Syntetisk Gemstone smykker

Syntetisk Gemstone smykker


Syntetisk gemstone smykker er et populært og overkommelige valg. Det er ofte svært at se forskel på naturlige og lab-skabte sten.

Om Syntetiske Gemstones

Syntetiske eller lab-skabte smykkesten er en af ​​de mest populære typer af perler. De har de samme egenskaber som naturlige sten, men er lavet i et laboratorium. Deres sammensætning, krystalstruktur og udseende er næsten identiske med naturlige perler, men da de er lavet i et laboratorium er nær perfekt. De er også en mere overkommelig mulighed på grund af det faktum, at de er skabt i et laboratorium og kan masseproduceres ved lave omkostninger. Naturlige sten er mere sjældne og er ofte ekstremt dyre. De mest sjældne sten er ikke en rimelig mulighed for de fleste mennesker. Dette er grunden til, at lab-skabte smykkesten er et populært valg.

De mest almindelige syntetiske perler er:

  • Emeralds
  • Rubiner
  • Safirer
  • Opals

Hvad skal du se efter

Der er nogle ting, der er ud over syntetiske sten fra det virkelige. Det kan være svært at fortælle de to fra hinanden, men du kan fortælle blot ved at holde stenen selv. De oprettede smykkesten er tungere i vægt end de naturlige sten. De har også mere gnistre til dem. Natursten er i jorden, og har været igennem barskere vilkår får dem til at være mindre sprudlende.

Syntetisk Gemstone smykker Shopping Finder

Der er store syntetiske smykker stykker, der findes på mange steder. De fleste smykker butikker har stykker, der er smukke og ser så stor på natursten. Shopping for syntetisk gemstone smykker er en overkommelig løsning for dem, der elsker udseendet af en bestemt sten, men ikke ønsker at betale den heft pris.

Zales har en række syntetiske ædelsten stykker at vælge imellem såsom:

  • ELLE Smykker Clusterforce Collection Syntetisk Blå kvarts vedhæng i Sterling sølv. Denne smaragd-cut syntetisk blå kvarts er levende og strålende. Centret sten er sat i sterling sølv.
  • De har også det ovale Lab-Oprettet Sapphire Tre Stone Ring i 10 K hvid guld. Denne ring har tre sten, der er fastsat i hvidguld. Det er fantastisk og elegant. Den safir er birthstone for september måned.
  • Et andet element til at tjekke på Zales er Triple Oval Lab-Oprettet Ruby øreringe. Disse friktion-back øreringe er perfekt for dem fejrer en juli fødselsdag.

Hos Helzburg Diamonds, kan du finde en lab-skabte smaragd ring, der er simpelthen fantastisk. Denne ring er udført i sterling sølv og har en oval lab-skabte smaragd center og accenter af lab-skabte hvide safirer. En anden dejlige stykke er Cushion Cut Lab-Oprettet Ceylon Sapphire Ringthat sker i 10 kt hvidguld. Det har en skakternet pude cut lab-skabte Ceylon safir, der måler 8x8 millimeter og to skakternet pude cut lab-skabte hvide safirer måler 4x4 millimeter. Det bedste er, at denne ring er prissat under $ 100.

Afsluttende tanker

Syntetiske smykkesten er det perfekte alternativ til en naturlig ædelsten. De er smukke at se på og er næsten fejlfri. Lab-skabte sten er overkommelige og bredt tilgængelige i modsætning til natursten. Der er mange grunde til at vælge en syntetisk perle og de lave omkostninger betyder, at du kan nyde at bære din favorit sten uden at ofre udseende.