Tabe vægt koster for meget?

Ved udarbejdelsen mine fedt tab kurser, jeg var så heldig at deltage i de andre velkendte vægttab grupper, og det var interessant at lytte til nogle af de problemer, som medlemmerne opdraget, og det er en skam, at de aldrig er blevet rettet. En særlig stod for mig.

De sagde ..... tabe omkostninger for meget!

De sagde, hvordan dyre jordbær var, hvordan man kunne købe tolv donuts for £ 2 i asda, hvordan du måtte købe sund mad til dine 6 daglige måltider, og hvordan det var lettere at være fedt end tynd. Der synes at være nogen forvirring om, hvordan vægten er faktisk tabt.

Vægttabet skal spare dig penge! Du spiser mindre mad, samtidig med at tabe, og derfor bør bruge færre penge. Jeg føler, at der er to myter, der forårsager denne forvirring.

Den første, "Du skal spise ofte for at holde dit stofskifte højt '-

Jeg vil ikke gå ind i videnskaben (eller mangel på samme) for meget her, men jeg vil sige. Det er ikke sandt. Spise regelmæssigt er effektiv til at få muskler og vægt men der er ikke meget forskel på tre måltider om dagen og seks måltider om dagen, det er alle i kalorieindtag. Selv undersøgelser tyder færre måltider om dagen er marginalt mere effektiv for vægttab.

Den termiske virkning af fødevarer er relateret til mængden af ​​fødevarer spist, ikke frekvensen og det er stadig ubetydelig sammenlignet med fødevarer spises at fremkalde virkningen.

6 måltider x 300kcal = 1800kcal

Er lig med

3 måltider x 600kcal = 1800kcal

Tæl kalorier ligesom i Yr5 matematik klasse. Må ikke over komplicere det.

Den anden er, at "du skal spise sund mad for at tabe '

Det betyder ikke virkelig betyder noget!
Tænk over det .. Nogle vil måske sige en ost og tomat sandwich er sundt og pizza er ikke, den eneste forskel er præsentation og 25 minutter i ovnen. Du kan tabe spise is, så længe du spiser færre kalorier, end du har brug for.
Lektionen skal findes her, er, at kalorier er lige meget hvad i vægtkontrol, ikke »sunde fødevarer« eller lav carb eller fedtfattig. Kalorier, kalorier, kalorier !!

Protein kan være meget nyttige i at tabe fedt selv, book din plads på et TMW Fitness Fat Loss Course at finde ud af hvordan!

-Theo Whittington

TMW Fitness