Tab af en søster Poem

Tab af en søster Poem

Tab af en søster digt kan bringe helbredelse for alle, der har lidt døden for en kvindelig søskende.

Skønheden af ​​Poetry

Poetry taler til os, når vi er forelskede, i ærefrygt og i sorg. Når en søster dør, kan vi vende til poesi for at være talerør for os i den tid af dyb sorg. Ordene skrevet af en anden person, kan genlyd med os og vække vores følelser, så vi kan reflektere over vores følelser. Hvis et digt er hensigtsmæssigt, kan vi vælge enten at læse den eller få den læst ved begravelsen eller mindehøjtidelighed.

Hvor finder Digte

Kendte forfattere som William Shakespeare, Edgar Allen Poe, Sylvia Plath og Emily Dickinson, kan alle komme til at tænke på, når vi fokuserer på døden i poesi. Via internettet, kan du gøre en søgning efter et tab af en søster digt. Tag dig tid til at læse over, hvad du finder. Ikke alle digt vil antænde de følelser, du håber for, som nogle poesi kan synes alt for banalt, mens andre kan lyde alt for mørk og kedelig. Når du finder et digt, der taler til dig, kopiere det ned og sørg for, at du give kredit til forfatteren af ​​stykket.

Hvis du ikke kan finde, hvad du vil online, hovedet over til dit lokale bibliotek og gennemlæse nogle poesi bøger om kærlighed eller død.

Skrive din egen Poem

Skrive din egen digt til minde om din søster er en mulighed. Døden ofte gør os i stand til at komponere linjer vi troede aldrig vi kunne. Brug denne tid af sorg at røre dit sind. Start med et par ord om, hvordan du føler, og om, hvad din søster betød for dig. String nogle af de ord sammen for at danne et vers eller to. Du kan medtage nogle af disse i dit digt:

 • Længsel
 • Sadness
 • Skønhed
 • Venskab
 • Joy
 • Kærlighed
 • Tilfredshed
 • Blessing
 • Hukommelse
 • Vurdering

Præsentere Tab af en søster Poem

På mindegudstjeneste, kan du have mulighed for at læse et digt om din afdøde søster. Som du recitere dit digt, holde følgende i tankerne:

 • Stå lige og høj
 • Læs linjerne langsomt
 • Læs med lidenskab
 • Brug en klar stemme, der rager over gruppen

Hvis følelser overvinder dig, når du læser digtet, du har valgt, så fortvivl ikke. Begravelser eller mindehøjtideligheder foreligger rimelig steder at vise tårer og sorg. Skulle din stemme begynder at bryde, stoppe læsning og bare tage din tid, før dit indlæg er stabil igen. Andre vil være forståelse.

Hvis du og din søster ikke var for tæt på tidspunktet for sin død, eller hvis to af du var i en fremmedgjort forhold, lad ikke dette holde dig fra sorg hendes død. Mange gange relationer mellem familiemedlemmer er anstrengt. I døden, kan tilgivelse forekomme, samt healing. Digte vedrørende din situation kan hjælpe dig i denne tid.

Sørgende tabet af en søster

Uanset dit forhold til din søster, tager tid til at beskæftige sig med hendes død er vigtig. Forhåbentlig andre familiemedlemmer vil ønske at huske minder fra hendes liv, og du vil have tid til at dele, hvad hun mente med hver enkelt af jer. Som helligdage og andre særlige lejligheder nærmer, vil de være svære at håndtere, så sørg for at du er bekendt med de forskellige komponenter i sørgende et dødsfald. Følelser, der synes at være udtalt og føles som en out-of-control rutschebanetur er naturlige. Ofte, når en elsket en dør, er vi smidt ud vagt, hvornår bestemte følelser vil udløse tårer. Pas på dig selv, mens du sørger over død din søster. Sørgende er hårdt arbejde, men nødvendige, for helbredelse. Hvis du er heldig, vil venner være der for at hjælpe dig med at håndtere din sorg. Tillad andre at venner dig på denne tid af kvaler.