Te: Parring Te med mad Tips

Tea Servering Tips til parterne

Når du har en fest, kan betjener god te være en udfordring. Men at være i stand til at give nogle lækre, sunde forfriskning gør udfordringen værd. For at kunne give perfekt brygget te til dine gæster, kan du prøve nogle af disse te servering tips:

  • Overvej at forberede flere typer af te i god tid og tjene dem kølet. Iste kræver meget lidt arbejde, efter at den er tilberedt og er en god måde for en travl vært eller værtinde for at kunne præsentere flere af de mindre almindelige te til part gæster.
  • Tilbyd te som en del af en anden drik. Te martinier eller te smoothies kan blandes på stedet uden bekymringer om overbrewing hvis du forberede te, du kommer til at bruge i drikkevarer forud for tid og placere den i køleskabet, indtil gæsterne ankommer.
  • Serveres forskellige varme te med bestemte intervaller gennem aftenen og har et par familiemedlemmer eller gæster pitche i at hjælpe med at få te tjent hurtigt. Hvis du brygger te én gryde ad gangen, er det nemmere at undgå at ødelægge en pot på grund af distraktioner og kun give varm te på bestemte tidspunkter frigør dig op, så du kan udføre dine andre hosting opgaver.

Mad til Serveres med te til en fest

Du vil gerne have et teselskab, men du ikke ønsker at tjene plader af sukkerholdige fødevarer til dine gæster. Det er ikke en sund måde at spise, og du gerne vil undgå fristende gæster, der er på særlige diæter for deres helbred til at bryde deres ernæringsmæssige regler. Men nu er du ikke er sikker på menuen. Er der en guide for mad til at tjene med te?

Mens mange tea party billeder viser mennesker hengiver i cookies, pie tærter og andre sukkerholdige konfekt, er der faktisk en hel del muligheder for mindre sukkerholdige retter, som du kan tjene ved arrangementet. Prøv nogle af disse traditionelle behandler for en sundere fest menu:

  • Krydrede tærter er stor med de fleste sort te og giver dig mulighed for at bruge de nuttede tærte skorper, der var på de små tærter du var beundrende. Du skal blot vælge fyld, der er sunde.
  • Bland med dine yndlings sunde muffin opskrifter og bag dem i mini muffin pander. Mini muffins se lige så charmerende som cupcakes, når du arrangerer dem på en tre differentieret stativ.
  • Lav miniature sandwich med en række fyld. Stedfortræder fuldkornsbrød for den traditionelle hvide brød at gøre disse sandwiches et sundt valg.

Fyld til Tea Sandwiches

Du har fået et ton af ting at gøre for at blive klar til din teselskab og det sidste, du ønsker at bekymre sig om, er at bage et par dusin fine små tærter. Du har besluttet at tjene te sandwich i stedet, men nu er du nødt til at finde nogle lækre påfyldning opskrifter. Hvad gør folk typisk tjene på te sandwich?

Flødeost er en almindelig ingrediens i mange te sandwich opskrifter. Det hjælper med at holde sandwich i et stykke og er ikke så stærk, at den overmander te bliver serveret. Mens flødeost agurk sandwich er en meget let, traditionel fyldning, kan du ryste tingene lidt op og stadig have en hurtig og nem påfyldning. Prøv at tilføje tørrede tranebær eller pekannødder til flødeost i stedet for agurker.

Salat typen sandwich er også meget populære. Genopfinde æg salat sandwich ved at tilføje nogle Marrakesh mynte grøn te til salat. Tun, kylling og skaldyr salat sandwich er også alle almindelige valg, selv om tun salat kan være en smule overvældende for de fleste te og bør være en sidste udvej for de fleste menu planlæggere. Hvis du gerne vil have en fisk sandwich på menuen, en laks spredning er nok et bedre valg.

