lettere for dig at begynde at vælge usødet te på måltider i stedet for sukkerholdige kunstige drikkevarer. Husk, at du drikker for dit liv - Salud!