Tage dine egne Nyfødte Baby Billeder

Tage dine egne Nyfødte Baby Billeder

Babyer vokser hurtigt, og du vil få lyst til at fange så mange minder som muligt ved at tage masser af nyfødt baby fotos.

Timing er alt

Du ved, hvordan du føler, når nogen siger, "Smil! Jeg tager dit billede!" For de fleste af os, der har vores billede taget er ikke noget, vi virkelig nyde. Det gode ved nyfødte er, at de ikke har opdaget endnu, hvordan man siger nej. I hvert fald ikke på traditionel vis. De vil dog være den vigtigste dommer over, når et foto-op er en god idé, og det er ligegyldigt, hvordan du føler om det enten!

Timing er virkelig alt, når det kommer til at tage nyfødt baby fotos. Den store ting om dem er, at dit barn ikke behøver at gøre noget for at se helt bedårende! Du kan tage billeder af hende sovende, fodring, eller blot lå i hendes krybbe eller bassinet.

Små Kropsdele er dyrebare

Husk, hvordan du undersøgt hver finger og tå af din nyfødte lige efter han blev født? Hvert organ del af din baby er kostbar, så hvem siger, at du nødt til at fange hele emnet i hvert billede? Placer din baby på en silke eller bomuld tæppe, og tag billeder af sine små hænder eller fødder alene. Disse billeder vil hjælpe dig med at huske senere, hvor lille din kæreste virkelig var!

Sort og hvide fotos

Sure, kan din dyrebare lille have smuk hud, eller han kan være krøllede og rød-faced. Uanset hvad, vil du ønsker at fange så meget farve som muligt i masser af dine billeder. Men hvad med at prøve sort og hvid til en forandring. Skønheden i at bruge et digitalt kamera til nyfødt baby billeder er, at du kan udskrive det samme foto i farver og sort-hvid! Du kan se dem begge på computeren, og beslutte, hvilke du kan lide bedre. Hvis du ikke bruger et digitalt kamera, men du kan stadig tage sort-hvide billeder ved hjælp af specielle film. Mange varehuse, såsom Walmart vil sende ud af filmen til at udvikle. Det kan tage op til to uger, men ventetiden er det værd!

Newborn Baby foto tager Tips

Mens din baby er dyrebar for dig som helst tidspunkt af dagen, er der nogle tips du kan følge for at gøre pictue tage lidt lettere for jer begge.

 1. Fokus på forskellige følelser-Selvfølgelig ville du gerne have din baby til at være glad hele tiden, men det er bare ikke altid tilfældet. Snap væk, selv om hun ikke er at have en af ​​hendes bedre dage. Du vil nyde at kigge tilbage på de forskellige stemninger af dit nyfødte barn.
 2. Badetid fotos-nogle børn elsker bade, mens andre hader dem. Stadig, hvis du har en ekstra hjælper rundt, lad ham eller hende bad barnet, mens du tager billeder. Babyer kan være særlig livlig, mens du tager bad, selv nyfødte!
 3. Position-Da en masse af din nyfødte billeder vil være af hende i en liggende stilling, du har brug for at komme så tæt som muligt. Læne over din baby, så du kan centrere ham på billedet, og derefter snap væk.
 4. Overvej dit barns tidsplan-Hvis du vil have billeder, når hun er glad og vågen, så skal du ikke tage billeder af hende, når hun er træt, sulten, eller over-stimuleret.
 5. Overveje belysning-Hvis du ønsker et billede af din lyse-eyed lille en, tager det ikke i direkte sollys eller stærkt lys. Hvis du optager billeder udendørs, aften er det bedste tidspunkt at tage fotografier.

Online fotoforretninger

Nogle gange kan du finde gode tilbud online for at udvikle billeder. Følgende websteder ofte tilbyde freebies eller incitamenter til at udvikle dine digitale billeder.

 • Winkflash
 • Snapfish
 • Walgreens
 • Mystic Color Lab
 • Costco
 • Sams Photo Club
 • Walmart
 • Epson Photo center