Tarot: Grundlæggende Tips

Har jeg brug for nogle særlige psykiske evner til at læse Tarot?

Nej du ikke. Alle har nogle latente psykiske evner i sig selv. Pointen er at udvikle denne evne og samtidig fokusere på dine specifikke personlighed, appellen af ​​dine kort, og den person, du læser om.

Det er naturligvis bedst, hvis du begynder ved at gøre aflæsninger kun for dig selv. Dette vil hjælpe dig med at få at vide, dine kort og spreder grundigt. Efterhånden som du bliver mere og mere god til at fortolke dine kort, vil du blive mere sikker, og du kan begynde at gøre aflæsninger for andre.

Du bør give dig selv tid og nyde processen med at få at vide kortene. Læse dem er en kombination af at kende hvert kort mening og din intuition. I sidste ende, er svaret, at alle, der ønsker at læse Tarot.

Hvad er en Tarot Deck?

En Tarot dæk består af 78 kort. Disse er dekoreret med symboler, billeder, farver og tal. Hvert kort har også en "navn", som er forbundet med dets betydning i forhold til dækket som helhed og dens fortolkning.

Kortene er opdelt i to grupper: Den Minor Arcana eller dagligdags kort, og Major Arcana eller liv lektion kort. Der er 22 Major Arcana kort. Resten er Minor Arcana, men disse også har deres egen specifikke hierarki. Hver gruppe eller 'hus' af mindre arcana er nummereret 1-10, og hver omfatter også, hvad er generelt kendt som "Court Cards", der består af den side, ridder, dronningen og kongen.

Hvor kom den Tarot Begin?

Historien om Tarot er mere eller mindre tabt i tåger af tid. Selv eksperter kan ikke blive enige om så meget som når præcis den første Tarot dæk oplevede sin første lys. Den første Tarot dæk oprindelse er placeret et sted mellem teh 14. og 15. århundrede. Det er dog enighed om, at den første Tarot dæk blev skabt i Italien.

Det siges, at det oprindelige formål med Tarot var simpelthen at spille spil. Faktisk Tarot er stamfader til vores spillekort i dag. Den første Tarot var baseret på de spillekort af tiden, med antal kort og retslige kort. Forskellen var, at en dronning blev tilsat til hver domstol suite, og 22 kort, der ikke tilhører nogen af ​​suiterne blev også tilføjet.

På det tidspunkt blev Tarot mest populært anvendes i et kortspil, som var magen til bro, kaldet Game of triumfer. Af t han 22 tilføjede kort, 21 blev anvendt som permanent trumfer i dette spil, og de højere rang end alle de andre kort, ligesom de gør i Tarot aflæsninger i dag. Spillet af triumfer og tarotkort blev meget populært i hele Italien, og senere bredte sig til Frankrig, Sicilien, Østrig, Tyskland og resten af ​​Europa.

Det var kun århundreder senere at okkultister i Frankrig og England begyndte at se dybere betydninger i Tarot billeder. Dette førte til brugen af ​​kortene som divination værktøj og dens generelle anvendelse i de okkulte kunst.

For mere om den fascinerende historie Tarot, er du velkommen til at besøge "The Hermitage" i http://www.tarothermit.com/. Dette er en fremragende websted, der udforsker historien om Tarot, og hvordan kortene vedrører vores spillekort, samt hvordan Tarot selv bruges i dag.

Hvad Tarot er ikke

Den Tarot er ikke en forudsigelse værktøj. Det vil ikke give dig nogen indikation af, præcis hvad der vil ske i din fremtid. Det er derfor usandsynligt, at en læsning vil afsløre høje, mørke, smukke fremmede overalt i nær dating fremtid.

Den Tarot er heller ikke ondt. Nogle mennesker er blevet forledt til at tro, at Tarot er onde ved vildledte ledere, lærere eller forældre. De er simpelthen en samling kort med billeder på dem. Eventuelle egenskaber, dine dæk har, er dem, som du tillægger dem. Du bruger kortene til dit formål, som du ønsker det.

På sit meget grundlæggende niveau, kan tarotkort ses blot som et værktøj til at hjælpe dig på dit liv sti. Dine aflæsninger kan afklare og organisere begivenhederne i dit liv, og hjælpe dig med at beslutte, hvad du skal gøre. Det kan også give et fingerpeg om sandsynlige udfald for visse handlinger, men dette bør ikke forveksles på nogen måde med at forudsige fremtiden.