Tælles Cross Stitch Eagle Pattern

Tælles Cross Stitch Eagle Pattern


Arbejder på en tælles korssting ørn er en vidunderlig måde at skabe en enkel, men ædel skabning, der kan bruges alene eller kombineret med andre design. Dette projekt er egnet til avancerede og uerfarne cross Syerskerne.

Korssting Eagle Pattern

Denne ørn mønster er let at følge og gør en fed erklæring, når du er færdig. For at åbne mønster Klik på billedet eller dets billedtekst. .pdf Fil, der indeholder mønster og instruktioner vil åbne i et nyt faneblad eller vindue, og derfra kan du gemme eller udskrive dokumentet.

Tælles Cross Stitch Eagle Pattern

Klik her for den printbare ørn mønster.

Display Forslag til dine Eagles

Her er et par forskellige måder, du kan vise din korssting ørn til at præsentere den som en gave.

Simple Frame

For en lille og enkel gave, kan du købe en træramme til din ørn. Afhængig af størrelsen af ​​den korssting mønster, skal du være i stand til at få en ramme temmelig billigt. Selvom du vil bruge lidt tid på denne gave, vil du ikke være at bruge mange penge.

Commemorative Frame

Den skaldede ørn er et symbol for folk i mange industrier, herunder postarbejdere, militært personel og dyreliv arbejdstagere. Du kan tage en personlig tilgang til ørnen korssting ved hjælp af en dobbelt ramme eller en større collage ramme. I en dobbelt ramme, satte korssting arbejde på den ene side og et foto af den person, du giver gaven på den anden. Du kan også bruge en større ramme. Mat og omfatter ørnen og derefter sætte billeder eller avisudklip på den anden side med pap opbakning. Denne collage kan være en vidunderlig måde at fejre en falden soldat.

Hoop Ornament

At give en ørn korssting som et smykke er en anden måde at give denne gave. Sy ørnen og derefter bruge en lille quiltning hoop til at sætte rundt om den. Begynd ved at knytte garn eller bånd omkring en kant af rammen. Krogen vil hænge fra dette garn, så holder det i tankerne, når du vælger en længde. Du skal bruge crafting eller stof saks til at klippe kluden væk rundt om rammen. Derefter kan du bruge hobbymaling til at skrive personens navn eller året på quiltning ramme.

Alsidige Eagles

Uanset om du opretter en simpel gave med et enkelt cross-syet billede eller på udkig efter en ørn mønster som del af en større skabelon, vil dette mønster passer til dine behov. Eagles er nationale symboler, der aldrig går af mode.