Tampa, Florida Rejseguide

Tampa, Florida Rejseguide


Tampa, Florida er en drøm flugt for nogen længsel efter sjov i solen. Den tropiske ferie destination er beliggende langs den Mexicanske Golf og kan prale med en sværm af spektakulære attraktioner, restauranter og butikker. Uanset din alder, vil den vestlige centrale Florida by holde dig komme tilbage efter mere, år efter år.

Besøger Tampa, Florida

Fra familievenlige forlystelsesparker, smukke strande, ærefrygtindgydende naturområder og et væld af professionelle sportshold, Tampa har noget for alle.

Seværdigheder

Du behøver ikke at kigge langt for at underholde børnene i Tampa. Byen er hjemsted for uber-populære forlystelsespark Busch Gardens, som har flere store gys forlystelser samt en afrikansk dyrepark og et børneområde komplet med en massiv træ hus. Hvis det ikke er vildt nok til din yngel så hovedet til:

 • The Florida Aquarium: Denne undersøiske eventyrland er fyldt med mere end 20.000 planter og havdyr opstaldet i fersk og saltvand miljøer. Det kan også prale snesevis af interaktive udstillinger, herunder en million-gallon koralrev display. Hvis du er virkelig eventyrlystne, derefter overveje at tilmelde dig til at dykke med beboere i den dybe i akvariet er Shark Bay udstilling.
 • Hillsborough River: Naturelskere vil nyde at komme tæt og personlige med beboerne, der bor langs Hillsborough-floden. Tilbring dagen navigere den historiske vandveje i en lejet kano, og møde populære floden beboere såsom hejrer, hjorte, oddere og en række andre dyr.

Shopping

Tæmme din indre shopping bæst er en leg takket være det enorme opbud af butikker Tampa har at tilbyde, herunder:

 • Hyde Park Village: Beliggende i et af Tampa ældste kvarterer, Hyde Park Village er et mekka for populære forhandlere. Følg shoppingcentret luksuriøse udendørs veje til velkendte butikker, såsom Restoration Hardware, Anthropologie, Williams-Sonoma, og Brooks Brothers.
 • International Plaza: Hvis du har penge til at brænde i sydende Tampa varme, så hovedet til International Plaza. Byens førende indkøbscenter støder op til Tampa International Airport og tiltrækker hundredtusindvis af kunder til sine fornemme butikker, herunder Tiffany og Co, Burberry og Neiman Marcus.
 • Swiss Chalet gavebutik / Tampa Bay Visitors Center: Den unikke struktur gør dobbelt told som en fremragende lager souvenirbutik og informationscenter. Ikke alene kan du købe one-of-a-kind lokal merchandise og hæfteklammer, såsom stempler, kameraer og postkort, men du kan også købe billetter til ture, shows og andre seværdigheder i området.

Dining

Kombinationen af ​​blå himmel, milde havbrise og fejl bølger er nok til at skærpe nogens appetit. Heldigvis Tampa er hjemsted for en række forskellige restauranter, der tilbyder kulinariske mesterværker fra hele verden, herunder:

 • Columbia Restaurant: Den sydlige by er stærkt påvirket af den spanske kultur, og Columbia Restaurant er ingen undtagelse. Familie-ejet og drevet siden 1905, den ikoniske spisested tilbyder farverige etniske retter som paella og spansk suppe med garbanzos og chorizo.
 • Catch Twenty Three: Beliggende i det trendy West Park Village den stilfulde skaldyr restaurant er et tropisk paradis i sig selv. Island musik spiller i baggrunden, mens servere parabol op alt under havet, fra frisk calamari og rejer scampi til gul hale snapper og seared mahi.
 • Pink Flamingo Café: Hvis du er på udkig efter billige spiser, der er pakket med smag, derefter besøge Pink Flamingo. Som navnet antyder, restauranten er hjemsted for snesevis af bleg vadefugle. Men flamingoerne er ikke den eneste draw. Caféen serverer velsmagende ned hjem retter, herunder corned beef hash, kalkun smelter og krabbe kage Benedicts.

Natteliv

Nighttime er hot, hot, hot i Tampa. Når solen går ned på Florida City, kan du lade rytmen bevæge dig på en af ​​Tampa er flashiest klubber, herunder:

 • Club Prana: Fra latin til hip-hop, reggae og pop, Club Prana spiller det hele. Den fem-etagers, high-tech klub har flere dansegulve, en tagterrasse med bar, berømthed DJs og en endeløs drikke menu.
 • Orpheum: Levende musik regler på top-rated Orpheum. Lokale og nationale musikere skiftes varme op dansegulvet med deres melodier. Desuden klubben prale af et stort udvalg af fadøl, samt flere unikke tropiske Drikofre.
 • Empire & Climax: Denne massive natklub er et tilflugtssted for Tampa er natteravne. Bortset fra sin kraftfulde lydsystem og entusiastiske DJs, den to-etagers klub har også områder, hvor du kan spille dart, drikke og blandede.

Rejser Tips

Før du størkne din Tampa rejseplaner, huske på, at Florida hot spot er en året rundt feriemål. Derfor vil du sandsynligvis løbe ind skarer uanset hvornår du rejser. Heldigvis med så mange ting at se og gøre i Tampa, vil du ikke være ramlede rørknæ med besøgende din hele turen. Hvis du er på vagt over for at dele plads med et stort antal mennesker, derefter afhente en Tampa, Florida rejseguide eller logge på Tampa Bay Convention & Visitors Bureau s websiteto få tips om hvor at besøge populære attraktioner.