Tapioka Pudding Opskrifter

Tapioka Pudding Opskrifter


Cremet og lækker, tapioka budding er en vidunderlig komfort mad. Serveres varm eller kold, det gør en dejlig dessert. Hvis du har tøvet med at lave din egen tapioka grund af bekvemmelighed for at købe store-købte budding, give en af ​​disse opskrifter en prøve. Du må aldrig gå tilbage til store-købte igen.

Variationer over Classic Tapioca Pudding

Begge følgende opskrifter gøre store budding. Hvis du er mere af en hands-on kok, prøv hurtig og velsmagende opskrift. Hvis du foretrækker at smide dine ingredienser sammen i en gryde og tage sig af noget andet, mens de er madlavning, den langsomme komfur opskrift er noget for dig.

Hurtig og velsmagende Tapioka Pudding

Denne opskrift bruger hurtigt madlavning tapioka stedet perler at forkorte tilberedningstiden. Det producerer en cremet budding, men du kan tilføje en ekstra spiseskefuld tapioka til opskriften, hvis du foretrækker din budding lidt tykkere.

Ingredienser

 • 2 1/2 kopper sødmælk
 • 1/3 kop sukker
 • 3 spsk tapioka
 • 1/4 tsk kanel
 • Knivspids salt
 • 1 stort æg, let pisket
 • 1 1/2 tsk ren vanille ekstrakt

Kørselsvejledning

 1. I en stor skål, let slå ægget, og sæt den til side.
 2. I en tung, non-stick gryde, kombinere alle ingredienser bortset fra æg og vanille.
 3. Rør ingredienserne til at kombinere godt, og lad dem trække med tapioka i 15 minutter.
 4. Varme på medium, og rør konstant som du langsomt bringe blandingen til en småkoge.
 5. Lad det simre i ca. to minutter, som du fortsætter med at røre.
 6. Tag gryden fra varmen, og meget langsomt hæld omkring 1/3 af budding mix ind i ægget, som du røre det. Det vil dæmpe ægget og forhindre den i madlavning fast, før du hælder denne blanding tilbage i gryden med resten af ​​budding.
 7. Sæt brænderen på lav varme, og fortsætte med at koge og rør indtil budding bare begynder at blive tykkere.
 8. Tag gryden fra varmen, røre i vanille, og lad sidde i 35 minutter. Den tapioka vil fortsætte med at fortykke budding.
 9. Spoon i individuelle fade, og tjene varmt eller koldt, som man foretrækker.

Langsom kogte Tapioka Pudding

Dette er en mindre arbejdskrævende version, der stadig skaber en cremet, tilfredsstillende dessert. Som en ekstra bonus, vil du elske duften af ​​vanilje, der bliver hængende i dit køkken!

Ingredienser

 • 4 kopper sødmælk
 • 2/3 kop hvidt sukker
 • 1/2 kop lille perle tapioka
 • 2 æg, let pisket
 • 2 tsk ren vanille ekstrakt
 • Knivspids salt (valgfrit)

Kørselsvejledning

 1. Bland alle ingredienserne i en stor skål og rør til bland godt.
 2. Hæld blandingen i den langsomme komfur.
 3. Kog på lav i ca. 6 timer.
 4. Lad budding afkøle indtil lige varm og tjene, eller overføre til individuelle betjener kopper og opbevares i køleskab før servering.

Grundtyper af Tapioka Bruges i Pudding

Tapioka Pudding Opskrifter

Tapioca er en stivelse produceret af kassavaplante, der bruges til at fortykke fødevarer. Det kan købes som flager, såsom hurtig madlavning tapioka sælges i købmandsforretninger. Det er også sælges som perler, der kommer i små og store størrelser.

De fleste budding opskrifter synes at opfordre til de små perler, men et par opskrifter kræver de store perler specifikt. Da tapioka er et tørret mad, skal det lægges i blød før brug.

Nyttige Madlavning Tips

 • Aldrig springe den iblødsætning tid opfordret til i enhver opskrift. Dette vil hjælpe med at sikre din budding viser sig korrekt konsistens.
 • Brug sødmælk i din budding for de bedste resultater. Under anvendelse af 2% mælk tendens til at gøre en mere vandig budding.
 • Brug altid de friskeste tapioka, du kan få. Dette korn mister sin evne til at blive tykkere efter blot et par måneders opbevaring.
 • Tapioka fortsat blive tykkere som budding køler, så undgå overcooking eller din budding vil henvende sig til indsætte. Den tapioka bør har netop slået gennemskinnelige før du fjerner den fra varmen.

Beyond Classic Tapioca

Tapioka budding er velsmagende i sig selv, men føler ikke, at du ikke kan eksperimentere lidt. Lag det med chokolade budding eller frugter som jordbær, blåbær og bananer for en sød parfait. Top det med nogle whip fløde eller drys den med et strejf af muskatnød. Du kan endda bruge det i en bagatel. Denne klassiske dessert kan være så alsidig som den er lækker.