Te: Te Poser Versus teposer Tips

Tea Bag Tag Art

Som du brygger en kop din nyeste te, kan du ikke undgå at bemærke den smukke tag på posen. Det virker som en skam at smide det væk, så du tilføje den til din samling af ting, der er alt for sød til at smide i papirkurven. Flere måneder senere, du indser, at du har oparbejdet en foruroligende antal te taske og te pose tags. Du enten nødt til at gøre noget med dem, eller du bliver nødt til at smide dem væk alligevel. Hvorfor ikke gøre nogle te taske kunst med din samling?

En mulighed er at lave en mixed media kunst stykke. Disse små tags ville være perfekt på inchie collager, som er kunstværker, der er en kvadrattomme. De ville også være en god tilføjelse til en mixed media stykke, der hylder vidundere te. Brug tags til at oprette en kant rundt i kanten af ​​et lærred og male en tekande inde i det. Hvis du ikke er kunstnerisk, blot collage en gruppe af te relaterede billeder fra kataloger og te kasser på lærredet.

En anden mulighed er at lave en taske tag dækkeserviet bruger rent kontakt papir eller laminering film. Klip et stykke plakat bord ned til dækkeserviet størrelse og dække overfladen af ​​plakaten bord med tags. Lad stykke tørre og derefter omhyggeligt laminat på begge sider med kontakten papir eller film.

Brygning af Perfect Cup med te Poser

Du ved, hvordan at brygge en stor kop te med en tepose. Du taber en pose i gryden til hver gæst og tilføje en anden taske til værten eller værtinden. Men te poser er meget større end te poser, hvilket gør du spekulerer på, om du skal gøre tingene lidt anderledes.

Faktisk, når du bruger en te pose til at brygge din te, skal du stadig bruge en pose pr kop for at få den perfekte te oplevelse. Grunden posen er større har at gøre med størrelsen af ​​teblade snarere end størrelsen af ​​tekanden. Den oversize pose har plads nok til at holde hele teblade i stedet for at nøjes med hakkede blade. Faktisk posen er så store, at bladene har den plads, de har brug for, når de kvælder op i te vand.

For at undgå at bruge en lang række te poser eller tasker, kan du ønsker at søge løs te og en tekande størrelse infuser i stedet. Du kan placere en teskefuld løs te i infusionsenheden for hver gæst, og så kan du bare placere hele infusionsenheden ind i te potten.

Opret en Traveling Tea Kit med en te pose

Du er opbrugt efter en lang dag af rejser, og du kan ikke vente med at sidde til en kop perfekt brygget te. Desværre, du synes at have valgt et hotel forvaltes af kaffe drikker, fordi din anmodning om en pot frisk te bliver mødt med en kop semi-varmt vand og en orange pekoe tepose. Du anmoder varmere vand og til sidst lykkes at faktisk brygge en kop te, men det bestemt ikke smage ligesom din sædvanlige blanding. Hvad du behøver, er en rejse te kit.

Hvis du ved, du skal bo et sted med adgang til varmt vand og te gryder, kan du blot medbringe te poser i nogle af dine foretrukne teblandinger. En te pose kan nemt være forseglet i en lille opbevaringspose og gemt i en pung eller taske til nød te pauser.

Folk, der har brug for te pauser i områder uden let adgang til varmt vand vil ønske at pakke en lidt mere end en te pose eller to. For at kunne brygge den perfekte kop te, skal du sammensætte et kit, der indeholder en handy rejse tekande fyldt med frisk vand og en vand varmelegeme.

Tea Pouch Spa Therapy

Du er udmattet og ømme, og du skal tage en dejlig lang blød i karbad. Den sidste ting du ønsker, er at grave gennem hallen skab søger badesalt, men det ville være rart at lugte en vidunderlig aroma, som du nyder. Du endelig giver op på badesalt fordi du er for øm til at klatre op på trin skammel for at søge den øverste hylde. På vej til karbad, du tage en omvej for en dejlig varm kop grøn te. Det sikker lugter store. Måske skulle du købe nogle te badeprodukter, men i mellemtiden, er du nødt til at nøjes.

Da en te pose er lavet med en robust silke og er syet lukket for øget holdbarhed, det er robust nok til at vare i en balje, også. Du skal blot holde posen under den varme vandhane, da badekar fylder og nyde duften af ​​din yndlings friskbrygget te fylder luften blanding.

Selvfølgelig, fordi te lavet til at drikke ikke er beregnet til vask i, skal du bruge en vis forsigtighed. Undgå at bruge kamille te poser medmindre du er helt sikker på, at du ikke er følsom over for ragweed, da kamille er medlem af ambrosie familien. Du ønsker ikke at ende op med et slemt tilfælde af nældefeber efter din afslappet blød.

