Tag din Gym stil til Street

Dine træning tøj har mere af en indvirkning på din kondition, end du tror. Det lyder måske overfladisk, men mange mennesker siger, at have en sød nyt tøj til at bære til gymnastik faktisk vil motivere dem til at gå oftere og til at blive længere. Jeg har endda hørt kunder siger, at de har sprunget over træning fordi bringe ekstra tøj og ændre efter deres træning bare gør det hele prøvelser ikke det værd. Godt forsøgt, men at undskyldning flyver ikke, især fordi der er tonsvis af tøj virksomheder derude gør søde og funktionelle fitness tøj, kan overgangstabeller problemfrit fra din træning til din travle hverdag.

Clever Cover-ups

Cover-ups er nemme at kaste på over en sports-bh før og efter en svedig Bikram yoga session. Skip din gamle kollegium hættetrøje og vise dine stramme midsection med en lys og luftig afgrøde top, ligesom Gaiam s Twist Front Top, perfekt, hvis du er møde pigerne efter yoga klasse til frokost. Eller, for en mere afslappet valg, Gaiam Studie Top er let at glide på så ud til at løbe ærinder. En klassisk og elegant flowy top, ligesom Gaiam s Blousant Top kan være en trendy dække op over yoga capris og nemt dobbelt som et værk eller kjole skjorte, når parret med sorte Skinnies.

Tag din Gym stil til Street

Zumba Lovers

Zumba er en stor latin dance-baserede træning kendetegnet ved sin højt musik og endnu højere tøj. Zumba tilbyder deres egen påklædning, som normalt består af neon lag på toppen og løs, travlt designede capris at give mulighed for maksimal bevægelse, men de fleste ville tænke to gange om at bære deres Zumba antræk offentligt. Hvis du elsker at ryste dine penge maker på Zumba, men ønsker noget, du ikke vil være flov over at være fanget i uden for klassen, søge andre steder for lignende design. Være til stede s Kona bukser er lidt mere diskret, men lige så funktionel, og fås i en bred vifte af farver, så du stadig kan skille sig ud i en menneskemængde.

Løb med Lag

Workout tøj er ikke kun om at have noget at bære, mens få svedig længere. Nu er søde toppe blive en fantastisk måde at dele din kærlighed til dine foretrukne træning med andre. Er du en die-hard road runner? Lag er en runner bedste ven. Lette lag vil beskytte dig mod solen på dit løb uden overophedning dig. Hvis du er en runner og ønsker alle at vide det, er Whooha I Run ... Burnout Tee er en fantastisk måde at holde din hud beskyttet mens dunkende fortovet og motivere andre til at gøre det samme.

Tag din Gym stil til Street

Non-Basic Yoga Pant

Yoga bukser: to ord, der vil gøre både mænd og kvinder savle. Altid comfy og normalt bæres oftere uden øvelser end i, yoga bukser er et dagligt syn i enhver piges garderobe. Bryde væk fra grundlæggende sort med farvestrålende yoga bukser, ligesom meSHEEKY Trixie bukser. Fås i syv flotte farver, de Trixie bukser er den perfekte måde at tilføje en pop af farve til din garderobe, mens du arbejder ud, mens du kører ærinder, og mens du har en pige eftermiddag.

Tag din Gym stil til Street

Nederdele? Ja, nederdele!

Girlie pige? Spring bukserne alle sammen og gå til en nederdel. Der er mange kører nederdele på markedet med indbygget shorts, men hvis du søger efter en sand blå nederdel kan du bære når som helst, så prøv meSheeky s Odette nederdel. En sød nederdel til når som helst og fås i en bred vifte af farver, kan Odette bæres over workout capris for ekstra dækning i løbet af din træning og derefter som en sød bund bagefter ud til kaffe.

Og Course, Sports Bra

Min garderobe er normalt temmelig neutral, men når det kommer til sport bras min filosofi er "lysere jo bedre." Sport bh'er er ikke kendt for at være den mest flatterende for din figur, men nye former og designs gør dem mere af et tilbehør end en underkjole. Bær en lys og iøjnefaldende sports-bh under en løstsiddende tank med yoga bukser til en yndig workout tøj, så kaste på et par jeans eller shorts for en sød og afslappet outfit, du kan gå på gaden. BodyRock s Sophie bh ikke kun passer smukt, det er det perfekte outfit accent med sin smukke lyserøde blomstermønster, guld lynlås foran og valgfri Swarovsky krystaller for nogle bling.

Køb alsidig træning gear er en investering, der vil ende med at spare dig penge ved ikke at skulle vedligeholde to separate fitness og ikke-fitness garderobeskabe. Belægningsgrad på nogle få vigtige, alsidige stykker og ingen vil lægge mærke du er iført dit gym tøj, men de vil bare se dine fantastiske sans for mode.