Løse teblade mad opskrifter

Du elsker te dåser og har samlet en hel samling af dåser fyldt med løse teblade. Men når du ønsker en forfriskende kop te, du når til din te lommer i stedet for at komme ud en te tin. Du skal blot foretrækker bekvemmeligheden af ​​lommerne end løs te, men du føler en smule skyldig, når du ser alle de dåser af te går til spilde. Hvad du behøver, er en måde at bruge op løse teblade uden at brygge en kande te.

Hvorfor ikke prøve at tilføje te til mad opskrifter? Løse teblade er en lækker måde at forbedre smagen af ​​mange retter, fra salater til Hovedretter. Prøv en af ​​disse opskrifter på enkle måder at tilføje løse teblade til mad:

  • Kødboller er en familie favorit, der smager lækkert lidt sort te med. Du skal blot kombinere jorden kalkun, en spiseskefuld revet parmesanost, en teskefuld af dine foretrukne sort te blanding, et æg og et strejf af peber. Form kødboller med blandingen og brun dem i et par minutter i en pande belagt med olivenolie. Dræn olie og tilføje og opvarme din foretrukne pasta sauce.
  • Ovn bagt kylling er et sundt alternativ til dyb stegt kylling, der er endnu sundere, når du tilføjer en teskefuld af dine foretrukne grøn te blanding til opskriften. Du skal blot blande din favorit panering opskrift og tilføje grøn te. Derefter brød og kog kyllingen på sædvanlig måde.

Loose Leaf urtete og Fødevarer

Du ved, at der er fødevarer, der bruger grøn eller sort te ret i opskriften, men du gerne vil prøve at bruge nogle af dine foretrukne løs blad urtete. Du behøver dog ikke ønsker at skabe unappetizing måltider, enten. Du har brug for nogle ideer til måder at bruge urtete i dine menuer.

Urtete er lige så nemt at tilføje til opskrifter som grønne eller sort te er. Du skal blot tænke på smagen af ​​te, du gerne vil bruge, og hvordan det komplementerer de fødevarer, du normalt drikker det med. For eksempel en lækker lavendel te normalt går godt med en række desserter. Prøv at erstatte lidt af lavendel te for vand i din citron svamp kage eller dine berømte vanille cupcakes. Kamille te blade kan være en god måde at forbedre din favorit shortbread opskrift.

Mint er blevet parret med lam i århundreder, men det er også lækkert med svinekød. Prøv at erstatte en kop brygget mynte te for nogle af væske i en skål eller tilføje en teskefuld tørret mynte te til en svinekød rub. Mint teblade kan også være overraskende lækker i salsa eller nogle salatdressinger.

Glem ikke supper. Citronmelisse og mynte begge almindeligt anvendt i mange suppe opskrifter.

Valg af den bedste te at tjene med fødevarer

Du ved, at visse te forbedre visse fødevarer mere end andre te, men du er ikke sikker på, om dine smagsløg er op til udfordringen om at gøre valget. Da du ønskede at oprette en te smagning begivenhed for dine venner og familie, skal du være sikker på du får de fodboldmesterskaber højre. Er der en enkel måde at finde ud af hvilken te er bedst med hvilke fødevarer? Faktisk, mens nogle te absolut smager bedre med bestemte fødevarer, du kan generelt få tingene rigtigt ved at følge nogle få grundlæggende retningslinjer.

At vælge den bedste te til at tjene med mad til din te prøvesmagning menu, skal du:

  • Tænk over, om du vil være tjener sort, grøn, rød, hvid, eller urtete. Hvis du kun brygger en type te, vil du være i stand til lettere at skabe en vinsmagning menu, der virker for det hele måltid. Hvis du tjener flere typer af te, overveje betjener middag fødevarer med én type og derefter oprette en anden vinsmagning runde til desserter og en anden type af te.
  • Overvej styrken af ​​te. En grøn te ville gå godt med en kylling skålen, mens de fleste sort te kan stå op til oksekød eller svinekød retter.