Brug en forseglelig Tea Pouch

Du elsker den sort til rådighed, når du køber ind for løs te. Blandingerne rådighed synes at være næsten ubegrænsede og bare shopping for nye te virker som et eventyr. Du elsker også de smukke dåser, som de fleste løs te kommer i. De synes at virkelig holde te frisk og når dåserne er tomme de er en fantastisk måde at organisere små ting, fra håndværk forsyninger til et barns hår tilbehør. Men du også elske den bekvemmelighed i en tepose, især når du er på farten. Det er meget sværere at putte en dåse løs te og en infuser i din taske eller pung, end det er at glide i et par te poser. Du kommer til at opfinde en måde at sætte nogle af dine løs te i poser selv.

Faktisk har nogen allerede opfundet en smart måde at taske op løs te. Med en forsegles te pose, kan du hurtigt gå fra en tin af løs te til en dåse sække te i minutter. T-Sac filterposer er robuste, nemme at bruge poser designet til at holde løs te til brygning.

For folk, der hader at bruge fem eller seks poser i en enkelt pot te, er der en handy pot størrelse taske til rådighed, så godt. Da sækkene kommer i kasser med 100, vil du være i stand til at gøre en hel bule i din løs te samling, før du har brug for at placere en ny taske orden.

Tea Bag emballage muligheder

Du har besluttet at det er tid til at bevæge sig ud over den orange Pekoe te, du har kendt og elsket i mange år. Som du ser på forskellige typer af te, har du lagt mærke til en skræmmende tendens. De synes at være løst. Da løs te i din kop betyder normalt, at det er ødelagt af en brækket taske, du føler en smule bekymret. Er der ikke tepose emballage muligheder for mere eksotiske te?

En stor mulighed, der gør det muligt at nyde løs te uden te grunde fylde din kop te er at bruge en handy te tilbehør kendt som infuser. Du skal blot placere en skefuld løs te i infusionsenheden og holde infusionsenheden ind i te potten. Når te er brygget, løft infusionsenheden så du kan nyde en kop din nyeste blanding. Mens du stadig kan se en lejlighedsvis teblade, er løs te normalt hakket helt så fint som nogle af de traditionelle sække appelsin Pekoe te, så bladet skal være forholdsvis let at øse ud.

En anden smart løsning er te pose. En te pose holder teblade inde på den måde, en tepose gør, men er lavet med silke i stedet for papir, de fleste tasker er lavet med.

Gør Iced Tea Fast med en te pose

Du bogstaveligt nødt til at gøre nok iste for et fodboldhold, og du kan ikke råd til at ødelægge et parti af te, fordi en tepose rippet. Du ønsker heller ikke te at smage vagt ligesom en papirpose, som det undertiden gør. Hvad du behøver, er en smart måde at gøre store vinsmagning iste hurtigt. En stor mulighed er te pose.

En te pose er lavet med en silke materiale, der ikke forlader din friskbrygget te med at ubehagelig papirpose smag. Posen design gør det en stor mulighed for at brygge en stor mængde af te. Den brede pose hjælper mere vand kommer i kontakt med tebladene end den traditionelle lille tepose design tillader. Også, da bladene er fuld størrelse blade i stedet for hakkede op stykker, kan du være sikker på poserne er fyldt med top kvalitet te. Det betyder din te kan være stærkere og mere flavorful end iste brygget på poser.

For det bedste resultat, skal du kigge efter te, der smager godt kølet, såsom Classic Black, Ginger Peach, eller grøn te Tropiske blandinger. Naturligvis andre teblandinger gøre store iste, også. Hvis du ikke er helt tilfreds med den måde din te viste sig, ikke hælde kande ned i afløbet. Blot tilføje nogle saft og mousserende vand for at lave te punch, i stedet.

Grøn te poser bør være ægte grøn

Som du brygger en frisk kop grøn te, du føler en smule selvglad. Mens andre mennesker drikker vand på flaske eller snuppe en dåse sodavand, du vælger den miljømæssigt smarte drik mulighed. Grøn te poser er en grøn valg, ikke? Desværre kan du ikke være så miljøvenlig som du troede. Teposer er ofte lavet uden brug af genbrugspapir og grøn te er ikke altid dyrket økologisk. For at være sikker på at du er ved at blive så grøn som muligt med din te vane, kan det være nødvendigt at lave nogle flere ændringer. Som du shoppe for grøn te, skal du:

  • Kig efter ord som "økologisk" eller "naturligt dyrket 'på te boks eller tin etiket. Hvis emballagen ikke angiver, at te er økologisk, er det sandsynligvis ikke.
  • Tænk på udkig efter løs te. Selv om det er pakket i en tin, er det sandsynligvis en smule grønnere end te poser, som blev pakket individuelt og brugte papir, der ikke blev genanvendt.
  • Brug te pakket i te poser, som bruger en jord venlig vedvarende produkt.
  • Shop for Matcha, en pulveriseret form af grøn te, som ikke kræver poser eller sække. Du skal blot røre pulveret i opvarmet vand til at brygge den perfekte kop grøn te.