Tale terapi for Autisme i Huntsville Alabama

Tale terapi for Autisme i Huntsville Alabama

Forældre og pårørende søger taleterapi for autisme i Huntsville, Alabama, har mange muligheder for at overveje. Auditive, tale og hørelse specialister kan tilbyde vejledning og service til mennesker i nød.

Tale terapi for Autisme i Huntsville Alabama

En talepædagog er en vigtig del af et barns behandling team og behandling kan fortsætte gennem ungdomsårene og ind i voksenalderen. Verbale apraxia og social kommunikation udfordringer kan gøre taleterapi en nødvendighed. Talepædagoger i Huntsville arbejde i en række forskellige indstillinger, og et barns behandling Planen skal beskrive hvilke indstillinger der er bedst.

Forældre og pedeller søger taleterapi for autisme i Huntsville, Alabama, kan finde kvalificeret tale patologer og talepædagoger gennem en børnelæge eller tidlig intervention program, men andre ressourcer er også tilgængelige i området. Den Autism Society of America er en stor ressource for at finde hjælp og AutismLink tilbyder en liste over tjenester arrangeret af region i sin søgbar database. Mange udestående optioner er tilgængelige i Huntsville.

Professionel Tale Services i Alabama

Professionel Tale Services of Alabama (PSSA) har et kontor i Huntsville. Organisationen er et godt valg for familier, der beskæftiger sig med autisme, fordi PSSA terapeuter tjener certificering gennem den amerikanske Speech-Hearing Association. Alabama eksamenskommission skal licens terapeuter til Speech-Language Patologi og audiologi at arbejde for PSSA.PSSA tilbyder terapi for børn, unge og voksne. Forældre til små børn kan forvente at have en konsultation efterfulgt af en evaluering. PSSA arbejder med forældre for at skabe en individualiseret behandling plan, der beskæftiger sig med barnets særlige behov. Talepædagoger kan arbejde i forskellige indstillinger, afhængigt af barnets behov. PSSA anerkender, at forældre er vigtige medlemmer af deres barns behandling team og de arbejder tæt sammen med familien for at hjælpe barnet opfylde sine mål. PSSA tilbyder taleterapi for voksne også. Autistiske voksne kan kræve terapi at løse taleproblemer. Organisationen leverer ydelser i små grupper eller i individuelle indstillinger.

Huntsville Pediatric Associates

Huntsville Pediatric Associates er ideel til forældre til børn eller unge på autisme spektrum. Organisationen tilbyder tale terapi tjenester til børn til at hjælpe med at forbedre kommunikationen og artikulation. Huntsville Pediatric Associate tale terapi tjenester også beskæftige sig med auditive forarbejdning disorders.Auditory behandling kan være et stort problem i børn med autisme, og mange forældre kan forveksle symptomerne på autistiske lidelser høreproblemer. Det kan være nødvendigt at teste hørelse inden de kommer ind en tale-program. Auditive problemer med behandlingen adskiller sig fra høreproblemer i, at barnet hører helt fint, men er ude af stand til at behandle oplysninger korrekt.

Speech Therapy Solutions

Taleterapi Solutions (STS) er et lokalt baseret organisation, der hjælper børn med at udvikle tale og kommunikationsevner. STS anvender principper for anvendt adfærdsanalyse i dets terapeutiske tilgang og det partnere med Premier daginstitutioner og Applied Behavioral Begreber til at udvikle behandlinger på stedet og tale-sprog til udvikling af workshops. Den STS nettet er dedikeret til at informere familier om den seneste udvikling i tale-relateret forskning. Netværket er et middel til at forbinde patienter til nyttige ressourcer i samfundet.

STS tilbyder tjenester til børn, unge, voksne og seniorer både på og uden for autisme spektrum. Denne organisation er ideel for familier, der bor i Huntsville eller omkringliggende områder i North Alabama. De interessante i at lære om specifikke tjenester, forsikringsdækning og gebyrer kan besøge Speech Therapy Solutions kontakt side.

Arbejde med talepædagoger

Forældre kan drage fordel af at arbejde tæt sammen med deres barns talepædagog, uanset hvilken alder deres barn er. Terapeuten kan tilbyde aktiviteter og strategier, der anvendes i mellem sessioner. Arbejde direkte med dit eget barn regelmæssigt kan bidrage til at forbedre artikulation og kommunikationsevner over tid.