Syv typer af Virtual Assistant Work

Syv typer af Virtual Assistant Work

Hvis du har stærke administrative kompetencer og ønsker at finde en måde at arbejde fra hjemmet, kan du overveje at blive en virtuel assistent (VA). I denne egenskab vil du være i stand til at opfylde forskellige typer af administrative funktioner for kunder, der ønsker at outsource opgaven på en regelmæssig eller projektbasis.

Syv Eksempler på VA funktioner

Hvis du beslutter dig for at blive en virtuel assistent, vil det være op til dig at beslutte, hvilke tjenester at tilbyde. Eksempler på ydelser ofte indgået til VAS omfatter:

1. Dokument Processing

Kunder leje ofte VAS til at håndtere dokumentbehandling opgaver såsom at skrive eller redigere rapporter, notater, regneark præsentationer og andre dokumenter samt transskribere optagede samtaler og skabe flyers, brochurer, nyhedsbreve og meget mere.

2. Kundeservice

Virtuelle assistenter giver ofte telefonisk kundeservice, begge gør udgående opfølgning og forholdet-building opkald til kunder og modtage indgående opkald. De er også ofte involveret med kundekommunikation via e-mail, elektroniske billetsystemer og traditionel post.

3. Salg Forundersøgelse

Virtuelle assistenter sommetider gøre forskning for at identificere salgsemner for telemarketing eller direct mail-kampagner. De kan også gøre telefonsamtaler kolde opkald på nye kundeemner, sted opfølgende opkald til potentielle kunder, og planlægge salget aftaler for deres kunder til at mødes med udsigter enten in-person, via telefon eller online.

4. Forskning

VAS kan blive bedt om at foretage konkurrencemæssige analyse forskning med henblik på at hjælpe kunder at lære mere om deres konkurrenter, og at holde trit med ændringer i markedet. De kan også foretage produktudvikling forskning, købe nye kreditorer og udfører dataanalyse og fortolkning.

5. Tidsplan Management

Det er almindeligt for travle fagfolk og virksomhedsejere til at indgå kontrakt med en VA at håndtere opgaver i relation til at planlægge ledelse. Dette kan indebære at sætte aftaler, håndtering bekræftelse og ændringer, booking foredrag, færdiggøre registreringsafgifter pakker til konferencer og messer, booking møderum og planlægning rejse.

6. Finansielle tjenesteydelser

Nogle virtuelle assistenter er specialiserede inden for finansielle tjenesteydelser, håndtering bogførings- og regnskabsmæssige opgaver for deres kunder. De kan håndtere recordkeeping, behandling betales og tilgodehavender, selskab lønningslisten, skattemæssige Filspåner, producerer finansielle rapporter og meget mere.

7. Web Services

Website vedligeholdelse er en opgave der ofte outsourcet til virtuelle assistenter. Opgaver kan variere fra opdatering af indhold og billeder, tilføjelse eller ændring af e-handels-poster, administrerende virksomhedens blogs, søgemaskineoptimering, der kører backup og meget mere.

Kom godt i gang som en VA

Er du klar til at blive en virtuel assistent? Hvis du allerede har omsættelige færdigheder, har du muligheder.

  • Du kan starte din egen virksomhed.
  • Du kan søge kunder gennem websteder som oDesk eller VirtualAssistantJobs.com.
  • Du kan anvende til at arbejde med et speciale VA virksomhed som VirtualAssistUSA.com.

Hvis du har brug for lidt træning før springet, overveje at indskrive i et program som dem, der tilbydes af AssistU eller VAClassroom.com.

Uanset om du har brug for uddannelse inden de kommer ind på området, kan du overveje at tjene en professionel certificering gennem International Virtual assistenter Association (IVAA) eller VACertified.com.